Laske

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Laske

  1. :wave: Jeg er helt ny herinde, men har fulgt den her spændende diskussion...og føler at jeg er nødt til at bidrage...jeg er ikke træningsfreak! Jeg er ikke slank, heller ikke tyk. Jeg har det godt med mig selv, jeg siger dog ikke "hej Gud" når jeg går forbi et spejl.... Jeg dyrker lidt motion: løbe, tennis og løfter lidt jern -men ikke regelmæssigt nok til at få rigtig stor fremgang.

    Holdningen som gennemsyrer alt her på MOL er vel ganske naturligt, hvordan opnår man nye fremskridt! -enten via øget styrke, øget muskelmasse, øget kondition eller størst muligt vægt-tab/mindst mulig fedt-%.... Set i lyset af dette forstår jeg udmærket Frederikkes indlæg -hvis Rasmussen har et psykisk problem i form af et mindreværdskompleks som har fremkaldt en spiseforstyrrelse er der nok ikke meget at hente her med den ovenstående beskrivelse af MOL's idégrundlag.

    Rasmussen skal først og fremmest lære at holde af sig selv (måske gør hun det allerede og har i så fald ikke en spiseforstyrrelse...), så er det mindre vigtigt om hun vejer lidt for meget: 20 kilo for meget er altså ikke livstruende med mindre hun er 120 cm høj.

    Derfor er mit råd til Rasmussen, Lær at elsk dig selv! Dyrk motion hvis du synes det er skægt, ellers kan jeg ikke se nogen grund til det...

    MVH

    Laske