horne

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by horne

  1. Nature`s Best er et firma som bygger hele deres salg op omkring pyramide salg. Der findes faktisk et hav af forhandlere her i Danmark.

    Det er alle nogle privatpersoner som forhandler Nature`s Best produkter i deres fritid. (De er blevet lovet guld og grønne skove ved at finde andre forhandlere)

    Fælles for dem er, at de ikke ved ret meget om kosttilskud.

    Hvad angår Nature`s Best - så producerer og sælger de snart sagt alt lige fra skopudsemidler, sprinklervæske til biler, osv. De er ikke specialiseret på området kosttilskud.

    Mit råd er: Brug et af de kendte mærker som ved noget om hvad produkterne skal indeholde og hvad der er vigtigt og godt for at produkterne virker. Forhandlerne af disse velkendte produkter ved som regel også noget om træning/Træningsmetoder og hvad der er vigtigt som kosttilskud i forhold til hvad ens træningsmål er, om man vil have store muskler, slanke sig eller hvad målet med ens træning nu måtte være.

    Mærkerne kunne være Twinlab - Prolab - Maxim og lign.

    Go`træning

    Lars H. :)

  2. Til dig som skrev, at du var begyndt at tage protein - nemlig soyaprotein

    skal du vide at den absolut dårligste proteintype er soya.

    Hvad gør så den dårligere end andre typer protein.

    Jo, soyaprotein er den type af alle proteiner som man er dårligst til at optage. Det handler jo om, at den proteinmængde som vi spiser skal vi optage så meget som muligt af i musklerne. Hvis så hovedparten af det protein vi spiser ikke bliver optaget er der ikke så meget ved det.

    Mit råd til dig er, at du skal gå over til en anden proteintype hvis du vil have noget ud af det.

    Der er ingen tvivl om, at det virker. Protein er byggestenen for at du kan opnå større/stærkere muskler ved træning, men kroppen skal altså have en protein som den kan optage.

    Og til slut - Husk at det ikke er i træningslokalet at dine muskler vokser.

    Det er faktisk i restitutionen efter træning at dine muskler bliver større/stærkere. Derfor er planlægning af din træning i forhold til muskelgrupper meget vigtig.

    Fortsat go`træning - og held og lykke med en ny type protein.

    PS. Forhør dig der hvor du træner eller i de butikker der sælger proteiner.

    Hilsen

    Lars H. :o