CuriousDan

Medlemmer
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by CuriousDan

  1. Hej alle

    Jeg står foran at købe en af de to. Har ikke brug for træningsprogrammer, da den skal bruges foran fjernsynet, men bare en solid, stabil og jævn maskine. Har kigget på forskellige Kettler og de lidt billigere Fit For Fun modeller hos sport-tiedje.dk ... men har I nogen bud på den ene eller den anden slags?

    På forhånd tak

    Dan

  2. Hej alle

    Hvis nogen af jer så sidste afsnit af Bubberserien på TV2 så var der et sted hvor Kristina Dybdahl fortalte om sine kost: 7 måltider om dagen. RESPEKT. :blink:

    Jeg ville bare gerne vide om der er mange herinde der kører det på den måde (og altså ikke stiller op til konkurrence). Kræver det ikke vildt megen planlægning? Bliver man ikke overvældet af sult de første dage? Jeg ved det....blodsukkeret er stabilt, men hvad med mæthedsfornemmelsen?

    Jeg skriver herinde og ikke i KOST-forummet fordi jeg er nysgerrig om denne sikkert fantastiske vane kan læres eller om man bare skal have en vilje af stål.

  3. Det her stikker Alli:

    http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-22161312.html

    Har du hang til chokolade og melder den dårlige samvittighed over de voksende sideben sig, hver gang du har indtaget en heftig mængde af de søde sager? Så er her en god nyhed.

    Nu ser det nemlig ud til, at du kan få stillet din chokoladetrang uden at proppe dig med kalorier.

    En professor fra Harvard University har udviklet et produkt, hvis funktion er, at sprøjte en em af chokolade ind i munden. Det skriver wtop.com.

    Produktet, der hedder Le Whif, kom på det amerikanske marked 29. april og forbrugerne kan vælge mellem fire forskellige smagsvarianter: mintchokolade, chokolade- og hindbær-smag, chokolade- og mango-smag og ren chokolade.

    Hvert sprøjt indeholder 50 milligram chokolade og hvert produkt indeholder i alt 200 milligram. De 200 milligram indeholder samlet set én kalorie.

    Dan

  4. Så pillerne bliver i fremtiden kun brugt præventivt hvis jeg kan mærke at humøret er dernede hvor jeg kunne finde på at trøstespise eller generelt bare har crawings efter is eller kage.

    interessant filosofi, jeg tror også jeg vil følge den.

  5. Præcis.

    Det er sjovt så meget hukus pokus og coaching og pjat, der skal til for at folk taber sig. Hvis bare man har VILJENSTYRKEN så KAN alle tabe sig. Det er MEGET nemt..

    Tænk, samme opsang fik jeg af min bedste ven - der også kæmper med kiloene - i en af hans gode perioder, hvor han rent faktisk smed en del. Men han mistede fokus og nu er på vej tilbage. I mine øjne er der langt mere end det nemme udtryk viljestyrke: et langt sejt træk for at holde fokus og motivation, mens man kæmper for at ændre sine dårlige vaner og også kæmper med/mod familien, der i bedste fald er ligeglad.

    Hm, man burde nok overveje at droppe dem...flytte for sig selv, køre ego-trippet og pumpe jern i sin lille lejlighed dag ud dag ind.

  6. Derudover synes jeg, at en løbetur booster humøret og motivationen på en hel anden måde end crosstraineren gør - den bliver meget hurtig kedelig og ensformig.

    Jeg vil så vove at påstå, at en computer koblet op til internet TV stationer eller en DVD afspiller foran maskinen kan udrette underværker.

    Dan

  7. Noget helt andet er kvaliteten af den pizza du putter i munden. Medmindre du bor i Storkbh. så er det altså virkelig svært at finde en kvalitetspizzeria, der ikke bruger den billigste ostelignende gule produkt baseret på 50% olie, de ringeste skinkerester osv. Jeg elsker selv pizzaer men er på det sidste ved at brække mig af alle de McPizzaer eller skulle jeg hellere sige Al-Pizzaer, folk sluger ukritisk. Jeg kan kun anbefale Politikens guides : http://ibyen.dk/restauranter/guide/article166001.ece eller deres forskellige iByen artikler med sandwichbarer og indiske spisesteder.

    Dan

  8. Du tager meget fejl og jeg synes virkelig, at du burde overveje, om det betyder så meget for dig at poste råd, når du absolut ingen viden har om emnet. No offence, men hvis det stod til folks personlige meninger, så havde vi jo en kæmpe industri indenfor suppe-kure, akupunktur og hellige aura-sten.

    Selv om min egen erfaring sikkert ikke står mål med andres her på forummet så er det for mig en kendsgerning, at jeg tager på, hvis jeg spiser om aftenen. Jeg tror, at du glemmer, at man måske har forskellig stofskifte? Har selv et par kolleger på arbejde, der æder som heste og er tynde, mens jeg ikke er så privilegeret genetisk.

    Forøvrigt så foragter jeg suppekuren.

    Dan

  9. Jeg hælder derimod til at jo senere man spiser jo værre er det. Kan desværre ikke give en videnskabelig forklaring, det være sig at man ikke når at forbrænde kalorierne eller at forbrændingen er programmeret til at gå langsommere om aftenen....men er stensikker på, at det ikke er godt for vægten.

    Et kinesisk ordsprog: om morgenen spis som en kejser, om dagen som en prins, om aftenen som en tigger.

    Dan

  10. Med fare for at sammenblande 1200 kcal som kur med 1200 kcal som livsstil poster jeg lige dette link: http://www.diet-blog.com/archives/2009/03/...longer_life.php - personligt synes 1500 er et mere realistisk tal.

    Er ganske klar over, at disse ideer er ugleset hos størsteparten af forumisterne, men det er altså en mulighed, hvis man har viljen og indstillingen. Og hvis man ikke går amok i mad efter et par dage.

    Dan

  11. Jeg synes folk er lidt hurtige til at dømme Charlotte Hartvig. Der er en hel bevægelse derude, der satser på denne teori som livsforlængelse (læs The Longevity Diet) - og hatten af for de hårdttrænende folk herinde, men der er nogen, der er ret fundamendalistiske i deres madfilosofi. Hvad med at åbne øjne og ører lidt og undersøge sagerne lidt nærmere, før man automatisk fordømmer?

    Forøvrigt så har jeg aldrig set mænd, der går ind for længerevarende kaloriereduktion, men har set kvinder der ganske udmærket kører det i årevis, deriblandt en på 36 og en på 80. Sidstnævnte har dog aldrig læst vores trendy bøger, da hun bor ved Sortehavet.

    Hilsen

    Dan

  12. Forudsat at hun forhåbentlig er sund og rask så er der altså et eller andet der ikke rimer her. Hvad med at holde lidt øje med hendes spisevaner, se om hun virkelig spiser....check hendes browserhistorik på nettet, måske besøger hun Ana-sider? I sidste ende så er lægebesøg en løsning, sådanne vægttab er ikke naturlige.

    Dan

  13. Ok, hvor mange så den på TV3 kl. 17 søndag? Det var vist første del ud af 3 og selv om jeg før har set udsendelser om mønstrøst overvægtige så var jeg rystet efter 1. del (

    ) ...mere på næste søndag...

    Forresten så var hospitalets princip 1500 kcal dagligt fordelt på 3 måltider + motion + psykolog m.m.....ingen gastrisk bypass, piller eller andet...til gengæld så de gennem fingre med at patienterne ringede efter kinesisk takeaway eller pizza...

  14. Tag jer sammen og spis noget mindre kvinder!!!

    (og ja det er altid kvinder der poster den her slags lort)

    Rock’n Roll :strat:

    SaintPauli

    Jeg afventer med spænding ordet "lystreptil". :4mewantfood:

    Dan