knætøzen

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by knætøzen

  1. Hm har en nerveskade og der får jeg smerter e ændret temperatur, har hun ændret følesans i foden?? Hvordan mærkes smerterne?

    Mine nervesmerter er stødende jagende skavende.

    Hvis hun har netkons kan hun da evt. forespørge sin egen læge hvad det kan være

  2. Hej

    Et godt bud er at du skal lære at lytte til dig selv og tage det med ro.

    Jeg har tidligere haft spiseforstyrrelse i(9 år) og dengang gik mit problem ud på at være perfekt være der for alt og alle....

    Jeg tror emita gættede på det, da det er et markant problem. Man lægger mobilen ved puden vågner ved vibrationen eller lign. eller man skal lige småtitte om nogen har skrevet når man vågner ved at vænne sig. Faktisk er der nogle forsker som mener at de har påvist at strålingerne fra mobilen kan ødelægge nattesøvnen.

    Jeg tror helt sikkert at din spiseforstyrrelse stadig driller dig.

    Uden at kende dig får jeg lyst til at give dig et par råd med på vejen, du kan tage at bruge dem eller lade være.

    - Men opsøg læge eller lign og få nogen at snakke med (spiseforstyrrelse er når spisevaner er ændret fra "normalen"), let evt. dit hjerte til dine forældre.

    - Aftal en tid med dig selv hvor du slukker mobilen om aftenen så du ikke stresser over at skulle skrive hele tiden, dit hoved får ikke ro når den skal forholde sig til beskeder.

    - Find nogle metoder som du kan bruge til at finde dig en ro evt. afslapningsmusik, dette havde god effekt på mig, der kunne jeg ligesom visualisere mig ud af problemerne.

    - læg dig en realistisk kost plan, og husk at hvis manøger træning så skal kost indtaget også øges. Mange behandlere mener ikke at man må træne når man har anorexia, men den sidste jeg var ved var perfekt til mig, hun hjalp med at beregne kostindtag ved træning og hjalp mig med at finde en realistisk træningsmængde ellers kan man nemt falde i den igen når man er "færdigbehandlet"

    Håber at du kan bruge lidt

    mvh knætøzen

  3. Hejsa

    Jeg døjer selv med massive knæproblemer.

    Den fys, som jeg går ved siger at man som en hovedregel altid skal træne stabilitet efter en skade.(herunder vippebræt)

    Personligt kan jeg varmt anbefale dig at opsøge en fys lige få vurderet hvilke øvelser der må være rimelig at lave og om du evt. har fejlsporing af knæet....

    god bedring

  4. hej

    fedtnekrose er fedtvævet der er dødt, efter hvad jeg har kunne læse mig frem til så skyldes det dårlig injektionsteknik.

    Har du haft hormonelle problemer med binyrebarkhormoner, jeg fik bla. ureglmæssig mens hedeture osv...

    Jeg ved at mange finder disse behandlinger smertelindrende men jeg ville personligt ikke bare forsætte ud i det blå uden at finde ud af hvad der er det smerteprovokerende problem

    mvh Knætøzen

  5. Jeg blev et par år siden opereret i knæet (en patellastabiliserende op.) Desværre har jeg efterfølgende fået en nerve skade. Har forsøgt at slå den ned med smertestillende dog uden effekt.

    Er der nogen som har et god bud på hvordan man bliver fri for den?

    Min læge snakkede om at behandle nerven med botox eller lign. er der nogen som kender til sådanne behandlinger

    mvh knætøzen