ettemenna

Medlemmer
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ettemenna

  1. Så er det den afsluttende samtale imorgen!!! Nogle gode råd på falderebet?

    Synes det er gået overraskende stærkt! Var til de første prøver tirsdag sidste uge, samarbejdsprøven igår og så samtale imorgen :smile:

    Jer som har været møllen igennem, hvor længe gik der fra den afsluttnede samtale, til I fik besked om enten afslag eller helbredserklæring?

    Jeg håber på det bedste selvfølgelig!!

    Fik 12 i diktat

    10 i almen viden

    7 i referat og matematik.

    Fysisk samlet 3, kender ikke karakteren fra delprøverne endnu.

    Holdopgave 4 samlet.

    Burde det ikke være tilstrækkeligt?!

    Du skal nok komme med på November holdet, det er rigtig fine karakterer du har fået :-)

  2. Hey drenge og piger! Nogen der er kunne værre interesseret i at komme til noget adventurerace her til sommer/efterår? Vi er 2 mand som kun har dovne røvhuller som kammerater så lidt svært at lave hold på 3-4 mand! Det skal siges at vi ikke er eksperter på området(Har meldt os til vores første den 20/6) men begge i god form, vilde med udfordringer og viljestærke. Jeg selv træner til frømandskorpset og min kammie har bla. lige løbet kbh marathon i en udemærket tid. Skriv hvis det kunne have interesse, eller måske i bare mangler nogen at svømme, løbe eller cykeltræne med :bigsmile: vi kommer begge fra Rødovre ved kbh.

    Hvad går den ud på?

  3. Jeg er en 21-årig ung mand, normalt bygget og vejer omkring de 80kg.

    Jeg har trænet et stykke tid, mere eller mindre useriøst - altså uden den vilde viden om og organisering af øvelserne.

    Af øvelser jeg hyppigt har brugt kan nævnes: bench press, lat pull, cable cross over, single arm rowing, military press, one arm extension, pull over, preacher curl og squat. Derudover laver jeg selvfølgelig noget kondi træning.

    Jeg har fået fortalt, at for at få det optimale ud af sin træning skal de forskellige øvelser sættes i system, sådan så jeg f.eks. ikke laver biceps 3 dage i træk eller lign.

    Så mit spørgsmål går på om der findes en venlig sjæl, der gad hjælpe mig med at sammensætte et program - ikke kun med ovenstående øvelser, men også andre der kunne være gode for mig.

    Også hjælp med reps og sæt.

    Jeg træner ikke faste dage om ugen, men jeg træner 4 gange hver uge.

    På forhånd tak!

    Der er god læsning herinde om forskellige træningsprogrammer, mon ikke de kan inspirere dig lidt :-)

    http://www.bodybuilding.dk/artikler/traeningsprogrammer/

  4. Goddag folkens :)

    Har sat mig for begynde træne igen, også faldt jeg over HST programmet som har fået gode kommentarer herinde fra, fra forskellige folk.

    Men så kommer det, da jeg ikke ved så meget om de forskellige programmer. Har mest kørt freelance træning hvor jeg kørte lidt forskellige ting, i samme rutine, men tog aldrig lidt på eller fik nogle synlige resultater.

    Så vil gerne hører fra nogle der kan hjælpe mig med fixe et HST program sammen, gerne med anbefalet start kilo, samt hvad der dertil hører.

    lidt info om mig, hvis det skal bruges: vejer 60 kilo, er 177cm.

    MVH. Kent P

    Du kan læse lidt mere om HST herinde, der er også forslag til et program.

    http://www.bodybuilding.dk/artikler/traeningsprogrammer/

  5. Hejsa

    Jeg er ved at lave et nyt træningsprogram og er nu i tvivl om jeg skal lave et fullbody eller som jeg gør nu hvor jeg træner bryst og skulder samme dag, arme og ryg samme dag og så ben en 3. dag.

    Lidt om mig:

    Kvinde, 25 år, 64 kg., 168 cm. høj, i god form.

    Mit mål er at blive stærkere og få mere markeret ryg, mave og arme.

    Tabe et par kg. ville være en sidegevinst (laver selvfølgelig også en masse konditionstræning).'

    I behøver ikke komme med forslag til et træningsprogram, da der ligger af masse af fine programmer herinde og andre steder på nettet. (har bla. kig på noget HST).

    Men er lidt i tvivl om hvad der vil være bedst for mig kontra de mål jeg har. Nogle som kan give et bud?

    Jeg hælder mest til et fullbody, da jeg er kørt lidt træt i det program jeg laver nu og har lavet i et stykke tid.

    Vh. Ettemenna

  6. Ansøgningen er skam sendt! Venter utålmodigt på bekræftelsen, sendte for 14 dage siden, og min veninde har fået et brev i tirsdags, og hun sendte sin ansøgning efter min! Sender snart en mail ind og hører ad. Ja 128 mener jeg de ansætter til november, så håber jeg bliver én af dem!!!!

    Det bliver spændende for dig at komme igang hva! Hvad med skulderen?? Får du styr på den?

    Ja det lyder da lidt skørt, ellers ringer du bare og hører.

    Skulderen får ro maj måned ud og så begynder jeg stille og roligt genoptræningen. Ingen grund til ikke at give den nok ro, ellers bliver det bare værre i sidste omgang.

    Det bliver spændene hvornår du skal til prøver.....er du fra KBH? Der er vist nemlig ret tit prøver i kbh!

  7. Tror bare man har det med at gøre tingene sværere end de er. Jeg ser alle rædselsscenarier for mig hele tiden :blink: Men det betyder vel bare, at man er ekstra opsat og motiveret på alle disse prøver. Jeg har snakket om, at ville være betjent i 8 år, så nu er det nu!

    Jeg har styrke osv. på plads, træner meget. Løbet kan jo altid blive bedre, har løbet ruten ved skolen, så kender den til prøvedagen, hvis man da klarer de skriftlige først.

    Lyder som om der er rigtig god tid til prøverne, troede man havde 10 min. eller noget! Dejligt at du lyder så afslappet omkring prøverne og samtalen, det giver en bedre fornemmelse i maven :smile:

    Hvor mange piger var I til dine prøver? Alle drengene siger vi har en fordel jo. Men det gider jeg ikke ligefrem satse på.

    Hej Mel1981

    Du må undskylde jeg ikke har svaret dig, har ikke kigget i tråden længe.

    Vi var omkring 45-50 mennesker der startede til de skriftlige prøver. Heraf var vi ialt 20 der gik videre til de fysiske, 11 drenge og 9 pier. Der var vist kun røget omkring 3 piger til de skriftlige og resten var drenge.

    Heraf var der vist ialt 4 der dumpede, hvoraf jeg mener de 2 af dem var piger. Til holdopgaven dumpede der endnu 4, vistnok alle drenge. Og til den personlige samtale ved jeg så ikke om der er nogen der dumpede.

    Jeg synes selv det gik ret dårligt, var i hvert fald den ringeste jobsamtale jeg synes jeg har været til, men fik da 4, så helt skidt kan de ikke syntes de har været.

    Hvornår regner du med at søge? Har hørt der skal ansættes 120 personer til november, så der skulle være god mulighed for at blive optaget hvis du består prøverne.

    Go aften.

    Ettemenna

    ps. der findes også et andet godt forum www.beredskabsforum.dk

  8. Hejsa

    Stort Tillykke til jer alle.. Jeg er nu glad for, at når i begynder d. 1 august. Så skrider jeg på PG2... :D :D så sjov er skolen sgu heller ik..

    Det har været oppe mange gange, med politifolk der laver profiler af den ene eller anden art.. (nogle mere uheldige end andre)

    Jeg skal heller ikke komme med en kæmpe moralsk tale, jeg synes bare man skal være forsigtig med, at gøre det nemt for andre at finde ud af man er politier...

    Jeg er fuldt ud enig med dig, men gruppen er gjort "hemmelig", så ingen andre end gruppens medlemmer kan se den.

    Så hvis der er nogen der skal begynde 1. august der vil med i gruppen, så send mig en PM med jeres navn, så kan jeg finde jer og invitere jer inde på facebook :-)

    Glæder mig til at se jer alle sammen!

  9. Takker for svarene!:) Jeg har lige sendt min ansøgning, så nu begynder tankerne for alvor at dreje sig om prøverne!

    Har godt nok læst og øvet en masse underlige ting, men føler hele tiden man kan undersøge flere ting, tænker på almen viden.

    Hvor lang tid har man til matematik og almen viden? Referat pg diktat giver jo sig selv:)

    Lyder super, så er det bare om at hænge godt i med træningen.

    Mht. de skriftlige, så bare rolig, der er masser af tid. Man har vist i alt 3 timer til det hele, men det er rigeligt med tid. Jeg tror ikke der var nogen der brugte tiden fuldt ud da jeg var oppe og de sagde også inden at der var masser af tid, og de havde aldrig nogensinde oplevet at nogen havde været tidspresset.

    Så, go for it :-) Og spørg endelig!

  10. Tillykke... det plejer at være et RIGTIG godt tegn når de ber om din helbredsattest :wink:

    og Ps. super flot gået med et 4 tal i holdopgaven.. :superman:

    Takker nillepige, så håber jeg bare på at der ikke er noget på min helbredsattest der skulle give anledning til afslag (det skulle der nu ikke).

    Hvornår regner du med at søge ind?

  11. Først, tillykke indtil videre :bigsmile:

    Er lidt nysgerrig. Hvad spurgte de om til den afsluttende samtale? Og hvor lang tid varer den?

    Hvor lang tid gik der fra du sendte ansøgningen, til du blev kaldt ind til de fysiske? Kan jo se det er gået ret hurtigt, da du først var igang!

    Mel1981

    Tak skal du have. De spurgte om mange moralske spørgsmål til samtalen. Jeg blev spurgt om hvad jeg synes om at man får rabat på mad når man har uniform på. Så spurgte de mig hvad jeg ville gøre hvis min makker havde en profil på dating.dk hvor han havde sat et profilbillede på af sig selv i nedknappet uniform med hans knippel i hånden og med en profil tekst ala " fræk politimand søger...."..........øøøhhhh! Så spurgte de ind til at jeg havde rejst meget og jeg har været spejderleder i mange år, hvad jeg kan bruge det til i politijobbet. Og til sidst spurgte de mig om jeg synes danmark officielt skulle deltage i OL til sommer (var i forbindelse med jeg har rejst i nogle asiatiske lande).

    En anden var håndværker og blev spurgt om sort arbejde, en anden blev spurgt om doping. Men fælles var at de satte nogle situationer op, som man så skulle tage stilling til.

    Men jeg tror det er meget afhængigt af hvem det er. Har hørt om mange som også er blevet spurgt ind til de forrige prøver ,men det blev vi slet ikke.

    Vi havde max 20 min. Typisk var det 15-20 min.

    Da jeg havde sendt min ansøgning gik der knap 3 uger før jeg blev kaldt ind 1,5 uge efter. Så ca. en måned gik der fra jeg havde sendt min ansøgning til jeg var til de første prøver. Var til skriftlig og fysisk en onsdag, 1 uge efter til holdopgave og i mandags til personlig samtale og i onsdags modtog jeg min helbredsattest. Så et forløb på præcis 2 uger.

    Du spørger bare hvis der er noget :-)

  12. Så kom der 1 stk helbredsattest med posten til mig idag.....jubiiii, så er man endnu et skridt nærmere !

    Var til holdopgave for en uge siden hvor jeg fik 4 :bigsmile:

    Og til personlig samtale i mandags, hvor jeg ikke have nogen ide om hvordan det var gået, og noget nervøs for hvilken kuvert der kom med posten idag.

  13. WAAUUWW.. Ettemenna Sikke en flot skriflig prøve at kunne prale med.. :superman: Kan du ikke komme til Århus og gå under dæknavn "Pernille A. Matzen" :tongue:

    Ærgeligt ang. bænken - hvis du godt viste at du ville dumpe i den hvorfor meldte du dig ikke syg og ventede til næste månede.. ? Well.. man kan godt gå videre selvom man har fået et 1 tal i en af de fysiske test - for at opmundre dig så kender jeg en fyr som dumpede i kropshævninger og fik også kun 2 samlet i fysisk, men har bestået og er optaget til Aug holdet i år.. Han havde som dig de højste karaktere i den skriflige prøve :wink:

    Ps. kan du huske hvad diktaten handlede om og hvilken spørgsmål var der i almen viden..?? :innocent:

    Hejsa.

    Grunden til jeg ikke meldte mig syg er at jeg er ret sikker på det ikke var gået bedre om en måned, tror min skulder har brug for længere tids hvile. Da jeg fik min samlede karakter af vide, fløj det ud af munden på mig "pis noget lort", hvorefter ham dommeren sagde at det var da fint, jeg var jo bestået og gået videre. Jeg troede bare man SKULLE have 3 samlet for at gå videre til holdopgaven, men der er så noget jeg har misforstået.

    Tak for de fine ord.

    Ærlig talt kan jeg slet ikke huske hvad diktaten handlede om, synes ikke den var ret svær, men har heller aldrig haft problemer med at skrive og stave.

    Spørgsmålene i almen viden havde jeg alle sammen set før. De var simpelthen genbrug for mange af de spørgsmål der er blevet stillet til de sidste omgange prøver.

    De fleste af spørgsmålene var der en pige der skrev ind i tråden for nogle indlæg tilbage. Skal nok lige få skrevet dem ned jeg kan huske.

    Vi var ca. 45-50 mennesker til at begynde med og der var 20 der gik videre til de fysiske. Tror de fleste dumpede på diktat og almen viden.

    Til de fysiske var der vist 3-4 der dumpede, nogle stykker fik 2, nogle fik 3 og der var vist en der fik 4.

    Selvfølgelig rigtig ærgeligt at dumpe bænk, men på den anden side var jeg den 3. hurtigste pige ud af 9, var faktisk over 1 min. hurtigere end dem der kom ind efter mig. Hende der kom først ind af pigerne, var åbenbart tidligere danmarksmester i 5 og 10 km. løb, så var ret godt tilfreds med min indsats. Løb på 10.56, så det var desværre 6 sekunder fra et 4 tal.

    Du spørger bare hvis du har nogle spørgsmål :-)

  14. Så blev første prøvedag overstået for mig.

    De skriftlige prøver gik rigtig godt:

    Diktat 11 (0 fejl)

    Færdighedsregning 11 (0 fejl)

    Referat 10 (hvilket han sagde var ret svært at få i referat)

    Almen viden 2 fejl

    Alt i alt fik jeg dagens højeste skriftlige karakterer.

    Det var over halvdelen der dumpede denne del.

    Fysisk samlet bestået med et 2 tal. Hvilket jeg ikke er helt tilfreds med. Jeg dumpede bænkpress, hvilket jeg godt vidste, da jeg har en overbelastning i den ene skulder. Og det skal jo selvfølgelig trække ned på den samlede.

    Samlet set var jeg absolut en af de piger der var i bedst form, mange synes opvarmningen var forfærdelig hård, hvilket jeg ikke rigtig synes. Men pga. jeg dumpede bænk, fik jeg en lavere karakter.

    Han sagde jeg var gået videre, men troede egentlig man skulle have 3 for at gå videre til holdopgaven, men ikke ifølge ham.

    Så alt i alt en ok dag, dog en smule skuffet og nervøs over min fysiske karakterer.

  15. Hej Eatsam.

    Tak for svaret :bigsmile: Nu ryger ansøgningen snart afsted, og så må vi se om jeg evt. når bassinprøven inden.

    Nu kan jeg forstå på det hele, at du har været til de fysiske prøver. 2400 m ruten, starter den på Artellerivej? Og i så fald, kan du huske ruten?

    Hilsen Mel1981

    Jeg har læst længere tilbage i tråden at en af ruterne går omkring skolen i en firkant. Så hvert hjørne er en god milepæl!

  16. Så er det snart min tur til at skulle op til de første prøver, helt præcist på onsdag og jeg er godt nok ved at være spændt.

    Jeg er lidt i tvivl om hvor meget træning jeg skal planlægge de næste par dage. Sidste hårde træning bliver i morgen med løb, arme og bryst. Havde så bare tænkt mig at køre et par spinningtimer, løbe en stille og rolig tur i løbet af weekenden.

    Hvad er jeres erfaringer?

    Har været så uheldig at jeg tror der er en overbelastning på vej i min højre skulder (forårsaget af bænkpress). Hvilket betyder den kniber for mig i øjeblikket, nogle gode råd til hvordan jeg sørger for hvordan jeg får det bedste ud af den på onsdag? Nogle små tips!

    Har selvfølgelig tænkt mig at holde den i ro derefter, for ved jo godt det er det eneste rigtige.

    Vh. Ettemenna

  17. Det er sku godt løbet..

    Ps. hvis det var mig, ville jeg havde noget energi drik med og en pakke rosiner + banan og en let sandwich da det bliver en lang dag hvor hjernen og kroppen skal fungere 100% hele vejen plus den må ikke blive for tung til opvarmningen og løbet..

    Ps. har du prøvet at teste dig selv i nogle af de andre øvelser f.eks hurtighedstesten bare så du tryk ved øvelsen osv.

    Ellers glæder jeg mig til at høre hvordan det går.. og held og lykke :wink:

    Tak skal du have :-)

    Har faktisk ikke prøvet hurtighedstesten af, men har afsat tid til det i morgen. Har hørt fra andre herinde at den ikke burde give de store problemer, men man kan jo aldrig vide!

    Ja havde også tænkt på noget sødt, og en madpakke selvfølgelig. Jeg skal bare passe på hvor meget jeg spiser inden de fysiske prøver, da jeg helst skal have et par timer efter madindtagelse før jeg løber bedst. Er selvfølgelig ikke sikkert jeg når dertil, skal jo lige have overstået de skriftlige prøver. Almen viden´s niveau kom squ lidt bag på mig, så nu bliver der bare terpet geografi, politik og historie :-)

  18. Så fik jeg af vide hvornår jeg skal til prøve, det bliver onsdag d. 16 april. Puha er godt nok allerede lidt nervøs, er lidt hurtigere end jeg havde regnet med.

    Andre der også skal den dag?

    Nogle af jer der har været oppp, har i nogle gode tips til selve dagen. Hvor meget mad? Hvor meget træning inden?

  19. Vil heller ikke umiddelbart overveje at lave en desideret sundhedsforsikring, da jeg ligesom christianspoer at de fleste punkter er dækket af det offentlige i forvejen. Så kan man altid diskutere ventetid og kvalitet, men hvad kvaliteten angår er det jo frit for patienten at vælge læge, sygehus osv. og ved specialisterne som regel er på andre sygehuse end det nærmeste.

    Ved ikke om Sygeforsikring Danmark kan regnes som en sundhedsforsikring? er medlem på det "laveste" niveau, så jeg at mulighed for at få tilskud til kontaktlinser og senere tilskud til medicin hvis det bliver nødvendigt (kræver dog at jeg går et niveau op).

    "Danmark" gør det ikke ud for en sundhedsforsikring. Den giver blot tilskud til diverse ting, alt efter hvilken gruppe du er med i.

    Jeg har en sundhedsforsikringen gennem mit arbejde og det er jeg rigtig glad for. Har brugt den flere gange når jeg har skulle til fysioterapi, her har den dækket alle udgifter. Jeg har flere kollegaer der har benyttet den. Bla. en kollega som skulle have lavet et hjertetjek, der var flere måneders ventetid i det offentlige (og hvem har lyst til at vente så lang tid, hvis der evt. er noget galt med ens hjerte?). Hun fik gennem sundhedsforsikringen en tid på et privathospital efter 1,5 uge. Det kalder jeg altså effektivt.

    Tror ikke jeg vil undvære min. Sjovt som folk er gode til at forsikre deres biler og ting, men tit så glemmer man sig selv ;-)