vuptiburger

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vuptiburger

  1. Vupti´s træningslog/madlog

    Hejsa... jeg vil først starte med at skrive lidt om mig selv, og hvorfor jeg har valgt at lave en lille dagbog herinde...

    Jeg er en 30 årig ung mand, som stort set hele livet har været overvægtig. Jeg har dyrket sport hele livet, men har altid været sådan lidt stor idet :tongue: For lidt over et år siden, skulle jeg starte på en ny uddannelse som fængselsbetjent, og der var der nogle meget lette optagelseskrav som skulle beståes, men fandt så ud af de faktisk var svære for mig. Jeg valgte derfor 4 måneder inden optagelses prøven at NU skulle det fandme være at jeg skulle ned i vægt og i form.

    Jeg vil så nu prøve at forklare hvad jeg har gjort. Hvad der er lykkes for mig, og hvad der er gået helt galt. I et år med kostomlægning og ikke mindst masser af motion..

    Da jeg startede var jeg omkring 29 år gammel 176 cm høj og vejede 129 kg (billed kommer senere)idag er jeg 30 år gammel og utroligt nok stadig 176 cm høj og vejer nu 99 kg :smile:

    Det har været en hård kamp med op og nedture, store glæder og mange tilbagefald.

    Når man lige står og skal igang med sådan en, for mig TOTAL omlægning af ens liv, tænker man shit jeg når aldrig mit mål eller man tænker det når jeg sagtens på 4 måneder.. Men jeg fandt hurtigt ud af at man skal ikke gå igang, med den tro at man lyn hurtigt smider 30 kg..

    Man skal stille sig selv små mål i hverdagen og i træningen. Det kan være alt fra 5 kgned i vægt, en buksestørrelse eller kunne holde til at løbe længere end man plejer..

    Mere følger senere :-)

  2. ville såmænd bare fortælle dig at den kan lade sig gøre og tabe sig, det er jeg er fint eks. på. Jeg vejede 126 kg den 1.jan og vejer idag 99 kg jeg er 178 høj og er 28 år gammel(mand). det hele drejer sig om vilje. jeg har siden jeg har startet på hvad jeg kalder mit nye liv, kæmpet utrolig hårdt for dette både med spinning og styrketræning samt at skulle vende sig til at spise ordenligt og ikke mindst sundt. Håber dette kan være en opmuntring til dig at det virkelig kan lade sig gøre... Håber du fortsætter og ikke bare sætter dig tilbage i sofaen og bliver ligeglad som jeg selv har været i mange år

  3. hejsa...

    nu er jeg hverken læge eller det der ligner, men jeg har ligesom dig været i samme situation her var det bare 2 ledbånd et korsbånd og så lige min menisk. og det tager LANG tid. sad med strakt ben på en stol hvor en væltede og trykkede knæet den forkerte vej. En sådan skade tager lang tid at komme sig oven på. men lige så snart du kan støtte på den vil jeg anbefale dig at få fat på et vippebræt (fås til omkring 200kr) det er super. men at regne med at du kan komme på ski i uge 7 er måske lige i overkanten.