soler

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by soler

  1. Hej,

    En hvis procentdel (kan ikke huske hvor høj) kan træne sig op til at kunne klare sig i dagligdagen uden korsbånd. Der er ikke nok studier, der viser hvordan det påvirker knæet i det lange løb.

    Ved ønske om deltagelse i kontaktsport er anbefalingen operation og derefter genoptræning i 9-12 måneder. I forhold til din alder vil jeg også anbefale det.

    Parkens Privathospital samt Gildhøj Privathospital er nogen af de bedste i landet til knæoperationer. Hvis du har en sundhedssikring kan man komme til meget hurtigt.

    Mens du overvejer operation kan du træne udfra denne øvelsesvejledning. Begynd fra starten og læs indledningen: http://www.kneeguru.co.uk/KNEEnotes/node/775

    Med venlig hilsen

  2. Vil anbefale en cykel med gear. Har selv en Kildemoes Logic med syv indvendige gear, som transporterer mig til og fra toget året rundt - 7-8 km om dagen plus det løse, når jeg skal rundt i byen -. I løbet af en uge bliver det nok til 70-80 km.

    Der er ingen vedligeholdelse af geardele. Gearskiftet er bare et lille vrid med håndtaget og skifter, mens jeg træder.

    Ud over Kildemoes laver f-eks- MBK også en let citybike. Begge er prismæssigt i omegnen af 5000 kr. Du får meget cykel for det beløb. Trekcyklen er vist mere end betalt - specielt når man ser på udstyr f.eks. almindelige fælgbremser, hvor ovennævnte modeller har rullebremser. - De er både mere sikre og mere vedligeholdelsesfri.