Bsolveig

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bsolveig

  1. Kritisk stillingtagen..well det er også fint, men den måde det bliver skrevet på og man bliver "dømt" det er sgu da ikke konstruktivt. Hvis jeg bare ville have at folk skulle skrive det jeg ville høre hvad faene r pointen så ved at lægge et indlæg ind - der hvor den bliver rød for mig er når jeg skal forsvare mig selv, i en ting jeg spørgere om vejledning i...men okay MOL er bare ikke det rette forum måske - skulle måske poste det hos Q!! ;)

  2. Øhh - jeg har bedt om råd til og har fået en masse god inspiration. Folk har forskellige meninger i hele mad/trænings universet om hvad der virker og hvad der ikke gør. Har skam også kommet med feedback - men hvad er dit råd og hvad ignorere jeg u tror måske at det er den linje om at jeg ikke skal tabe mig du tror jeg falder over?? Så tager du gruligt fejl. Jeg har aldrig før lagt sådan et emne her ind og er ret overraket over responsen, det er fedt. Dog skal der siges at nogle har tendens til at "tale lidt ned" - og tro mig jeg er slet ikke nærtagen..hehe men er sjovt at se hvordan folk vælger at formulere sig ;)

    HAHA - der var éen som lige svarede som du gerne ville have, og det tager du så til efterretning og ignorerer alle de andre svar?

    :laugh:

  3. Hej Pil

    Tak for dine råd og opskrifter - det var lige det jeg manglede :) Som du skriver er det ikke så meget det med at tabe mig jeg bekymre mig om heller, mere at stabilisere vægten på en sund måde og finde en måde at spise sundere på og lægge de sødetand lidt på hylden - God weekend

    Jeg glemte lidt at sige..

    Det lyder nu ikke til at du burde bekymre dig om at tabe dig, men mere have fokus på hvordan du har det og hvordan din krop føles.

    Hvor meget skal du tabe dig for at du er tilfreds? Hvis du finder den kost der er rigtig for din krop, vil du ikke gå og føle dig sulten hele tiden , men måske du også skal accepterer at din krop ikke er bygget til at være mager..

    Held og lykke med det.

  4. Du får det til at lyde som om 'kemikalier' er det onde selv. Der er kemi i ALT og udrenselseskure er virkelig ikke noget du bør spilde tiden med.

    Hvad er det helt præcist du mener at du ophober som du kan komme af med ved at 'udrense'? Og hvordan?

    Hold da op det er et farligt emne med udrenselse kur..hehe, vores mad i dag er fyldte med tilsætningsstoffer og jeg ved ikke hvad, isært alt det syntetiske som jeg har proppet i munden. Det er stoffer som kroppen slet ikke er lavet til at optage og usundt. Dem vil jeg bare gerne prøve på at skåne min krop for..intet andet og da jeg ikke ved så meget om emnet, spørger jeg efter råd...måske i det forkerte forum!

  5. Såfremt dit forbrug udgør et reelt problem, hvad skulle det så hjælpe at droppe sukker og søde stoffer 1-2 uger om året? Du kender jo godt svaret! drop det hele året rundt og erstat dit kulhydrat-crack med næringsrig menneskeføde :nissetunge: Du kan jo starte med at tyre dine bran flakes ud og købe havregryn i stedet

    He he ja det kan man sige, det er også ret nyt det med at droppe sukkeren. Dog skal jeg sige at kalorie mæssigt er havregryn fedre pr. 100 gram samt er fiberen lidt højre i Bran Flaksen Må så også sige at jeg ikke helt føler samme mæthed af havregryn da jeg kun må få 40g i forhold til 60g Branflakes :) Men ja jeg skal bare droppe sukkeren helt...men hold da op det er jo som narkotika..hehe

  6. Jeg vil bare lige skrive at jeg ikke vil på udrenselse kur for at tabe mig, mere for at komme af med alle de kemikalier som ryger igennem kroppen med det enorme sukker og sødestof forbrug jeg hat haft :) Og det er skam kun en uge eller to vi snakker om, det er både for kroppens indre samt huden.

    Mht. mad så ja kunne jeg spise mere, men det hjælper jo bare, jeg kender mit præcise energiindtags niveau pr. dag for at forbrænde lige så meget som der kommer ind. Man siger altid at de sidste kg er de sværeste og det skal jeg love for, især når man har en sød tand.

    Svar til Smoothie som morgenmad, så var det en tanke jeg fik - da jeg både har høre og læst om gode erfaringer. Jeg undrere mig bare og kunne ikke forstille mig at de vile mætte, men igen afhænger af hvad man putter i! Ville bare høre om erfaringer, har hørt om valleprotein for at få det til at mætte mere :)

  7. Hej

    Jeg har brug for nogle råd og vejledning, så jeg håber nogle af jer kan hjælpe mig.

    Jeg er 24 år, 170, 63 kg. Jeg træner 3-6 gange om ugen, primært spinning, pump og vægttræning. Jeg vil gerne strammes ydeliger op og af med 2 kg. Jeg har været til diætist og fået lagt et kostprogram for ca 1 års tid siden som jeg bruger vejledende. Bla. spiser jeg Branflakes til morgen mad, knækbrød til mellemmåltiderne, masser af grøntsager, 1 stk rugbrød med kylling og hyggeost samt et fedtfattigt aftensmåltid, det er meget kort fortalt. Mit problem er at jeg ikke føler mig helt mæt samt har en en meget stærk rang til søde sager, nærmest hele tiden. Jeg vil meget gerne på en udrenselskur, men er bange for ikke at bliev mæt når jeg er så aktiv som jeg er, er der nogen som har erfaringer. Man høre meget snak om de er sundt at drikke en smoothie til morgenmad..men mætter det og har nogen nogle opskrifter??

    :bigsmile:

    Glæder mig til at høre fra jer..