MAME

Medlemmer
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MAME

  1. For at gøre historien heeeelt kort - såå jeg en overvægtig pige, som seriøst mangler hjælp!!

    Jeg ved ikke helt, om det er rigtige forum osv., men tager chancen!

    Jeg er fuldt motiveret for vægttab, her gælder det både med træning og ernæring! Jeg har fuldstændig styr på kosten og det kører, MEN, har ikke heeeelt styr på træningen!

    P.t. er jeg afsted til træning hver eneste dag - "styrketræner" måske 2-3 gange i ugen, ellers bare konditionstræning - indimellem fri i weekenderne :-)

    Lige nu er jeg 100% motiveret, men frygter at kedsomheden venter lige om hjørnet...

    Jeg er ikke ude på at blive et muskelbundt, hvilket jeg godt ved ikke lige sker! Jeg vil bare gerne være normalvægtig og ikke 25 kg overvægtig!

    Det jeg tænker lidt er - burde jeg anskaffe mig en personlig træner?

    Jeg har undersøgt prisen på personlig træner og deet ikke ligefrem noget der passer min pengepung!

    Går lidt og håber, at der måske var en venlig sjæl ude i verden, som gad sparke lidt til mig indimellem? Evt. en som trænede samme sted som mig - hvor finde man sådan en? Herinde?

    Ved da hvertfald, var det omvendt, og mig der havde styr på det - så ville jeg da eeeelske at hjælpe en anden person og samtidigt se resultaterne...

    Træner p.t. i fitness one i Herning...

    What to do... Har haft maaaange nederlag og vil bare IKKE ha' at det sker denne gang!

  2. Hellu derude..

    Her havde jeg skrevet en laaaang tekst om mit problem, men så slukkede min computer! Så nu prøver jeg igen, bare i meget kort udgave!!

    Jeg er en stor pige og vil selvfølgelig gerne tabe mig! Har ved kostændring nu tabt 25 kg og mangler nok 15-20 kg endnu, så sku jeg være midt i den normale BMI og deet også der jeg vil være :-)

    Jeg vil rigtig gerne i gang med at styrketræne og motionere. Vil især gerne i gang med at løbe!

    Problemet er bare, at jeg hver eeeeneste gang ender med at blive syg og så går det hele i vasken!!

    Jeg bliver rigtig motiveret, når i motionscenteret 3-4 gange og et par dage efter har jeg influenza-agtigt, forkølelse, snottet, nyser, hoster og har det monster dårligt! HVER GANG!

    Har tænkt om det var bakterierne i et motionscenter, meen er efterhånden en omvandrende desinficerende klud!! Er døgnet rundt MEGET forsigtig med bakterier sådanne steder!!

    Jeg er så begyndt at løbe... Har været ude at løbe 3-4 gange, sidste gang var i torsdags i sidste uge. Søndag morgen vågnede jeg op med ondt i hovedet, ondt i halsen, hoste, forkølelse osv osv.. I dag ligger jeg så helt ødelagt i sengen, SÅ skidt!!

    Og al motivation for træning osv. er meeget langt væk!!

    Har tidligere prøvet (desværre) at holde mig langt fra motion i et stykke tid, og al den tid var jeg frisk og rask 24/7!

    Har været ved lægen og få tjekket alt, inkl. vitamin-mangel, blod-mangel og aaalt muligt - alt er fint, faktisk pænere end nogensinde før.. Spiser jo også sundt og får da hvertfald mine 30 min. dagligt, men kan tydeligvis ikke komme igang med mere end det!?

    Jeg presser ikke mig selv helt ekstremt - jeg er forsigtig med bakterier - har nok tøj på når jeg er udenfor.

    Hvad sker der? Vil jo sååååå gerne...

  3. Jeg ved ikke helt hvad der sker med mine fødder for tiden! De opfører sig virkelig for underligt og har efterhånden brugt en del penge på at finde ud af det! Sååå help...

    Jeg har haft de samme indendørssko i mange år, rigtige gode og ikke specielt slidte (... afsløret!). Var så på løbebåndet for nogle uger siden, og fik pludselig heeelt vildt ondt under venstre forfod, lige ved trædepuden. Måtte stoppe og da jeg kiggede til foden, havde jeg store luftpuder under huden og over flere dage fik jeg flere og det blev værre, og det var altså selvom jeg brugte mine normale afslappende sko de følgende dage..

    Jeg har så været ude at købe nye løbesko (til udenfor). Fik lavet en løbetest osv. osv. og skoene har bare været super på de første 2 ture!

    Den anden dag var jeg så afsted, var nok nået 3 km. gåtur, så fik jeg heeelt vildt ondt i højre forfod (absolut intet i venstre som før) og jeg kunne godt se, at præcis samme problem var ved at opstå igen, bare på højre fod denne gang. Derudover fik jeg pludselig gnavesår bagpå højre fod, på trods af at jeg havde samme slags strømper og sko på som tidligere ture.

    Har flere steder læst, at tapening af forfoden meget sandsynligt vil hjælpe, men jeg kan simpelthen ikke fatter div. forklaringer på nettet. Er der nogle her der kan hjælpe med forklaring på ordentlig tapening af forfoden? Og evt. billeder!?

    Håbe håbe håbe håbe!! På forhånd tak!

  4. Langtidsblodsukker fint... Sødt ;)

    Haha.. Well, kan kun anbefale dig at holde op med at søge råd. Hvis du er seriøs med det her, så bør du virkelig, virkelig selv sætte dig ind i kost og gøre det på et sådan niveau, at du ikke er et sekund i tvivl om præcis hvad du skal gøre i alle situationer. Forstå mig ret... Jeg vil gerne hjælpe dig. Men, ved at sige du ikke må spise A og B, så er det på ingen måde fyldestgørende i henhold til, hvis du selv ved hvad du skal gøre. Vi, herinde, kan sagtens rådgive dig og få dig til at tabe dig på forskellige måder. Men, der er ingen herinde, som har kapacitet nok til at rådgive dig og forklare dig alle kostens aspekter. Det er jo ikke bare kalorier. Det er simple kulhydrater, komplekse, kostfibre, lipider, HDL-kolesterol, kroppens respons på træning, calcium, zink - mineraler og vitaminer! Det er hamrende avanceret og vi vil aldrig nogensinde kunne forklare dig alt. Derfor er det kommet til et punkt, hvor du selv må læse om tingene, hvis du ønsker at leve sundt. Det er nemt at tabe sig, men det er ikke nemt at forbygge livsstilssygdomme og disse har ikke ret meget med kalorier at gøre.

    Hmm... Det jeg søger svar på et mht. mælken? Kunne det være en ide at skifte det almindelige ud med noget andet? Og hvilket?

    Havregrynene spurgte jeg til, da jeg har hørt det sku være sundt, men for mange kulhyldrater...

    Ja og så mht. æggene...

    Havde ikke tænkt mig at nogen herinde havde tænkt sig at fortælle ALT der overhovedet er at vide om kroppen!!!

  5. Jeg er en ung pige på 23. Jeg har altid været den "stille og buttede i klassen", dog ikke så'n slemt!

    Jeg er 'kun' 1.65 høj. Har desværre alle livsstilssygdomme i familien.. Begge bedstemødre med diabetes II, den ene har også galdesten.. AAALLE i familien har højt blodtryk og aaalle har forhøjet kolesterol! Selv nogle af de få slanke i familien... :-/ Min far er 3 gange blevet opereret i hjertet pga. blodpropper og alt andet der nu ku finde vejen dertil :dry:

    I 2002 besluttede jeg så at NU skulle der ske noget... Jeg meldte mig ind hos vægtkonsulenterne. Startvægt 69,9 kg og stoppede nogle måneder efter på 51,2 kg!

    Jeg blev fuuuldstændig besat dengang, levede faktisk kun af grøntsager og en dåse tun indimellem :-/

    Nå men, det tog mig jo så ikke længe at tage de kilo på igen.. Min vægt har siden da svinget mellem 80 og 90 kg.. :-(

    For nogle uger siden fik jeg bare nok! Sad for nogle lørdage siden og havde ondt af mig selv! 'Hvorfor er det egentlig jeg aaaltid sidder alene!?'

    - jo mere jeg tænkte mig om, såå det egentligt tydeligt - jeg er simpelthen SÅ flov over mig selv og min vægt! Jeg tar ikke med til gensyns- og familiefester, for vil ikke have at folk ser hvor stor jeg er... Fik slæbt mig med til julefrokost med arbejde, men blev siddende på min plads hele aftenen, for folk skulle ikke se tykke mig i min kjole... Tænk, måtte endda holde mig hele aftenen, ville simpelthen ikke rejse mig før det viiirkelig blev nødvendigt! Åh..

    Siden den lørdag har jeg viiirkelig taget mig sammen og levet sundt... Ser bare SÅ meget frem til forhåbentlig snart at ku passe de bukser jeg ku være i i foråret :unhappy:

    Har dog lige nogle spørgsmål jeg tænker at I nok har forstand på :bigsmile:

    Det viser sig, at mit kolsterol (surprise!!) også er forhøjet 6,6 eller sådan? - har læst et sted, at så må man IKKE spise æg? Eller man skal hvertfald holde det på et absolut minimum? Øøøøv tænker jeg så...

    Hvordan med mælk? Har en veninde der mener at mælk kan være en grund til at jeg er eeekstremt træt nogle dage... At jeg måske ikke kan tåle det?

    Ville jeg virkelig vide det, hvis det var tilfældet?

    - hvis jeg nu prøver at skifte mit alm. skummetmælk ud med noget andet? hvilket så? Har både hørt om rismælk og øøøh.. alt muligt andet :blush:

    Havregryn - godt eller skidt? Eller er det også 'alt med måde'

    Pleeease kom med nogle gode råd - er virkelig motiveret for at dette skal blive en fremtidig sund og god livsstil! Vil nødig ligge død om 10 år :nonono:

  6. Jeg cykler i strop-trøjer når folk cykler i t-shirts - cykler i t-shirts når folk cykler med jakker.. Og cykler først med jakke, når alle folk har hat og handsker på *G*

    Kan desværre ikke få et bad på mit arbejde.. Tror også mine kolleger ville synes at det var sært! Hehe!

    Dumme dumme gener! - kan jeg så ikke gøre noget ved dem istedet så? Ej.. hmm.. øv..

    Deet bare så pinligt når kollegerne kommenterer det (hvilket de gør hver morgen!)

    "du må ellers ha' haft travlt i dag, sådan som du sveder!?" - næ faktisk ikke, cyklet stille og roligt :-/

    "Siiiiikke da som du sveder i dag, det render jo af dig søde ven! " - ja tak, deet jeg godt klar over!

    Øv.. Tænkte at det bare var kroppen der skulle vænne sig til det, men har cyklet den samme tur hver eneste dag i læææænge lææænge nu og ingen bedring!

  7. Dette er muligvis et sært spørgsmål og måske ikke med en løsning som jeg kan bruge, men håber at I kloge hoveder liiige har en ide :-)

    Jeg er jo en ret "rund" pige - cykler hver morgen nogle km. for at komme til arbejde. Derefter går jeg på trapper til 3. etage - der er heller ingen elevator.

    Når jeg så ankommer til arbejde, så sveeeder jeg fuldstændig vildt! Det render simpelthen af mig og mit hår er som, hvis jeg har været i bad! T-shirt eller regntøj, ingen forskel!

    Dette fortsætter oftest i 45-60 min. efter at jeg er ankommet!

    Jeg er udemærket klar over, at det handler om at jeg har dårlig kondi og ekstra på sidebenene..

    MEN.. Er der ikke et eller andet man kan gøre??

    Deet ikke fordi jeg lugter eller noget, slet slet ikke.. Men sveder simpelthen i evigheder!

    Kan man gøre noget? Eller må jeg bare vente på at kondi'en blir bedre?

    Dobbeltpostet

  8. Suk.. længe siden jeg har været på motion-online. I mit sidste indlæg beklagede jeg mig over at veje 81,0 - suk!

    Det ligger sådan, at siden maj har jeg taget præcis 10,1 kg på.. Vejede her til morgen 91,1!

    Jeg vil så gerne i gang igen, ordentligt!

    Jeg har overvejet at skulle i gang med at træne om morgenen inden arbejde. Møder kl. 7 på mit arbejde.

    Oftest får jeg mit havregryn og skummetmælk inden jeg cykler afsted til arbejde, og først pause igen kl. 9.45.

    Hvis jeg nu begynder at træne mellem 6 og 7..

    Hvordan får jeg så maden til at passe? Bliver jo nødt til at spise noget inden, er nemlig altid sulten når jeg vågner op, men tror da at jeg får brug for noget inden kl. 9.40 igen?

    Hvad vil I anbefale at jeg gør? :-)

  9. Jaah, jeg er ikke læge, jeg kan bare se resultatet på mig selv jo...

    Deet noget med at A-vitaminerne i isotretinoinen går så dybt ind i hudlaget, at det kan reparere f.eks. strækmærker!

  10. Min venindes forsvandt ikke trods et ordentligt vægttab..

    MEN.. mine er blevet SÅÅÅ meget mindre tydelig efter jeg har smurt dem 2 gange dagligt med Isotrex!

    Isotrex kan fåes på recept.

    Den eneste ulempe er bare, at den smurte hud absolut IKKE må få sollys..

  11. Som du selv siger så blir man altså ikke mindre af at tabe sig 12 kg, kroppen vil at altid have samme rummål ligegyldig hvor meget man taber sig!

    - husker jeg ikke at ha' skrevet - skrev at JEG bare ikke har tabt en eneste cm., så når folk råder mig til at kigge spejlbilledet istedet, så virker det ligesom bare heller ikke :-/

    Men.. Altså.. Jeg har ikke fået mere energi efter denne livsstilsændring, tvært imod.. Jeg har ikke fået det bedre med mig selv eller noget af alt det andet..

    Lad os droppe denne tråd - deet som om det ikke hjælper på humøret alligevel :-/

  12. Ved et vægttab på 12 kg så har din krop selvfølgelig ændret sig. At påstå andet er fjollet, men det giver også et indblik i hvor du er mentalt. Det eneste du fokuserer på er nogle tossede tal på en vægt, der sikkert ikke engang måler præcist. Jeg vejede 700 gram mere idag end i går og jeg synes at spejlet så bedre ud i dag. Get over it.

    En vægt er et værktøj i et vægttabsforløb og ikke det endelige svar.

    Hvis du så gerne vil veje 79,9 kg på fredag, så må du jo bare kæææææææææææmpe endnu mere og den maaaaaaaaaaax gas resten af ugen.

    :wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:

    - er sådan set også det jeg gør... Kæmper jo som en gal.. Render op og ned af de 15 etager der er på sygehuset. Bor jo nærmest i motionscenteret! Har vist snart spist alle grøntsager, kylling og fisk som kan findes i nærheden - alligevel har jeg taget på :-/

    Og JO, jeg har ingen cm. tabt - og ingen ændringer på min krop!

    F.eks. min bror og hans kæreste.. Har ikke set dem siden jeg har tabt disse kg - de kommenterede ikke det mindste og da jeg nævnte det sagde de at det da var flot, men 'at det nok snart blev synligt så'!

    Mine bukser klemme stadig, mine trøjer sidder stadig ligeså tæt.. Intet nyt overhovedet..

    Jeg har i evigheder haft det mål, at jeg ville veje 80 inden Herning rocker! Normalt er jeg sleeet ikke besat af vægten på samme måde! Men.. Dette har bare haft en stor betydning for mig... :-/

  13. Hej Mame.

    Det er ikke sikkert du når dit mål, og hvad så? Du er så tæt at det kan være lige meget, husk at dit spejlbilled siger mere end nogle tal på en vægt.

    Bare nyd Herning Rocke, for som Thorhauge siger, der er sku nok ikke nogle der kan se det alligevel.

    ~ Allan Pedersen

    Og hvad så? Ja jeg kan godt se problemet.. Som jeg har skrevet tidligere, så har det altid en bare en kææmpe betydning for mig!!

    Jeg vil føle mig tyk og fed, hvis jeg møder op og vejer 81-82, men vejer jeg under 80, så vil jeg føle mig som den lækreste babe!!

    - jeg VED de fleste fyre nok ikke kan sætte sig ind i det, men sådan er jeg bare!!

    Mht. spejlbilledet, så har den såmænd ikke ændret sig en dyt... Har ugentligt vejet og målt mig lige siden de 93 kg. og har ikke tabt en eneste cm, heller ikke løsere tøj eller lign. så begrænset hvad spejlbilledet har at sige - desværre :-/

    Kan vist godt droppe mit mål... De sidste dage har jeg levet helt ekstremt sundt og motioneret helt vildt, virkelig forbrændt kalorier!

    I dag vejer jeg så 400 gram mere :-/ Trist trist..

  14. Det handler bare sleeeeet ikke om andre kan se om jeg vejer 85 eller 70! Er SÅ ligeglad hvad de alle sammen tænker!

    Det handler om MIG!! Om mit ufatteligt dumme sind som i flere måneder har været besat af at veje 79,9 INDEN d. 29-30 maj!!

    Tager jeg til det og vejer 81, så vil jeg føle mig ligeså tyk som jeg altid gør! Men vejer jeg under 80! Såå det noget helt andet! Jeg vil føle mig som en kæææmpe sejr! Jeg vil føle mig som den smukkeste babe og sikkert også se gladere og meeeget mere selvsikker ud!! Sådan er mit hovede bare skruet sammen! Jeg kan nemt selv se at det er så skørt, men det har været planen i sååå længe..

    Synes deet flot du kan klare 2 timer på en Crosstrainer Mollerup.. Jeg kan klare, hmm.. Tror min rekord er 12 min - så vælter jeg næsten af maskinen :-/

  15. mriber du skriver: 'Du vejer 81 kg i dag og måske vejer du 79,8 i morn og så 82 tirsdag'

    - sådan svinger min vægt bare sleeet ikke, og deet lige meget hvilken tid på måneden vi snakker.. Min vægt har det sidste halve år aller højest være +/- 100 gram om dagen.. Så jeg VED at jeg ikke vejer 79,8 i morgen og heller ikke 82 tirsdag *S*

    Mollerup - jeg er 1.65 høj og vejer 81 kg - det ville ski da være dejligt, hvis jeg med den krop havde en kondi så jeg kunne klare 2 timer på en Crosstrainer *G*

    Føler mig som et kæææmpe fjols når jeg skriver dette her, men er SÅ besat af at veje under 80 inden fredag at jeg neeemt kunne finde på at "flytte ind i motionscenteret" de næste mange dage, bare for at nå mit mål...

    Jeg veeed at jeg burde være stolt osv osv - men dette ville simpelthen betyde meget for mig..

  16. Det ligger sådan... Jeg er en pige på 22. Er 1.65 høj. Startvægt i 2007 var 93,2 kg. Jeg vil gerne ned og veje et sted mellem 55 og 65 - eller bare i nærheden af 70!! Hehe :-)

    For at det skal være udholdeligt har jeg jo haft nogle delmål... Det ene mål var under 80 inden fredag d. 30. maj, hvor der er Herning Rocker. Hvis bare vægten kunne sige 79,9!!!

    Her til morgen (søndag) vejer jeg 81,0. Jeg kan jo godt se nu, at det er meget usandsynligt at jeg når at tabe så meget på 5-6 dage - deet bare SÅ skuffende! Har virkelig kæmpet, og så når man det alligevel ikke... :-(

    Jeg VED at der er sååååå meget andet i det som 'nyd det du har tabt indtil videre' - 'du er jo mange kg sundere nu' - 'der er jo ikke noget specielt du skal nå, hvis bare det går nedad' og aaaalt det med velvære man skulle få!

    MEN - dette mål var specielt for mig!! Hvis jeg indvendigt vidste på d. 30. at jeg vejede under 80 - så ville jeg føle mig som en på 60 kg! Det ville være en kææææmpe sejr for mig indvendigt!!! Og omvendt, en gigantisk stor skuffelse, hvis jeg ikke gør :-/

    - jaaa... havde bare lige brug for at komme ud med det :-)

  17. Nu har jeg jo efterhånden læst mange steder, at det anbefales at man spiser ca. 6 gange dagligt. Gerne med protein i dem alle.

    Jeg har styr på morgenmaden, formiddags-mellemmåltid og middagsmad, men når jeg kommer til om eftermiddagen (ca. kl. 15-15.30) og skal til træning omkring kl. 16 - så burde jeg vel få noget protein der? Eller hva'?

    Jeg sidder til daglig på et kontor og har ingen eftermiddagspause, så kan derfor ikke gå i gang med det helt vilde, og skal jo kunne passe mit arbejde :-)

    Hvad kan det anbefales at jeg spiser som mellemmåltid ca. 1 time inden træning?

    - dette mellemmåltid er det eneste jeg spiser mellem middags- og aftensmad.

    Endelig kom med ideer! :-)

  18. Altså bare sådan ca... Så plejer jeg at opvarme kredsløbstræning i ca. 15 min, såå jeg helt sikkert varm..

    Så plejer jeg at tage mine styrketrænings- og boldøvelser i ca. 1 time og derefter ca. ½ time til 3 kvarter cykling, crosstrainer, løbebånd, stepmaskine eller hvad der ellers er.. Deet liiige før at jeg kravler ud efter sådan en gang træning :-D

    Mht. trapperne til 15. etage - såå tager det altså også næsten hele min middagspause, ha ha..

  19. Ih, nu havde jeg lige skrevet så meget, og så gik computeren død.. :-/

    Her kommer det vigtigste af det jeg skrev *S*

    Jeg cykler hver dag 4,5 km til arbejde og samme tur hjem igen. Jeg går hver dag fra stueetagen til 15. etage på Odense Universitetshospital for at spise mine grøntsager i kantinen, så lidt gratis motion får jeg hvertfald :-)

    Derudover cykler jeg jo også Odense rundt når jeg skal noget..

    Mht. motionsboksning, så har jeg prøvet det en enkelt gang, og da min rekord indtil videre er at løbe 1 minut - såå jeg vist ikke klar til de hold endnu - for sørmer om de ikke løb meget og i længe, var den eneste der slet ikke ku følge med eller holde til det *S*

    Totale energiforbrug 2600 kcal

    Er der så noget med at man skal trække 1000 fra, eller hvordan er det?

    Har efterhånden mange gange hørt om den velvære og ekstra energi man får af sund kost og motion - den er ikke liige mødt op her hos mig endnu desværre.. Er riiigtig træt hele tiden..

    Den anden dag i motionscenteret var en mand liige ved at falde af løbebånden mens han grinede.. Han havde åbenbart lagt mærke til, at jeg ca. gabte 1 gang i minuttet mens jeg trænede - det syns han var utroligt og yderst underholdende at kigge på :-/

  20. Dysp, du skriver: Det virker jo netop somom at du giver 'andre der ikke gider' skylden for, at du ikke er kommet ned i centret?

    - jeg er jo afsted - 3 gange ugentligt... (derudover mine løbeture i skoven)

    Jeg VED at motion ikke er absolut nødvendigt for et vægttab. Har tidligere tabt mig 15 kg kun ved kostomlægning, men..

    Ved også, jo større muskelmasse, des større forbrænding - hvilket da kun er godt!

    Jeg synes da selv jeg er sat rigtig godt ind i kalorietælling og kalorieforbrænding - så ved udemærket hvad jeg må spise, hvor meget osv..

    Men der sker ligesom ikke noget på vægten alligevel.. :-/

    De sidste dage har jeg tænkt, jeg VED at hvis jeg bare taber et par ekstra 100 gram om ugen eller bare havde tabt nogle cm (hvilket jeg overhovedet ikke har endnu) , så ville min motivation være heeelt anderledes på mange områder - for så får jeg et resultat!

    Såå derfor har jeg overvejet som en herinde foreslår, simpelthen at træne noget mere i ugen.. Hvis jeg nu kom afsted efter arbejde alle hverdagene i ugen - ville det så måske give flere resultater.. Det er jo 2 gange ekstra i ugen..?

    - jeg prøver.. Har en ide om at jeg vil synes om det, hvis bare jeg får nogle resultater! Det er så målet *S*