Brown_eyed_girl

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Brown_eyed_girl

  1. Dropper lige det der med at citere - det så monsterbesværligt ud lol....

    Til MaxPower:

    Tak for det gode hurtige svar.

    Skal nok holde mig fra proteinbarer. Normalt spiser jeg to stykker kornrige rugbrødsmadder og et stk frugt efter endt træning (altså når jeg kommer hjem igen)

    For at kunne svare på hvilke øvelser jeg laver, kræver det lidt jeg ved hvad de hedder, men altså, jeg træner ryggen (den der halvliggende bænk, hvor man ligger på maven og hiver sig selv op og den hvor man sidder og presser tilbage med ryggen), ben ved at sidde og presse mig selv bagud (hedden den mon benpres?), ydre lår (siddende og presse udad), arme/skuldre (biceps og skuldre ved løs vægte og triceps ved at hive i en stand der sidder fast i noget wire), bryst (siddende i en maskine, hvor man presse frem i ca skulderhøjde), maven (siddende i en maskine, hvor man presser sig sammen) og så kondi til sidst.

    Vil prøve at konditræne lidt mere - kunne jo godt powerwalke 10 min mere fx til at starte med.

    Men igen tak for det gode svar.

    Til R98:

    Kunne du give et bare lidt mere arrogant svar???? Som du nok kan se forsøger jeg jo - men Rom blev altså ikke bygget på en dag og da jeg tidligere har været meget syg og derfor fået kraftig medicin, resulterede det altså i at jeg tog ca 30 kg på på et år - det er nu dem jeg kæmper for at smide.

    Ja, jeg er klar over at jeg er overvægtig, nej jeg vil ikke se sådan her ud om nogle år og ja jeg forsøger.

    Jeg efterspørger jo heller ikke ligefrem en magisk pille eller noget - prøver bare at forstå sammenhængen og tabe mig på en sund måde - så ville i fremtiden sætte enorm stor vægt på et lidt mere sagligt svar. Tak! :smile:

  2. Hej Alle,

    Jeg håber I vil være søde og hjælpe mig med at se lyset og sammenhængen.

    Først basics: Jeg er 25, hunkøn, 168 høj og vejer 98kg - dog betragter jeg ikke mig selv som værende det jeg er, synes jeg staddig har en flot figur, den er bare polstret lidt for meget.

    Jeg begyndte i fitnesscentret for nogle måneder siden og træner ca 2 gange om ugen. Jeg vægttræner ca 40 min og powerwalker/løber/cykler i ca 15-20 min. Efter nytår bliver mit skema anerledes og jeg regner med at træne 3 gange om ugen.

    Jeg er godt tilfred med måden jeg træner på - og det har da også givet resultat (har tabt mig ca 5 kg allerede, blevet stærkere og min ryg er styrket).

    Jeg spiser ok sundt, men kunne være langt bedre - men altså et skridt ad gangen. Derudover spiser jeg en multivitaminpille dagligt, der giver mmig alt hvad jeg har brug for i den dyr og forsøger at blive bedre til det der med grøntsager - frugter har ejg altid elsket.

    Jeg overvejede i dag muligheden for fx at spise en proteinbar efter endt træning (hvor jeg virkelig er sulten) - vil dette hjælpe så jeg taber mig hurtigere? Tænker hvis det øger musklerne, øger det vel samtidigt forbræningen eller?

    Derudover kunne jeg også godt tænke mig at få lidt råd til hvordan jeg som absolut nybegynder får godt gang i min kondi, så jeg kan holde til mere i det daglige (udover at være overvægtig er jeg også ryger, så min kondi er lig nul) - og ja ja ved godt jeg burde holde op med at ryge, men igen et skridt ad gangen tak.

    Tænker at det her må være det helt rigtige forum at stille disse spørgsmål I - det virker som om I ved hvad I taler om, og det er fedt for en, der er ny i feltet som mig.

    Og ellers sætter jeg pris på alle mulige råd - jeg lever dog ikke for træning og sport (som jeg tror en del af jer herinde gør), men dyrker sport for at leve godt :-)