NoGoodPunk

Medlemmer
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by NoGoodPunk

  1. Dav...

    Sidste gang jeg var til træning, fik jeg ondt i højre side af maven efter 10 min. kraftig interval træning. Efterfølgende havde jeg kvalme og var utilpas resten af dagen.

    Jeg havde drukket det vand jeg skulle og havde spist en banan+drukket en lille kakao inden træning.

    Hvad kan det skyldes?

    Er du lige startet med at træne? Og kan det så tænkes at du har lagt for hårdt ud?

  2. Tja det er nu ikke mælken prisen der har ændret det. Det her altid været billigere.

    Protein er jo også steget. 630kr for 5kg protein, er 130kr pr kg. Altså 13kr for 100gram, altså 4,3kr for 33gram.

    Det er cirka hvad der er i en liter mælk (CIRKA blev der sagt)

    En liter mælk kan vel fås til 5-6kr i Netto de fleste steder. Så jo, det er billigere

    1Liter

    Er det lige så godt som proteinpulver eller er det bare en lokumsløsning?

  3. Torsdag 31 januar

    FEBER!! :ill::cry3:

    Pissesurt! Og rigtigt dårlig timing - har masser som skal laves på arbejde og gider generelt ikke være syg. Er bange for at det er influenza, da jeg ikke er snottet, men har ondt i led og muskler. Det kunne også passe med at det er 8 år siden jeg sidst haft det - man plejer kunne regne med cirka 10 år mellem hver attak.

    Jeg håber at weekenden skal være nok for at komme ovenpå igen...

    Sygdom kommer aldrig belejligt. Men der er ikke andet for end at håbe at det går hurtigt over igen.

    God bedring herfra :cold:

  4. Jeg skrev et svar i en anden tråd om pulsur, men tror måske det er bedre at starte denne tråd.

    Jeg vil abbonere på bladet Aktiv Træning. Med i købet får man et pulsur. Men hvor meget kvalitet er der i sådan et?

    Se mere om det pulsur HER

    :ill:

  5. Jeg har læst om de forskellige øvelser her på MOL, samt på exrx.net. Det giver mig en vis grundviden, men hvad bør jeg være specielt opmærksom på, f.eks. i forbindelse med udførelsen af dødløft? Det er faktisk også den jeg selv er mest bekymret for, da jeg kan tænke, at den kan give rygproblemer.

    I det hele taget har jeg været lidt lunken over for, at køre et program primært med frie vægte, som begynder. Men det er der altså ingen problemer i?

    Det lader til at være en rigtig god side. Dog er jeg lidt ked af at den er på engelsk. Jeg kan godt forstå den, men dansk er dog at foretrække. Nogle forslag til danske sider? For det lyder sgu ikke så godt, når man siger at man træner f. eks. talje *LOL*

  6. Squatte, dødløft m.m

    Jeg er selv nybegynder med træning, selv om jeg har været medlem i centret længe. Men jeg kender sgu ikke alle de fine ord som bliver brugt herinde på MOL.

    Er der et sted hvor jeg kan se alle betegnelserne som bliver brugt herinde? Så er der også bedre mulighed for mig at deltage i de forskellige diskussioner herinde :w00t:

    Se evt. i min logbog. Der kan I se hvilke kedelige ord som jeg bruger. Det er de ord som står på det træningsskema jeg har fået i mit center :baaa:

  7. indlægget blev rimelig rodet da det blev postet, ift da jeg skrev selve indlægget :dry: havde ellers brugt mega lang tid på at sætte det flot op! øv bøv....

    men hvis det lykkes nogle af jer at gennemsku tallene, så stik lige en kommentar ind;)

    sepp

    Sorry, men det ser lidt sort ud for mig

  8. Hejsa

    Her den anden dag var jeg inde på en hjemmeside hvor man kunne se noget omkring kalorier. Man kunne se på en scala fra 1-10 hvor meget et enkelt produkt slanker. Produkterne er opdelt efter fisk, kød o.s.v.....

    Det var ellers en ret god side, men jeg kan simpelthen ikke huske hvor det var jeg så den.

    Er der nogen som kan nikke genkendende til dette?

    Mvh. NgP:)

  9. Jeg blev i maj 07 opereret i højre hofte. De var inde og skrabe lidt af knoglerne for at der skulle være mere plads derinde. Indgrebet har ikke været en succes.

    I februar skal jeg så ind og scannes igen, og denne gang bliver det så med henblik på ny hofte ifølge lægen. Jeg håber på at kunne få den nye hofte inden sommer.

    Selv om der er noget tid til, så vil jeg høre om der er nogle specielle programmer som skåner den nye hofte. Jeg vil jo gerne kunne træne hele kroppen.

    Håber der er nogle af jer der har nogle gode svar:)

  10. Jeg vejer nok 5-6 kg for meget, så det er ikke så farligt. Dog sidder det hele på maven.

    Når jeg skriver varm mad, så mener jeg kød, sovs og kartofler (måske ris). Jeg ved godt at man burde holde sig til en gang salat, men jeg synes sgu ikke man bliver mæt af skidtet.

    Men det er klart, at hvis det ligefrem gør mig tyk at spise så meget varm mad et par gange om dagen, så må jeg jo tage den der salatbar.

    Men jeg er ret sikker på, at den lille overvægt skyldes et ret stort forbrug af pizza o.s.v :crazy:

  11. Hejsa

    Jeg sidder i et stillesiddende arbejde, derfor ikke noget motion i dagtimerne. Men den seriøse træning går i gang om ca. 14 dage når jeg har overstået en flytning:)

    Men nu til sagen:

    Jeg er med i en frokostordning på arbejdet. Der er masser af forskellig mad at vælge imellem. F. eks. 2 varme retter, brød, salatbar, pålæg, ost o.s.v.

    Jeg ved godt at jeg bare kan hoppe en tur over i salatbaren, men jeg elsker varm mad. Er det godt at spise varm mad 2 gange om dagen, når man nu skal forsøge at træne seriøst?

    NgP:)

  12. Hejsa

    Nu har jeg ikke specielt styr på hvad som er godt og hvad som ikke er godt.

    Men jeg har da siddet og fulgt med i nogle af Lene Hanssons programmer på TV3, og der siger hun at selv om det er light-produkter, så er det ikke godt for kroppen. De indeholder alt for mange e-produkter o.s.v.

    Men ud over det, så er jeg sikker på, at der nok er nogle andre herinde som kan give dig et bedre svar:)

    Held og lykke med det.

    NoGoodPunk:)

  13. Hejsa

    Jeg har sat mig det mål, at i år skal der ommøbleres lidt på kroppen og derfor skal jeg begynde at træne seriøst, dog ikke mere end 3-4 gange om ugen, for ikke at gå død i det.

    Men her i januar bliver det kun til lidt hjemmetræning. Jeg skal til at flytte, så jeg har en lejlighed som skal sættes i stand og det skal være færdig inden den 21 januar, da vi regner med at flytte ind der. 1 februar skal vi være ude af den gamle lejlighed, så der er nok at se til.

    Men nu til spørgsmålet:

    Hvor meget kan jeg tillade mig at træne mavemusklerne. Kan jeg som nybegynder tillade mig at tage 50 stk. om morgenen og 50 stk. om aftenen hver dag, uden at skade mig selv?`

    Måske et dumt spørgsmål, men hellere spørge en gang for meget end en gang for lidt.

    Mvh. NoGoodPunk:)