sendai

Medlemmer
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sendai

  1. For et par uger siden begyndte jeg at få lidt ondt i lysken (som om en sene i hoften sad forkert, og det trækker ned mod knæet på indvendige side). Ikke noget der gjorde mere ondt, end jeg sagtens kunne tage til spinning. Det blev så lidt bedre nogle dage og lidt værre andre. Valgte så at tage et par dage med benet oppe - men det blev stadig ikke bedre! Tog til fysioterapeut, og hun sagde hun kunne mærke at bækkenet opførte sig lidt sært, og min balle var helt spændt op. Hun gav mig nogle strækøvelser og stabilitetsøvelser. Det hjalp så lidt, og jeg valgte at tage en lille løbetur på 3 km, 2 min gang 2 min løb! Det gik egentligt ok, men da jeg kom hjem og satte mig, og skulle rejse mig igen, sad det hele fast og jeg kunne overhovedet ikke støtte på mit højre ben! Det blev så lidt bedre tirsdag, og begyndte at kunne gå lidt på benet igen onsdag. Tog til læge i fredags, og det eneste hun kunne hjælpe mig med, var at give mig nogle gigtpiller. Det er næsten væk når jeg har taget et par stykker af dem, men begynder så at trække igen efter et stykke tid.

    Smerten følels lidt som om et eller andet har sat sig forkert - en sene evt.. Går og venter på der pludselig vil komme et smeld, og se hopper det på plads igen - men det smeld kommer vist aldrig.

    Er der nogen der har oplevet noget lign., eller evt har et godt råd - for hverken fyrioterapeuten eller lægen kan tydeligvis hjælpe....

    Få en blokade :) - Har jeg fået i begge lyskener og spiller/løber med lysken shorts det næste stykke tid.. Det nok ikke sundt men virker :D

  2. Hej MOL-Brugere.

    Jeg har i de seneste par kampe kunne mærke en smerte omkring min lyske, men er ikke helt sikker på det er der problemet ligger. Jeg vil lige give lidt info omkring hvordan jeg mærker skaden.

    - Når jeg løber mærkes der en irritation ved lysken.

    - Når jeg støder mine knæ mod hinanden og spænder omkring lysken, mærker jeg smerten kraftig. I ved den øvelse med bolden.

    - Når jeg løfter lidt tungere ting gør det også nade!

    - Når jeg strækker ud med venstre ben foran det højre og hoved mod venstre ben i en fremafrettende stilling, mærker jeg også smerten forholdvis kraftigt.

    - Når jeg blir varm kan det være væk, men det kræver meget opvarmning.

    - Jeg spiller meget fodbold og løber en del, så skaden er meget træls på nuværende tidspunkt hvor sæsonen og det er så fint vejr.

    Jeg håber nogle kan hjælpe mig, for ved virkelig ikke om jeg må svømme, cykle eller bare skal holde helt pause?

    Mvh Rene!

  3. Hej MOL-brugere

    Landet ligger sådan at jeg spiller fodbold Tirsdag, Torsdag og så kamp Lørdag som regel. Derudover løber jeg gerne interval 8*1 km med tiden 4 til 2 min enten Mandag eller Torsdag.

    Problemet er bare at mine lår virkelig skal være varme ellers syre de bare til. Altså selv når jeg i dag(mandag) har været på arbejde og spillede kamp i Fredags, er mine lår virkelig hårdt mærket. Altså det føles som om mine ben aldrig restituere.

    Jeg strækker ud hvergang jeg har lavet nogen form for sport og siger generelt meget sundt, dog får jeg nok ikke protein nok, ved ikke om det kan have en indflydelse?

    Jeg vil gerne høre jer om i kender til noget mad jeg kan spise eller om jeg bare træner for hårdt. Jeg ville utrolig gerne kunne løbe mere ved siden af fodbolden, da jeg virkelig nyder at løbe..

    Mvh Rene

  4. hvad mener du helt præcis med Fedtforbrænding?:)

    Han mener cadio :) Har kun et godt råd - løb, løb og atter løb..

    Ved godt du spiller masser af fodbold, men gør jeg også selv, men det der forbrænder mest er løb.

  5. Hey derude.

    Da jeg løber en del og spiller en del fodbold, vil jeg gerne vide hvad det bedste er af spise efter løb eller fodbold træning.?

    Er godt klar over det skal være noget med kulhyrater i, for at opbygge energi depoterne igen.

    Men vil gerne høre hvad i siger der er det bedste og hvilket tidsrum jeg skal spise efter jeg har løbet eller trænet..

    Mvh Rene.

  6. Hej med dig,

    Jeg tror også du har et problem med opmåling af dine løberuter. Jeg tror simpelthen ikke på, at du "nemt løber 10 km på 35-40 min" på 3xtræning om ugen!

    Dine løberuter er for korte og du vil blive STRAFFET HÅRDT når du skal løbe ½ marathon.

    BAre rolig mester, nogle af dagene løber jeg 12-14 km!

  7. Jeg synes lige jeg vil komme med lidt ekstra informationer...

    Når jeg vågner dagen efter at have lavet noget, er mine fuldstændig smadret, altså virkelig trætte..

    Det skal siges det er lige meget om jeg træner ½ time fodbold eller løber 10 km!, men mest efter fodbold med spurter!

  8. Det lyder bare som overtræning. Pas på at det ikke udvikler sig til en regulær "skade", såsom skinnebensbetændelse...!

    Måske du bør overveje at skrue ned for den ene af de to ting.

    Hvor meget løber du ved siden af din fodboldtræning?

    Har også tænkt mig at skrue ned for løbet de næste 2 uger for at se om det hjælper.

    Jeg løber nok omkring 30 km :) igennemsnit i ugen!

  9. Hey MOL brugere.

    Det forholder sig sådan at jeg på nuværende tidspunkt spiller en del fodbold tirsdag, torsdag og lørdag på et rimeligt niveau.

    Derudover løber jeg 2-3 gange i ugen da jeg også har planer om et halvmarathon den 1 November.

    Så alt i alt giver det en masse løben.

    Problemet er bare at når jeg spurter i fodbold et par gange syre mine ben fuldstændigt til og jeg kan virkelig ikke løbe ret mange spurter.

    Dog kan jeg nemt løbe 10 km på 35-40 min, så det er ikke kondien det er i vejen med.

    Men vil i mene at grunden til at de syre så meget til, kan være fordi jeg simpelthen bruger dem for meget?

    Det er især mine lår og lægmuskler!

    Håber på noget hjælp!

    Mvh Rene.

  10. Hej derude...

    Det forholder sig sådan at jeg har fået en fiber i baglåret, som overskriften siger.

    Jeg er udemærket godt klar over det kræver pause og det ikke er til at sige hvor langtid der går, før man er over sådan en skade..

    Dog vil jeg gerne lige spørge jer om der er nogle ting man kan gøre for at det skal gå hurtigere..? For er en inde i en periode med vigtige fodbold kampe og et projekt om at løbe en ½ marathon.

    Dertil er der andre ting jeg kan holde min kondi ved lige som ikke belaster baglåret så meget?

    På forhånd tak.

    Rene.

  11. Spiller selv fast i Serie 1 og træner dagligt med en 2 divisionstrup så lidt ved ja da, især da jeg er midterforsvar..

    Jeg tror det kan være svært at lære jer at forsvar jer bedre, jeg tror bare i skal snakke noget mere sammen, da Serie 5 er alt for ustrukturet til at lave noget ordenlig og koordineret forsvar!

  12. Så må jeg melde pas. Hvis en speciel læge ikke kan finde ud af problemet og gir´ op, så er jeg sgu bange for at du heller ikke får svaret herinde. Men der må da være en speciel læge der kan hjælpe dig.

    Nej okay, men det er da forsøget værd at skrive herinde, for som sagt kommer det ved træning og løb, og har en ven der har oplevet det sammen, så jeg ville gerne vide hvis folk selv har oplevet dette...

  13. Har du overvejet om det måske kan være lyskebrok?

    Lyskebrok

    Yes det har jeg været nede og få undersøgt ved en special læge da jeg også have problemer med det sidste år.. Det skal siges det kommer kun når jeg f.eks. begynder at træne i pausen i fodbold sæson, altså jeg mærker intet til det når jeg kun spiller fodbold.

  14. Hej.

    Det forholder sig sådan at jeg i det seneste tid har haft problemer nede ved lysken, ikke helt nede ved lysken men mellen underbukse kanten og lysken, ved hoftebøjeren tror jeg det er.

    Jeg har fået undersøgt alt sidste år ved lysken og det har intet med den at gøre..

    Skaden kommer kun når jeg tager mavebøjninger og hvis jeg løber bliver det meget værre, altså jeg kan ikke tage mavebøjninger og så lave nogen form for aktivitet bagefter da jeg får mega ondt eller bare..

    De instruktører der er over i mit center ved ikke hvad det er, derfor spørger jeg jer til råds!

    Mvh René aka Sendai