renehjoerring

Medlemmer
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by renehjoerring

  1. så er jeg lige kommet hjem fra dagens tur, blev til små 35 km med en lidt over 20 i snit, stadig ikke noget vildt med er godt tilfreds..

    kørte sammen med et par kammerater, og specielt fra de 13 til 19 km er turen faktisk rimelig krævende, masser af bakker op og ned, og inde i en skov hvor man det er svært at finde en god rytme..

    men gik ganske fint, og efter et bad og lidt at drikke har jeg det faktisk overraskende godt

    mRm%60A_Muf@dVio@jYmu@%60HyJtHwIvFwUbK_UpJad@nVc%60Abb@s%60BhMmf@zQkw@|XouBxIk{@rDs_AdAc{@aF_NIcWnDaVqKas@tj@chBpJ}WfdA_bBdCvMQzs@zBp@"]dagens tur

    dagens vægt

    2010.07.20

    vægt 107,8kg efter turen

    talje 115 cm

  2. dagens tur

    knap 19 km med omkring 20 km/t i snit

    dagens tur

    ganske fornuftig start, og er dejlig frisk efter turen, valgte ikke og starte for hårdt ud med for lange ture, hellere oftere afsted i starten også kunne komme afsted nogle flere gange om ugen..

    desværre var vinden idag ganske kraftig, og havde kun medvind i små perioder, og en del af turen blev lavet om, pga de havde lagt små sten oven på asfalten, så blev kortet af med en km eller to..

    men dejligt og være i gang igen, og regner med at jeg i morgen tager en lille tur på små 10 km hvis kroppen og vejret vil..

  3. glemte lige og skrive lidt omkring mit skift af mål fra fitness som motion og til at cykle i stedet for..

    det hele kommer sig af jeg altid har trænet fitness alene, og det har gjort jeg i perioder har haft svært ved at hive mig afsted, da jeg kun stod til regnskab over for mig selv..

    ideen med at begynde og cykle er at i år bliver det til cykling med mine kammerater, mens jeg næste år nok melder mig ind i nbc og vil træne med dem til tider, har tidligere erfaret at på den måde får man nemmere ved at komme afsted, fordi der er flere at træne med, og man får nogle gode kammerater ud af det..

  4. ja nu starter jeg endnu en ny blog, den sidste er gået fuldstændig i stå, efter jeg er startet nyt job og startet med at køre på rulleskift..

    har fået fundet min gamle racer cykel frem igen, og den skal nu vaskes, pudses og smørres efter, også starter jeg op med så småt at træne på den igen..

    jeg er en gut på 26 år, som igennem de sidste 10 år så småt har kæmpet mod vægten altid, har i perioder valgt og lade stå til, og andre gange har jeg gjort noget ved det, men aldrig sådan rigtig for alvor..

    for 10 år siden deltog jeg i nordjylland rundt, og den gang var jeg i rigtig god form og vejede noget mindre end idag, og vil gerne i gang med at cykle igen, flere af mine kammerater er startet med at cykle, og flere af dem jeg arbejder sammen med cykler også..

    målet er at i år få trænet mig op til at kunne cykle små 75 km en gang om uge, og en 40-50 km et par gange om ugen også..

    regner med at starte i det små med flere ture af omkring 30 km, med et rimeligt tempo, indtil jeg så småt får nogle km i benene, og herefter stille og roligt sætte lidt flere km på hen af vejen..

    næste år vil jeg målrettet træne imod at cykle nordjylland rundt, har intet mål om at cykle 250 km turen, men at gennemføre 125 km turen i en fornuftig tid, håber på at kunne komme ned omkring 4½ time i aktiv køretid som giver et snit omkring de 28 km/t..

    lidt data af vægt og talje

    2010.07.07

    vægt 108,7 kg

    talje 115 cm

  5. så skal denne tråd vist igen op til toppen..

    for at gøre en lang historie kort, er jeg i april måned startet på at køre rulleskift og nyt arbejde, dette har desværre gjort at træningen stort set ikke har været eksisterende, har været på nogle enkelte ture i motions centret, og har været ude og spille lidt fodbold.. men i det store hele har jeg brugt stort set alt min tid på job og at finde rytmen i rulleskift..

    men nu skal det være, den 25 september 2010 skal jeg giftes, og da jeg idag er lidt for stor og tung efter at jeg egentlig var på vej i den rigtige retning, har taget det hele på igen..

    vægt og mål 2010.07.07

    vægt 108,7 kg

    hofte 110 cm

    talje 115 cm

    underarm 32 cm

    håndled 18 cm

    i følge denne side giver det en fedt procent på 22%

    http://www.motion.au.dk/fedtprocent.shtml

    jeg vil for at kunne sammenligne resultater uge for uge og måned for måned bruge den side jeg her har benyttet sådan at jeg kan sammenligne det løbende, også selvom der skulle være bedre fedt procents målere..

    jeg regner med at imorgen formiddag starter jeg igen træningen, og herefter kører jeg på med 3-4 gange om ugen, alt efter hvad der passer ind i programmet og dagligdagen, men min 2 gange om ugen vil jeg afsted..

    set i det store perspektiv er målene at jeg når ned omkring 95 kg inden vores bryllup, og det skal være ved hjælp af træning og generelt sundere livsstil, vand i stedet for sodavand og frugt i stedet for slik og usunde varer til og fra job som er en køretur på små 30 min hver vej..

  6. dagens træning

    1½ times fodbold..

    godt og komme i gang med lidt bold igen, men er hårdt og træne med nogle som er vant til at spille serie 4, når man plejer og spille serie 6..

    men fik da noget god motion, og sparket lidt til bolden..

    regner med at jeg i stedet for kondicykel i fitness, begynder med fodbold igen 2 gange om ugen, også kombinerer med egentlig styrketræning, for at opnå en god kondi, og god styrke..

  7. dagens træning

    20 min på kondicykel som opvarmning

    herefter en tur rundt på maskinerne, 3 sæt af 8-10 reps...

    og over middag var jeg i skoven og fælde træ, så der blev også brugt et par timer der, så udmærket med lidt anderledes "træning"

  8. dagens træning

    20 min på kondicykel, med god modstand og rimelig intensitet...

    herefter 3x8-10 reps på de sædvanlige maskiner..

    generelt når jeg omkring 3 ture i centret om ugen, og det regner jeg bestemt med jeg vil fortsætte med, også forsøge også lidt sundere kost, så skal resultatet nok vise sig hen af vejen..

    det er bestemt ingen nem vej, og tabe sig, få øget muskelmasse og samtidig få en bedre kondi, men hellere stille og roligt den rigtige vej, frem for at bare gå amok også holder det ikke i længden..

  9. dagens træning

    opvarmning på løbebånd

    2 min gang

    1 min løb

    2 min gang

    1 min løb

    2 min gang

    1 min løb

    2 min gang

    derefter min sædvanlige øvelser, på diverse maskiner, hvor der trænes ben, arm, skulder, bryst, ryg og mave.

    skifter en gang imellem en enkelt eller to af øvelserne ud, for at få lidt afveksling i træningen.

    tager altid 3x8-10 reps, og belastning alt efter øvelsen.

  10. dagens træning

    opvarmning var 10 min på crosstrainer..

    herefter 3x8-10 reps på de sædvanlige maskiner og øvelser..

    i eftermiddag nød jeg natur og var ude og lufte hunden med en kammerat og deres hund, så fik gået i omkring 1½ time i det herlige vejr, og tunge sne..

  11. dagens træning..

    5 km på kondicyklen, med masser af modstand og god fart..

    herefter 3x8-10 reps af de forskellige øvelser, gik ganske fint, og stadig med god vægt i øvelserne..

    er ved at finde en god rytme, og supplerer turene i motions centrerne, med gå ture med hunden og lidt fiskeri i åen og ved kysten..

  12. dagens motion

    opvarmning, 15 min rask gang på løbebåndet..

    derefter min sædvanlige runde på de forskellige maskiner, varierer dog lidt en gang imellem, for ikke at køre surt i de samme øvelser..

    igår stod den på 1 times luftning af hunden på stranden, for at få gået lidt km og få lidt luft, og igår formiddags var jeg ude og fiske på kysten et par timer, så de dage hvor jeg ikke er i centret får jeg også lidt motion...

  13. dagens træning...

    startede med 25 min på kondicykel, for herefter at gå min sædvanlige runde..

    er kommet ind i en god rytme, hvor øvelserne spiller rimeligt, har desværre ikke været afsted den sidste uge, grundet tur med fruen og en hel masse andre gøremål..

    men nu er vi i gang igen, og er jo det vigtigste..

  14. dagens træning er overstået, og var som følger

    25 min på kondicyklen som opvarmning

    herefter 3x8-10 reps på de sædvanlige maskiner, godt med vægt og kan mærke at jeg er ved at komme ind i en rimelig rytme, hvor de sidste to gentagelser virkelig er hårde og gennemføre, så pt er vægten på øvelserne som de skal være..

    overvejer og tage en tur i svømmehallen i morgen tidlig bare for hyggens skyld, og få svømmet lidt..

  15. lidt om dagens træning..

    startede ud med 20 min på kondicykel, gik ganske udmærket, og tror jeg vil træne mig op til at cykle endnu længere, uden at gå for meget ned i fart og belastning..

    herefter gik jeg mine 3x8-10 reps på de forskellige maskiner, godt med vægt og gik også ganske fint..

    herefter var jeg stadig rimelig frisk på lidt mere cardio, så valgte at tage en tur på løbebåndet, og klarede i løb uden pause at tage 5 min, så var jeg egentlig godt tilfreds med også..

    vil til at gøre lidt mere ud af mit cardio træning, da mine mål med at få mere markerede muskler, kræver jeg kommer ned i fedtprocent, og får tabt nogle kilo..

    så vil nok til mit opvarmning begynde at træne op mod at cykle længere og længere, og håber da også lidt på at jeg til tider vil kunne løbe lidt..

  16. ja fik trænet igen idag, efter en weekend med lidt hygge og god mad..

    har for at tabe mig lidt, valgt at skære ned på forbrug af sodavand og søde sager i hverdagen, så jeg vil opnå et vægttab den vej..

    startede med omkring 10 min på løbebånd

    2 min gang

    1 min løb

    2 min gang

    1 min løb

    2 min gang

    1 min løb

    2 min rask gang

    herefter 3x8-10 reps alt efter hvad øvelse det var, godt med vægt, og prøvede at presse mig til at tage 5 kg ekstra hvor det var muligt..

  17. dagens træning..

    5 min kondicykel i stille og roligt tempo, herefter 12-13 min på crosstrainer i godt tempo og med god belastning en del af tiden..

    herefter de sædvanlige 3x8-10 reps på maskinerne..

    så gik ganske udmærket, og synes jeg er begyndt at kunne mærke resultaterne, og kan mærke at jeg efter træning har det ganske udmærket, samt jeg kan mærke musklerne slapper godt af..

    så går den rigtige vej...

  18. ja så er den nye uge startet, og jeg er kommet hjem fra lidt træning..

    startede med 20 min cardio på kondicykel, den model man sidder i et sæde og benene er foran en, ganske udmærket start og fint nok at prøve lidt mere cardio træning..

    derefter 3x8-10 reps på de sædvandlige maskiner, og med max vægt så er godt tilfreds..

    er stort set det samme der sker uge efter uge, men giver mig lidt ekstra motivation at skrive herinde bagefter, så jeg ved at der er nogle som følger lidt med..

  19. så kom jeg ned og fik motioneret lidt igen idag..

    startede med 5 min opvarmning på crosstrainer..

    herefter gik jeg 3x8-10 reps på de forskellige maskiner jeg benytter mig af, og med rimelig vægt på, så var udemærket tilfreds med det..

    efter dette tog jeg en tur på løbebåndet, med følgende interval

    2 min gang

    1 min løb

    2 min gang

    1 min løb

    2 min gang

    1 min løb

    1½ min nedtrapning fra løb til gang

    det føltes ganske fornuftigt at tage 5 min opvarmning, gå en runde og derefter tage lidt cardio igen, og tror jeg vil holde mig til den metode..

    vægten er jeg ikke begyndt at fokusere på endnu, og må indrømme at jeg nok vælger lidt anderledes med hensyn til målet omkring vægten, og vil gerne bare under 100 og må indrømme at ud fra min kropsbygning skal jeg nok være tilfreds med at nå omkring 95-97 kg, og det er det jeg sigter efter på længere sigt..

  20. så kom jeg afsted igen idag..

    gik rimelig godt alt i betragtning..

    startede med 10 min på crosstrainer..

    også 3x10 reps på maskinerne, og med godt med vægt på, så føler stadig det går det rigtige vej, og er jo positivt nok..

    er ikke begyndt at koncentrere mig så meget om mine mål endnu, men bare at komme igang og ind i en god rytme..

  21. lige lidt opdatering her en fredag eftermiddag..

    efter at have været mere eller mindre dårlig hele ugen, ikke rigtigt fået noget fast føde flere dage, går det den rigtige vej, men er stadig ikke på toppen..

    så har valgt at jeg først mandag går i gang med træningen igen, også starter op igen derfra..

    så har lige et par dage mere og komme mig i, før jeg igen skal ned og få trænet lidt..

  22. ja desværre ser det ud til at denne uge, pludselig ikke bliver så god som sidste uge..

    skulle igår søndag have været på foodexpo i Herning hele dagen, men endte med at natten mellem lørdag og søndag fik jeg et maveonde, og hele natten stod den på ture ud og sidde med hovedet i tønden, og søndag formiddag gik med at sidde på tønden..

    heldigvis er jeg færdig med at rende på toilettet, men er stadig fuldstændig afkræftet, i form af alt for lidt søvn, og at jeg siden lørdag aften kun har fået cola, og absolut intet mad og spise..

    går bedre idag, men har stadig ikke lyst til noget og spise, og har godt nok været ude og gå en meget kort tur med hunden idag, men hele kroppen er træt og udmattet, så regner med at jeg tidligst onsdag er klar igen til træning, for vil ikke afsted før jeg er helt på toppen igen...

    så det var lidt starten på denne uge, men skal nok komme stærkt igen..

  23. ja helt sikkert, er fint med noget cardio, og sjipning er nu en ganske hård en af slagsen, men har ikke samme koordination som børn, så man bare sjipper derud af, jeg skal tit stoppe og starte forfra fordi jeg slår sjippetovet i benene..

    men igår fik jeg alligevel 20 min cardio med ind over, og føler ikke idag at jeg er helt smadret, så er da ganske udmærket, også med hensyn til at få tabt sige noget, for der skal jo lidt cardio til..

  24. så kom jeg ned og fik trænet igen..

    så må hellere holde stilen, og få skrevet lidt herinde om træningen og ugens løb..

    alt i alt en ganske god uge, har fået trænet 3 gange, og grundet jeg søndag skal til Herning bliver det alt for denne uge, men er stadig ganske godt tilfreds, over at jeg stadig tager mig sammen og kommer afsted, og må indrømme at denne log bestemt gør det nemmere, fordi jeg føler der er nogle som læser med, og på den måde motiverer til at kæmpe for at nå målet..

    men dagens træning gik ganske godt, startede på crosstraineren, og valgte nu jeg har 3 dages restitution at starte ud med 15 min på den, også lidt for at føle hvordan jeg har det søndag nu jeg har taget de små 5 min ekstra..

    derefter gik jeg en runde som sædvanligt, med lidt arme, ben og mave, og alle øvelser var 3x10 reps, og føler ikke det er noget problem med dette, og efter 2 dage er jeg ganske klar igen.. har stadig ikke noget med ondt efter træning, og dagen efter er heller ikke slem på nogen måde..

    efter de 3x10 reps valgte jeg at lege lidt med sjippetov i omkring 5 min, har desværre ikke den store teknik, så blev noget sjovt noget og se på 110 kg mand stå og lege med sjippetov, mens han var ved at dø..

    må indrømme at sjippetovet faktisk ikke var så slemt igen, så tror at jeg stille og roligt skal have noget teknik i dette indøvet, også bruge dette efter styrketræningen som idag..

  25. så har jeg endnu engang været afsted og træne idag..

    som opvarmning idag prøvede jeg og tage en omgang på ca 10 min på crosstrainer..

    og må indrømme at det føles, som om det kunne være en god ide at bruge denne til opvarmning, den er ikke så ond ved akillessenerne, og selv om jeg tager 10 min kan jeg holde den i et pulsområde hvor der er fedt forbrænding..

    så tror det ender med at jeg nu begynder og bruge denne som opvarmning før mine runder på maskinerne..

    idag tog jeg også 3 sæt af 10 reps på hver af maskinerne, og gik ganske fint, kan godt mærke det i kroppen bagefter, men er på ingen måde ubehageligt, er bare dejligt udmattet og føler det giver noget udbytte..

    var alt for min log for idag..