HalaMadrid

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by HalaMadrid

  1. Hej igen

    Mange tak for jeres svar, jeg har desværre ikke oplysning om min vægt, da jeg simpelthen ikke har en. Men jeg vil skyde på omkring 75, og jeg er ca 169 høj.

    Jeg kunne godt tænke mig at tabe omkring 10 kg.

    Jeg er begyndt at spise morgenmad, havregryn.

    Jeg har svært ved at spise tit, da vi kun har 2 pauser om dagen.

    I hver pause plejer jeg at spise 2 skiver rugbrød, og på hjemturen et stykke frugt.

    På brødet har jeg som regel ost på den ene, saltkød og tyndt lag leverpostej, hamburgerryg og røget filet. Som "pynt" har jeg en tynd skive sky på, og så ellers masser af løg, da jeg elsker rå løg.

    Mht. vand, så har jeg en liter vand med på arbejde, og en liter vand med når jeg motionerer. Ellers drikker jeg kun kaffe, udover vandet.

    Jeg fandt ud af via en tråd herinde, at bananer skal man kun spise én af om dagen, og den plejer jeg som regel at spise efter jeg har trænet. Så 2-3 stykker frugt plejer jeg at spise om dagen.

    Jeg motionerer hver dag, men jeg er først lige begyndt, så det er svært at se resultater endnu, da jeg samtidig heller ikke har en vægt.

    Jeg starter med at cykle i ca. 15-20 min, hvor efter jeg står på sådan en trappemaskine i 7-10 min, hvor den får for fulde gardiner. Romaskinen får også lige en 100-150 træk. Så tager jeg ca. 2 min mere på trappemaskinen, og derefter cykler jeg i ca. 5 min for lige at nedvarme.

    Jeg ved ikke om min kost er helt hen i vejret, men den er i hvert fald bedre end før. Jeg er takker for jeres råd, det er helt kanon.

    Med venlig hilsen

    Thomas

  2. Cola og junkfood er ikke problemet. Det er sjældent jeg drikker det. Jeg har altid en liter vand, og kaffe med på arbejdet. Til gengæld har jeg en sød tand.

    Ellers spiser jeg rugbrød. Jeg har ALDRIG slik med i madpakken, men frugt. Morgenmad spiser jeg næsten aldrig. Jeg har ikke rigtig nogen appetit når jeg står op, og det er bare ud af døren. Nogle gange ender det med en tebirkes eller et rundtstykke med ost, og det er næppe det rigtige.

    Jeg elsker frugt, specielt bananer og klemmentiner når de er fremme. Ellers bare æbler og pærer. Så jeg er nok en af dem der ville spise endnu mere frugt, hvis de sænkede afgifterne :)

    Men jeg er sådan set parat til at gøre hvad der kræves for at få et vægttab.

    Jeg takker for jeres hurtige respons!

    /Thomas

  3. Hej Sepp

    Det med bajerne, står ganske fint til. Det er yderst sjældent der bliver drukket på arbejdet. En sjælden gang til fyraften, eller om fredagen.

    Det med kostplanen må jeg lige kigge nærmere på :)

    Tak for tippet

    /Thomas

  4. Hej alle herinde

    Jeg undskylder, hvis dette emne allerede har været der, men jeg er ny herinde og kunne ikke lige umiddelbart finde en tråd der matchede.

    Mit spørgsmål er således

    Jeg er 17 år, og vil gerne tabe mig. Jeg er gået i gang med at træne hver dag, hvor jeg cykler på motionscykel i ca 15-20 min, derefter 5+ min på sådan en trappemaskine, og så på en ro-maskine i et par minutter også.

    Løb er vel den bedste motionsform, men jeg kan bedre lide de andre ting. Er de fine nok hvis man vil tabe sig, eller er der andre former der er "nødvendige", for at få et optimalt vægttab.

    Jeg håber i forstår mit spørgsmål

    Jeg bevæger mig dagligt, som murerlærling. Så intet stillesiddende job til mig :)

    Med venlig hilsen

    Thomas