kilroy1204

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kilroy1204

  1. Saadan som jeg laeser jere svar saa skal jeg altsaa have et mindre kalorieunderskud naar jeg taber mig hvorved jeg vil tabe fedtet og kun noget af muskelmassen??? Og hvis man saa koerer videre med overskud foerst og underskud dernaest for derefter at gentage, saa skulle det varemuligt over tid at opbygge muskelmasse og forblive nogenlunde fedtfri????

    Kilroy

  2. Hej

    Jeg har det sidste aars tid traenet for at faa lidt mere muskelmasse og mindre fedt. Men jeg har et problem som jeg haaber i kan hjaelpe mig med at komme uden om.

    Jeg er en mand paa 32 aar, 190 cm hoej og vejer ca. 87 kilo. Min vaegt er altsaa egenligt meget fin. Og jeg har ikke noget oenske om at tabe mig som saadan. Blot at ommoeblere min krop. Fra fedt til mere muskel. At blive lidt mere fast i koedet.

    Mit dilemma er, at naar jeg traener og faar muskelmasse (hvilket gaar fint) saa faar jeg ogsaa fedt paa maven. Ikke saa meget andre steder. Naar jeg saa spiser lidt mindre taber jeg fedtet men ogsaa de muskler jeg har opbygget. Saa jeg svinger frem og tilbage med baade fedt og muskler. Selv naar jeg proever at tabe mig soerger jeg for at faa 140 gram proteing dagligt og traener fortsat med vaegte paa praecis samme maade som naar jeg ikke proever at tabe fedtet.

    Hvordan kan jeg i de perioder jeg har opbygget et fedtlager paa maven tabe dette uden at miste den muskelmasse jeg har bygget op????? For det er hamrende traels......

    Hilsen

    Kilroy1204

  3. Hej allesammen

    Jeg har haft et stadigt faldende tal for eGFR. Populaert kaldet nyretal.

    Jeg har laest et sted herinde at protein og Kreatin indtagelse kan paavirke dette tal. Men i hvilken retning?

    Paa forhaand tak

    Kilroy