Bambam

Medlemmer
  • Posts

    132
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bambam

  1. Er der nogen der ved hvor man kan finde billeder på nettet af danske bodybuildere fra 1990'erne. DBFF's billedarkiv går kun tilbage til 1999. Det er primært udøvere fra DM jeg søger....

    Anyone?

  2. Efter at have vasket søvnen ud af øjnene og en kop kaffe rigere trækker jeg det i mig igen.

    Det er naturligvis Ronnie...

    Jeg vædder dog gerne om hvem af os er flottest, JB...

  3. Bogs...Anita skriver højere oppe på denne side følgende: Ja det er jo ikke fordi lysten til at opdatere loggen var stor efter logspam...

    Hvis man lægger sin træning og konkurrenceforberedelser ud i et offentligt forum må man da være indstillet på at folk vil kommentere forløbet...Både det gode og dårlige... Det andet pædagogikpladder kan man da ikke bruge til noget.

  4. Jeg er helt enig i at Anita havde forbedret sig markant fra DM til VM. Bedre overall + meget bedre ben, men det er ikke min pointe.

    Hvad de fleste kvinder kan/vil identificere sig med er da fuldstændig ligegyldig i denne sammenhæng.

    Når folk tager til konkurrencer som tilskuer imponeres man da mest af den form som er sværest at opnå - Ikke hvad man syntes ser sundt ud. F.eks så jeg Christian Berg-Phillip til NM i et look som jeg ikke syntes er pænt når man har striber overalt, men det imponerede mig mest fordi han havde den bedste form af atleterne. Det kræves bare mere at stille op i en sådan form.

    Selvfølgelig skal du da på banen som deltager og veninde til Anita, Norah.

    Mon de fleste piger går på scenen for at fremstå som rollemodeller for at andre skal komme i gang med træning ....Næppe. De vil have en god oplevelse, vinde titler og fremstå i den bedste form de kan præstere. Hvis man kan være tilfreds med at stå uskarp (objektivt) og blød i et familievenligt forbund - ??????? :laugh: og stadig kalde sig verdensmester er det fint med mig... Det imponerer mig ikke sønderligt.

    Nu nævner du Christina Dybdahl og Christina Marostordai, som er noget af det ypperste vi kan fremvise herhjemme som eksempler, men der findes da mange andre nordiske piger som fremstår sunde og naturlige på den nordiske fitness scene i en meget høj standard. Deres form er bedre, hvilket kræver mere arbejde og de er på et højere niveau - hvilket giver mere respekt.

    Jeg bryder mig nu ikke om at du kaster med mudder efter fitnessdeltagerne til Loaded, Norah (jvf. kropskemi).

    De piger er sgu rene indtil de er testet positiv. At dopingkontrollerne så kunne være bedre er en anden snak.