Xena

Medlemmer
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Xena

  1. Hej med dig,

    Selvfølgelig skal politiet ikke bruge vold! Jeg skriver at i tilfælle af at man får brug for assistance fra en kollega fx når en psykisk syg skal anholdes mod hans/hendes vilje (og dem er der rigtig mange af) er det et problem hvis kollegaen trækker sig fordi hun ikke kan. Du står så med problemet alene. I 95 % af anholdelserne har politiet med psykisk syge, invandrere og bumse at gøre og de gider IKKE høre på snik snak og lommepsykologi, det har de hørt nok af. Du risikere at få en på bærget!

    Jeg synes man bør placere kvindelige betjente i stillinger hvor de har mere præventive opgaver fx info. til skoleelever eller i ekspeditionen i nærpolitiet.

  2. Hej med dig,

    Der er for mange kvinder i politiet. Det er et kæmpe problem fordi de mandlige betjente der bliver "sat ud" med en kvinde reelt kører patrulje alene. Kvinderne er, i de fleste tilfælle, ikke til nogen hjælp, de er simpelthen for fysisk svage og tror man kan bruge lommepsykologi (læs: snik snak) til at tale psykisk syge til ro eller nedkæmpe argressive invandredrenge med "fy ha det må du ikke".

    Bliv skolelærer i stedet for!

    Hvordan vil du så have politiet skal agere ude på gaden????! Jeg går da stærkt ud fra, at alle på skolen lærer at komme i dialog med folk fremfor eksempelvis at bruge vold. Så det er da noget værre pis at lukke ud! De kvindelige betjente, som jeg har stødt på, har på ingen måde virket svage.

    Er du bare kommet med den kommentar for at pisse folk af og se deres reaktion? For jeg kan da umuligt forestille mig, at du har den holdning!

  3. Du kan købe en bog med en fandens masse øvelser i. Den er delt op i muskelgrupper og viser et billede af øvelsen, hvordan den udføres, navnet på øvelsen og så står der hvilke muskler du bruger. Kan ikke lige huske hvad den hedder, men mener bestemt den hedder noget med Muskeltræning. Jeg kan godt finde ud af det, hvis det er...? Den er super god. Brugte den selv, da jeg læste til instruktør, og så er den god at have ved hånden, hvis du lige skal bruge en alternativ øvelse. Der er både frivægtsøvelser og øvelser i maskine.

    Mht. indtagelse af protein, skal det indtages efter træning. Gerne inden et kvarter. Tag evt. en shaker med pulver i med op til træning, når du så er færdig, kan du fylde noget vand i, så det er koldt, når det skal drikkes. Det smager nok lidt bedre med mælk, eller hvis det blandes op i en smoothie. Hvis du bor lige ved siden af træningscenteret og går i bad hjemme, kan du jo altid drikke det hjemme.

  4. Jeg har selv haft rykket min knæskal af led og gik med en Don Joy. Jeg var lidt langsom med min genoptræning (Passede den nok ikke optimalt) Dog har jeg absolut ingen problemer med mit knæ i dag. Jeg kan sagtens løbe. Derudover har jeg kørt BodyBike det sidste år og er netop blevet uddannet BodyBike instruktør i starten af sommeren. Så det burde ikke være et problem, så længe der ikke er opstået andre skader i forbindelse med din knæskal røg af led? Her tænker jeg om du har revet korsbånd over eller lignende???

  5. Jeg kan sagtens forstå, at der er mange der ikke kommer videre, i deres træning end maskinerne, jeg ved ikke hvor skylden skal placeres eller om det overhoved kan lade sig gøre at placere den, men min tese om hvorfor det er sådan vil jeg da gerne offentliggøre.

    Jeg tror at mange holder sig fra de frievægte fordi området omkring dem er fyldt med idioter, højt råbende selv proklamerede trænings orakler, med lige så meget motorik som en spastisk lammet 7årig, og et konstant små psykotisk udtryk i øjnene, for hvis man ikke ser sindssyg ud, giver man ikke sig selv 100%. Tyndfede teenagedrenge der højt fortæller, hvor stive de var i weekenden, og hvor snacky hende kosten de næsten hev med hjem var. Folk der træner +4 personer sammen.

    Hvis man som ny i et fitnesscenter, oplever nogle af de nævnte scenarier, første gang man træner på egen hånd, så er det forståeligt at man vælger maskinerne i stedet, der er trods alt ikke den samme selvfede attitude omkring at sidde og træne i en maskine. Og har man først truffet det valg, er det svært at blive omvendt, da førstehåndindtryk som regel holder ved.

    Løsningen må være at det i centrene forbydes:

    At træne mere end 2 sammen.

    Taler man for meget får man mundkurv på.

    Henvender man sig til andre folk i centret, med intention om at rette på dem, får man karantæne.

    Fortæller man højlydt om hvor stiv man var i weekenden udelukkes man på livstid. :wink:

    Haha... Det er fandeme sjovt! :)

  6. Xena> Jeg synes ikke at du lyder som repræsentant for de 'værste' fitness centre, og i kommer måske til at tale lidt forbi hinanden så. Men stadig så repræsenterer du så vidt jeg kan se den holdning, at man skal passe på med at anbefale frivægte. Her ville jeg gerne høre din holdning til mit første indlæg:

    Jeg mener ikke man skal passe på med at anbefale frivægte. Jeg er selv stor tilhænger af frivægte. Men som jeg tidligere har skrevet, så er de fleste vi laver programmer for, kvinder mellem 20-40 år. De er ikke interesseret i mere avanceret træning. De vil tror de bliver strammet op og taber sig, bare ved at få lagt et program. Jeg slutter ALTID af med at minde en person om, at de ALTID kan komme hvis de har spørgsmål eller har problemer med en øvelse. Faktum er bare at folk ikke kommer og spørger. Så vil de sgu hellere sidde og være lidt i tvivl og måske lave en øvelse forkert. Så at smide en nybegynder ud i et program udelukkende bestående af frivægte, vil nok demotivere dem, fordi de ikke kan huske hvordan øvelsen er. Når jeg får en person til et program, kan jeg hurtigt lure om vedkommende er fuldstændig motorikspasser og så får de altså ikke andet end maskiner. Hvis jeg får en person, som har trænet før og som egentlig har godt styr på det, så spørger jeg om vedkommende er mest til maskiner eller frivægte. Og forklarer naturligvis forskellen. Men der er stadig mange, specielt kvinder, som egentlig gerne vil have maskiner. Derudover træner jeg selv i mit eget center og snakker med en masse mennesker heroppe. Jeg har et par gange vist et par øvelser, hvor folk simpelthen ikke har kunne styre håndvægtene. Eller hvis jeg giver bænkpres til en nybegynder kegler stangen frem og tilbage. I mine øjne, ville det måske være bedst at lade en person komme ind i nogle maskiner først og komme igang med træning. Ingen tvivl om at jeg efterfølgende ville smide dem i gang med frivægte - Det er trods alt mere funktionelt og sjovere.

  7. Fordi jeg har en holdning om de større fitnesskæder, er jeg ikke hjernevasket. Det er forhelvede ikke en sekt jeg er medlem af. Så nej, man kan nok ikke være klar over om man er hjernevasket, MEN jeg ved da at jeg ikke er hjernevasket, fordi jeg har en holdning og står ved den. Så drop det der - Tak...

    Du er da selv lidt til grin nu. :). Du har ingen idé om mit nivaeu indenfor træning, da jeg ikke har udtalt mig meget om det. Jeg har været inde over diskussionen vedr. brug af maskiner vs. frivægte. Der siger ikke meget om mit niveau. Jeg har stadig min holdning til anvendelse af dem. Jeg anerkender frivægtsøvelser og bruger stort set ikke andet selv. Men om jeg stadig vil smide en helt nybegynder igang med et helt program udelukkende bestående af frivægtsøvelser?! Nix... Min erfaring siger noget andet. Der er flere grunde til det. Men det kan du jo læse om tidligere i tråden. Som både jeg og andre har skrevet.

    Og så vil jeg da aldrig påstå jeg har mere forstand på hypertrofi end en BB der har trænet de sidste 10 år! Jeg hverken har påstået det eller kommer til det. Men det er heller ikke noget jeg ønsker... Så kan ikke lige se problemet?!?!?! Men at påstå jeg ikke aner hvad jeg snakker om er noget pis.....!

  8. Du tror måske godt man kan være hjernevasket og være helt klar over det?

    Kauf>> Lang smøre. Jeg er enig i det meste. Man kan vel ikke værre andet?! Min anke - som er givet tidligere i tråden - går jo mest på uddannelsesnivauet af deres trænere. Hvis du kommer ned i IK og siger du er personlig træner i FDK er du jo - med god grund - til grin. Det billede er selvfølgelig også lidt farvet, med tanke på de personager, som holder til dernede, men siger alligevel en del. Tag Xena fx.. Det lyser jo ud af hende at hun ikke aner hvad hun snakker om ifht. træning.

    Til trådstarteren >> Du er jo lidt malplaceret. Det er kun fjolser der bliver smidt ud af et center, så du må have opført dig pænt nederen.

    Fordi jeg har en holdning om de større fitnesskæder, er jeg ikke hjernevasket. Det er forhelvede ikke en sekt jeg er medlem af. Så nej, man kan nok ikke være klar over om man er hjernevasket, MEN jeg ved da at jeg ikke er hjernevasket, fordi jeg har en holdning og står ved den. Så drop det der - Tak...

    Du er da selv lidt til grin nu. :). Du har ingen idé om mit nivaeu indenfor træning, da jeg ikke har udtalt mig meget om det. Jeg har været inde over diskussionen vedr. brug af maskiner vs. frivægte. Der siger ikke meget om mit niveau. Jeg har stadig min holdning til anvendelse af dem. Jeg anerkender frivægtsøvelser og bruger stort set ikke andet selv. Men om jeg stadig vil smide en helt nybegynder igang med et helt program udelukkende bestående af frivægtsøvelser?! Nix... Min erfaring siger noget andet. Der er flere grunde til det. Men det kan du jo læse om tidligere i tråden. Som både jeg og andre har skrevet.

  9. Jeg vil kort give mit besyv med her: Jeg er absolut tilhænger af en ordentlig eleiko stang, tilstedeværelsen af et squatrack og tilstrækkeligt med skiver.... Og jeg er faktisk ok tilfreds med Fitnessworld. Bevares, jeg kan da godt savne LVK(allerød) for miljøet og de mange ordentlige stænger, bænke og racks. Men hvis jeg træner i et såkaldt "hardcore" center i KBH, så bliver jeg ofte konfronteret med en flok amagertosser med tribals og posen fuld af deca dubarol og jeg GIDER bare ikke hele det der AS-miljø. Så i valget imellem et "fitness center" som Fitnessworld og så et center fuld af Amagertosser på AS, der vælger jeg helt klart "fitness centret" så længe der bare er squatrack, 50 mm stænger og masser af skiver.

    Dog synes jeg trådstarterens historier er til at græde over... "vi anerkender ikke squat".!!?!?!

    Ang. Xena og hendes holdning til frivægte vs. maskiner: Mon ikke det skal forståes som, at hun erkender at frivægtsøvelser er betydeligt mere funktionelle, men realiteten er at de ofte vil skræmme mange brugere væk hvis de udgør hovedparten af en nybegynders program ... uanset hvor meget man prøver at argumentere overfor dem(har prøvet med adskillige bekendte der blev ved med at sætte sig tilbage i sædet på en skodmaskine med bemærkningen "den er bare GO´ den her.. uha, hvor den trækker"). I denne kontekst er det vel mere kosteffektivt at bare sørge for at de får opbygget en fast rutine med at træne og så håbe at de får øjenene op for mere funktionel træning senere.

    TAK! Det er præcis det jeg mener!

  10. Der er forskellige måder at drive forretning på. Jeg træner heldigvis ikke i én af kæderne, jeg sætter ikke mine fødder steder, hvor man ikke "anerkender" squat. Hvordan kan man i øvrigt det, lader man så som om øvelsen ikke findes? Selvfølgelig skal man opføre sig ordenligt uanset hvor man træner, men jeg synes det er at gå over gevind at bede en fyr der laver pistols om at stoppe, samtidig synes jeg det er helt ok man ikke må ødelægge inventaret, lave mærker på væggene og efterlade sig pøle af sved. Bare fordi man betaler for at træne et sted betyder det ikke man kan tillade sig hvad som helst. De store kæder sælger i høj grad velvære, frem for træning, alene det bare at være medlem i et center giver mange bedre samvittighed, og det blir endnu vildere hvis de lige har været kroppen igennem i en gang maskiner med 3x15 reps. Fred være med det, folk har altid søgt at blive bedraget af den nemme løsning, frem for dem der virker. At Xena så er blevet hjernevasket til at tro det er vejen frem kan jeg dog kun grine lidt for mig selv af, samt more mig over hendes pinlige kommentarer.

    Kan bestemt ikke se jeg er blevet hjernevasket?!?!?! Og kan for den sags heller ikke se noget pinligt i kommentarerne?! At jeg har en holdning og står 100% ved den, er hverken at være hjernevasket eller pinlig....! Synes derimod, at det er pinligt, at I ikke kan acceptere min holdning og derfor 'nedgøre' den.

  11. Det er også sådan det burde være, men det er det bare ikke alle steder.

    Slider unødvendigt.. hvordan vil du deffinere unødig slidtage ?

    F.eks. den 'hjemmelavede' T-row, da den ødelægger væggen....

  12. For mig at se handler det om at at centrene har et ansvar overfor kunderne, når jeg betaler en for en ydelse forventer jeg også at kunne inkassere denne ved enhver given leglighed.

    Det hander om at yde en god service overfor kunderne, ikke kun ved at smile og være venlige, men også sørge for at kunderne hele tiden bliver opdateret, undervise i korrekt løfte teknik osv.

    Hvis ikke det kan lade sig gøre, om det så er pga økonomiske årsager eller ej er egenlig underordnet, så er det eneste man betaler for jo at kunne sætte sine fødder i centret og bruge deres inventar..

    Fint nok, så betaler jeg 300 kr om måneden for at kunne bruge deres inventar, men så skal de fandme heller ikke komme og brokke sig når jeg bruger det som jeg gør, den ret mister de lige så snart de frakaster ethvert ansvar overfor deres kunder.

    Der er da ikke nogle der frakaster sig noget ansvar. Hvis en instruktør ser en træne forkert, så er de da de første der går hen og retter. På det punkt kan jeg tale på vores centres vegne og på vegne af de andre kæder som jeg tidligere har trænet i.

    Du må egentlig gerne lave alle de mærkelige øvelser du har lyst til, så længe du ikke er til gene for andre og så længe du ikke slider unødvendigt på udstyret eller ødelægger noget!

  13. Hvorfor kommer jeres kunder forbi så sjældent, hvis de ellers er vilde med at færdes i de pæne, rene omgivelser, I tilbyder?

    Fordi de kan! Har du brug for mere svar?!?! De føler ikke de har lyst, tid og overskud til at komme mere! Og derudover fylder træning ikke så meget i deres liv, at de har behøv for at træne mere end to gange om ugen!

  14. Xena >> Din argumentationsform er sygt triviel og pisse irriterende. Hver gang der kommer en smule kritik på bordet svarer du: "Hey :) Jamen sådan er det ikke i mit center!!! Der snakker alle med hinanden. Vi kommer hinanden ved :)". Prøv at forholde dig til kritikken i stedet for blot at feje den under bordet med et stort smil. :smile:

  15. Jeg udtrykker mig ikke klart nok... Det, jeg mener, er, at man ikke kan lære en gennemsnitslig middelaldrende dansker teknikken i frivægte på den ½-1 time, der er afsat til en prøvetime!! Derfor har kæderne indirekte sikret sig, at de overvejende træner i maskiner, og maskinparken af da også ofte langt større end mængden af frivægte, squat racks osv.

    Det er ikke noget, man som instruktør kan gøre ret meget ved... med mindre man går til sin chef, og argumetere for en ændring, men det vil med relativ stor sikkerhed ikke ændre noget.

    Det er bare ikke en branche og et koncept, jeg vil indgå i, da jeg mener, at det er usmageligt.

    Hvordan du og andre stiller sig overfor det, er fuldstændig op til jer.

    Jamen igen, alt respekt for din holdning. Den skal du da have lov til at have!

  16. Og dem kan du sagtens overtale til ambitiøse programmer, hvis du sælger det rigtigt!! Alle vil gerne træne mindre med bedre resultater... Og især kvinder i den aldersgruppe, da de har arbejde, børn, studier ved siden af..., og er underlagt nogle voldsomme kropsidealer!

    Det handler igen om kompetence niveau og centrets målsætning...

    Jeg kan så sige, at hverken mig eller andre af mine kollegaer på noget tidspunkt er blevet instrueret i udelukkende at bruge maskiner. Det er helt op til os selv og hvad vi vurderer. Jeg kommer ikke efter nogle af mine instruktører, der laver et program udelukkende af frivægte. Tværtimod er det godt hvis de har kompetancen til at lære det fra sig ved en nybegynder.... Men er stadig ikke helt modstander af maskiner :)

  17. Manipulerer er også et skarpt ord i den sammenhæng!

    Hvis du sælger fænomenet frivægte godt nok, så vil hun ikke vælge det fra... Det er helt sikkert!

    Nu er det et stykke tid siden, at jeg var instruktør, men alle mine kunder lavere frivægtsøvelser udover pull down og row... Enkelte lavede benpres og leg curl, da de ikke kunne træne ben ellers....

    Og ikke en sagde, det kan jeg ikke, eller det har jeg ikke lyst til! De havde problemer undervejs, men i sidste ende fik de en langt bedre træning..., men centret prioterede også service højere end indtægt, hvilket gjorde disse ting mulige.!

    80 % af Hr. og Fru Danmark går ikke fra maskiner over i frivægte, hvis de starter i maskiner - IMO!

    Ps. frivægte handler kun delvist om mål, og i hvertfald ikke om at blive hverken stor eller stærk.

    Jeg kan da også sagtens gå ind og lave et helt program i frivægte intet problem for mig eller min arbejdsgiver. :). Så det er jo sleeeet ikke her vi er uenige :). Vi har bare lidt afvigelser i vores holdning vedr. brug af maskiner :).

  18. Xena nu må du ikke tage det her som et angreb mod dig.

    Men nu har jeg trænet virkelig mange steder, i får lige listen

    Topform i Fredericia og Middelfart (mest fredericia),

    FitnessDK i Århus,

    EBIC i Ebeltoft og da det lukkede et andet motion sted som hang sammen med byens kiropraktor eller sådan noget.

    Hard Work Studio i Taastrup,

    Hard Work Studio på Frederiksberg,

    Hard Work Studio på nørrebro (også da det blev til FitnessDK),

    WT Center i København,

    AK thor på amager og nu Fitness World på nørrebro.

    Der er 2-3 steder mere som jeg ikke har nævnt da jeg kun var der 2-4uger.

    Lige for at hoppe med på generaliserings toget, så er instruktørene sjældent vildt inspirende for en med ambitioner.

    Instrukøren på det pågældende sted kan da godt være veltrænet og i god form. Men det er ikke altid lige tilfældet

    For hr og fru Danmark, der forstår jeg godt man ikke har et brød stående. Men af samme grund ved jeg deres mentalitet er anderledes med en masse ting. Ikke nødvendigvis dårligere, der er bare ting man ikke ville kunne blive enig om.

    Xena dem som du ser snakke sammen, kender ofte hinanden fra før. Jeg siger ikke man ikke kan lærer folk at kende. Men jeg ser næsten alle steder at det er de samme der altid træner selv og ikke rigtig snakker med nogen.

    Og som instruktør i et givet center, har man betydeligt lettere ved at falde i snak. For man føler lidt man ved hvem i er når i altid er der. Så det tæller ikke helt på samme måde.

    Jeg har trænet i snart 8år og jeg er da ikke nogen guru. Men tingene har ændret sig. Det er så lang tid siden jeg har kunne vælte ind i et center og tænke "her hører jeg til"

    Nu ser jeg sjældent folk med ambitioner få lagt programmer. Folk med ambitioner plejer at undersøge på nettet selv og evt. hos venner... Så de personer vi laver programmer for er altså hr. og fru danmark... og de helt unge, der endnu ikke har ambition, og så kan jeg da godt forstå man som instruktør ikke føler det er særlig inspirerende i længden. Instruktører vil jo virkelig gerne lære fra sig (I hvert fald dem jeg kender), men det kræver lige de får den rigtige at lave program for. Størstedelen af dem vi laver programmer for er kvinder mellem 20-40 år, der aldrig har trænet før, som bare lige vil tabe 5-6 kg og strammes op. :).

    Jeg kender altså en del heroppe som er faldet i snak sammen heroppe... Det var en kendt faktor i det gamle Ve og Vel på Vesterbro, hvis nogle kender til det. Jeg har ikke selv arbejdet der, men har hørt fra MANGE, at det sociale var i top :)

  19. Netop en af mine pointer... Hvis I vil lære at træne rigtigt, så kan I jo hyre en personlig træner, så vi kan fylde mere i kisten.

    Er det service, at give kunderne den laveste fællesnævner indenfor styrketræning...?

    Opvarmning 8-12 minutter i kredsløbshulen, så ellers 7-9 maskin øvelser af 3 x 10 sæt, og så er det ellers ud i bag, og så vil vi ikke se dig før om 2-3 dage igen.

    Hvor meget fokus er der på folk's holdning osv. Nada, men det går, så længe kunderne ikke selv har en fnug indsigt i, at centrene servicerer dem hyper ringe...

    Og hvis du bliver træt af det, kan du jo hyre en personlig træner til 150-250 kr i timen...

    Personligt har jeg overværet instruktion af en fyr, der helt tydeligt havde problemer med højre skulder - den hang rigtig langt nede i forhold til den anden. Det lagde instruktøren tydeligvis ikke mærke til - han blev instrueret i at lave maskin brystpress, selvom skulderen hang oppe under hans øre, mens han kørte øvelsen...

    Det kalder jeg ikke service - det kalder jeg inkompetence!

    Det eksempel vil jeg også kalde inkompetence. Men at g¨ud fra alle er sådan, er meget generaliserende... Og vil da i hvert fald håbe at de fleste ville være opmærksom på sådan person med holdingsproblemer. For det er da noget af det vigtigste jeg har lært :).

    Og synes da ikke vi manipulerer på nogle punkter, ved at vi har noget udstyr vi ikke tilbyder. Derimod viser vi dem hvad de kan med det udstyr vi har.

    Igen ved jeg at Fitness World har et rum kun med Pure Strength... Derudover har de det vi kalder 'abeburet'. Der er udelukkende frivægte, bænke, squat og smithstativer. Og ja, du kan lave alt med kroppen der... Det ved jeg da godt :). Der er jo heller ikke det vi er uenige i :).

    Måske 50 årige Dorthe ikke har lyst til frivægte! Selvom de er mere funktionelle, så er det ikke ensbetydende med at folk vil bruge det. Der er mange der er glade for maskiner, og det er jo ikke fordi maskiner er fuldstændigt nytteløst. 50 årige Dorthe har sikkert også nogle andre mål og behøv en sådan nogle stpre stærke mænd som jer :tongue:

  20. ...hvilket bare er noget plat og overfladisk lommepsykologi, og ikke er andet end et dække over "vi vil kun have kunder der er hurtigt inde og hurtigt ude, vi ikke behøver bruge kræfter på at servicere og ikke kommer ret tit"-tankegangen. Kommercielt set helt fint, men stadig plat og vammelt.

    Jeg har den holdning, at jeg gerne vil have folk kommer og træner, får lavet nogle mål og får noget ud af deres træning. Uanset om det er Doris på 90 kg. der skal tabe sig eller Mikkel på 16 der gerne vil have mere muskelmasse... Så jeg er ikke enig i den tankegang du har om 'os'. Og service er da et stort punkt hos os.... Men service er et bredt begreb. Service for dig lyder til, at det skal være at tilbyde så mange ting som muligt. Service for mig, er at tage sig godt af det publikum der allerede er :). Ikke nødvendigvis ved at tilbyde en masse forskelligt :)

  21. Xena dine indlæg er trivielle og generaliserende. Faktum er at der ikke er plads til seriøse folk i de kommercielle centre, fordi vi åbenbart skræmmer hr. og fru. Danmark væk.

    Jeg synes ikke de er generaliserende... Så kom gerne med nogle argumenter????

    Synes derimod der er mange generaliserende holdninger om fitness centre, folk der arbejder der og en smule om dem der træner der (Dem som ikke er seriøse, ligesom jer :tongue: )

  22. Ludersammenligningen er egentlig lidt sjov...ukrainske gadeludere er røvbillige og giver elendig service, mens den dyre luksusskøge giver en superoplevelse. I træningsverdenen er det lige omvendt - interessant...

    Ja den er da sjov... men som der også bliver sluttet af med: 'Fint at de er der , bare JEG ikke skal op i dem'. :bigsmile:

  23. Lækkert det her bliver taget op. Jeg har flere gange tænkt på at starte en lignende tråd :4thumbup:

    Lidt af en side ranting fra min side.

    Lige siden ALLE pludselig blev enige om at tage alt ud over 30-40kg (håndvægte), har min træning aldrig været helt den samme.

    Det er blevet uendeligt svært at finde et center, hvor man kan nøjes med hvad de har og så skal man være kreativ med resten. Og virkeligheden skal jeg bare bruge tungere håndvægte fordi jeg altid træner selv, plus så slipper jeg for spotter...

    Nu ved jeg godt man ikke kommer i trænings center for at snakke, men for en som mig som har flyttet en del de sidste 5år og nok kommer til det lidt endnu. Der har jeg tit brugt træning til at få nye bekendte/venner. Der er en usagt forståelse for hinanden, og min oplevelse er at folk der har bare små men seriøse ambitioner med deres træning er lettere at falde i snak med. Resten kigger mærkeligt og hvisker.

    Jeg har trænet i fitnessworld i snart 2 måneder, jeg har snakket med en fyr og ellers flirtet kort med enkelte damer (ja ja, det er så et kæmpe plus).

    Jeg var i Power Studio en FU**ING gang og jeg faldt i snak med 3 (jeg gentager - på en og samme dag), omkring rutiner, kost og chins. Jeg hader fitness kæde mentaliteten.

    Jeg er så ærgelig over jeg er kommet længere væk fra amager og AK Thor. :dry:

    Det kommer vel også an på hvor stor kæden er.. Nu ved jeg ikke hvor stor Power Studio er og hvor mange medlemmer der er. Men det er klart det bliver sværere at skabe kontakt flere mennesker - Det bliver hurtigt upersonligt. Helt enig. Men det ligger også meget til din egen indstilling. Jeg har MANGE herude i mit center der snakker sammen... Og jeg vimser da også rundt og snakker med så mange som muligt. Det er det jeg godt kan lide ved mit træningscenter. Vi kommer hinanden ved...

  24. Hvorfor? - jeg mangler lidt argumenter?

    Nu skal det absolut ikke forstås som en hetz mod dig Xena, det virker som om, at du har meget godt greb om tingene...

    Nej nej, det tænker jeg da heller ikke det er. Og jeg kan stå inde for det jeg laver, siger og gør. Jeg har kommet med argumenter før. Som nævnt tidligere, startede jeg selv i maskiner. Synes det var en god start for mig at komme ind i træningsverdenen på en stille måde. Derudover skræmmer styrketræning MANGE piger og til dels også middelalderende mænd - Så når jeg laver et træningsprogram, får jeg tit kommentaren: Nu bliver jeg ikke sådan helt vildt stor og pumpet?! Så mange nye vil gerne ind i styrketræningsverdenen på en stille måde og senere , når de har vænnet sig til styrketræning og mærket på egen krop, at de ikke bliver kæææææmpe store af at lave lidt styrketræning, kan man så give dem frivægte. Derudover ser jeg bare mange som overhovedet ikke har kontrol over deres muskler og bevægelse. Så jeg mener personligt, at det er godt at lade dem komme i maskiner, som nærmest laver bevægelsen for dem. Det er ikke specielt avanceret. Der er derved også en mindre chance for, at de får lavet nogle akutte skader :). I har sikkert selv set det - Folk kan være spader når de får vægte i hånden! Og ja, så kan man så sige, at de sagtens kan lære at træne frivægte - det tager bare længere tid i første omgang. Og hvis de vil det, så skal de da være velkommen til at hyre en personlig træner.