groos

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by groos

  1. Det jeg ville gøre hvis der var så kort tid til var nok cardio, sund mad, masser af vand og noget solarie, hvis du skal se godt ud er din hud noget af det du kan nå at ændre meget på inden festen...evt. nogle multivitaminer ?

    og se så at få scoret hende baben der... :cool:

    ups, glemte vist at spørge til mulitivitaminerne! hvad gør de godt for? og kan du anbefale et mærke??

  2. Det jeg ville gøre hvis der var så kort tid til var nok cardio, sund mad, masser af vand og noget solarie, hvis du skal se godt ud er din hud noget af det du kan nå at ændre meget på inden festen...evt. nogle multivitaminer ?

    og se så at få scoret hende baben der... :cool:

    Gider du prøve at forklare sund kost??? jeg mener, pt drikker jeg 1,5-2L vand om dagen og spiser 5-6 stykker frugt. Derudover spiser jeg en del kød og grof brød. er dette godt nok? både i forhold til vægttab og muskel opbygning???

    Kender du i øvrigt en side hvor jeg kan læse om effektiv cardio træning??

    well, faktisk er baben min, vil bare gerne gøre en indsats for at hun bliver ved med at være det

  3. Hej!

    Om ca. 3 måneder skal jeg til noget gymnasiegalla! Da pigen jeg skal gå sammen med er utrolig pæn er jeg nok tvunget til at gøre lidt ud af mig selv ;0)

    Jeg leder derfor efter et træningsprogram som er skruet sammen på en sådan måde at der efter 3 måneder gerne skulle være synlige resultater!

    Jeg har håndvægte, vægtstang, træningsmåtte og motionscykel til rådighed, men er ikke (og vil helst ikke blive) medlem af noget træningscenter! Til gengæld kan jeg sætte 1-2 timer af til træning hver dag!

    Det må gerne være et all around program, men er mest interesseret i at få trimmet mave, bryst og baller!

    Jeg har trænet en smule før, men har ikke fulgt noget program og har i det hele taget ikke rigtig haft styr på hvad jeg har foretaget mig! Fagudtryk er heller ikke noget jeg har så meget styr på, men de kan selvfølgelig googles!!

    Jeg er 18år gammel, 175cm høj og vejer ca. 70kg. Altså er jeg ikke overvægtig, men mit BMI ligger nok i den gode ende af kategorien ”normalvægt”

    Hvis der er nogen der kender et sådant program, kan hjælpe mig med at sammensætte et, eller bare har nogle gode råd, vil jeg være meget taknemlig!

    MVH

    Peter H.