Tinna

Medlemmer
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tinna

  1. Jeg er flyttemand så håber informationen er rigtig :P.Træk kassen ud, tag fat i kassen ved hullerne i begge ender, hold ryggen ret og gå med den i en oprejst position. Ellers kan du squatte og tage den op på skulderen. Lidt op til dig selv og hvad du er stærkest i.

    Tak :bigsmile:

  2. Det samme som hvis kassen stod på gulvet.. men i stedet for at gå helt i knæ, går du kun ned til kassens højde, hvor efter du løfter kassen op via benenes kraf.. !!

    Sagt med andre ord, du må hverken krumme eller svaje i din ryg uanset hvad du løfter, du skal bruge dine ben.. !!

    Ja jeg må prøve, men det er en dum højde at skulle ned i benene...

  3. hør hvad du skal gøre. Køb en vodka, drik den, styrketræn og derefter puff en joint. Virker hvergang!!!!!

    husk!! det ska helst være 80'er da dette er sundere og bygger dine muskler op efter styrketræning....

    <hilsen Arkan

    SRBIJA UBIJA!!!

    Lyder sgu da som en god idé, det gør jeg...

  4. hør hvad du skal gøre. Køb en vodka, drik den, styrketræn og derefter puff en joint. Virker hvergang!!!!!

    husk!! det ska helst være 80'er da dette er sundere og bygger dine muskler op efter styrketræning....

    <hilsen Arkan

    SRBIJA UBIJA!!!

    Lyder sgu da som en god idé, det gør jeg...

  5. Dette omhandler godt nok ikke vægtløftning, men om at løfte kasser korrekt, uden at smadre ryggen....

    Når en tung kasse står på gulvet, skal man jo helt ned på hug og så løfte, men hvad gør man når kassen står i 40-50 cm's højde??? Kassen skal hives ud af en bil og sættes et andet sted i bilen, så der er altså i samme højde kassen skal sænkes til, hvordan gør man det, da det jo er noget møg at bukke sig...?

    Mvh. Tinna

  6. Reps = repetitions = gentagelser. Dvs. ja, reps er antal gange du du udfører løftet.

    Din hidtige fremgangsmåde med 16, 8, 4, 2, 1 rep er lidt pudsig, og jeg ville da også foretrække Sørens metode. Sjældent er en vægt, du kan løfte 16 gange tung nok til at skabe nævneværdig muskelvækst - lidt firkantet sagt. :smile:

    Mange tak :smile: Jeg har 10-11 kg. på nu og løfter 8-10 gange af 2 omgange... Lyder det mere normalt? :tongue:

  7. Hvor meget vejer du og hvor gammel er du?

    Der er ikke noget galt i at spise et stykke kage engang i mellem, hvis du i mellemtiden også er aktiv. Hvis du gerne vil tabe dig, så kunne du prøve med at skære lidt ned på slikket i starten og se om det giver nogle resultater du kan bruge til noget. På den måde, skal du ikke helt sige farvel til de søde sager, som det lader til, du godt kan lide.. :laugh:

    Ja, men jo mere kakao jo sundere ;) det er noget bedre en mælkechokolade

  8. Ja :smile: men synes nu ikke at de andre ikke må hygge med kage og franskbrød, bare fordi jeg er lidt skør og synes jeg skal tabe mig :wink: og er jo ikke ved at dø af overvægt så tænker at 1 stykke kage indimellem nok ikke skader det helt store... Tager man min BMI er jeg stadig inde for normalvægtig :wink:

    Hvem kan ikke li' søde sager? :laugh:

    Jeg vejer 47-49 kg og er 18 år :wink: Hvorfor da?

  9. Hvis du har adgang til andre vægte end de 8 kg ville jeg foreslå en fremgangsmåde med 3-4 sæt á 8-10 reps. Hvis ikke du har det vil jeg stadig foreslå at du tager det samme antal reps i hvert sæt og holder et par minutters pause imellem.

    Den skal jeg lige have pindet mere ud... Reps? Er det løft?

    Jeg har 2 små vægtstænger hvor jeg kan sætte sådanne skiver på, så der kommer mere vægt på dem... Mener du at jeg skal løfte 8-10 gange holde 2 min. pause løfte 8-10 gange igen, pause og så en gang mere? Er det mere effektivt? Får man større muskler af det?

  10. Så må du bare have en god viljestyrke og lade vær med at spise det, eller bede din mormor om at stille det væk, når du er på besøg.. :tongue:

    Ja :smile: men synes nu ikke at de andre ikke må hygge med kage og franskbrød, bare fordi jeg er lidt skør og synes jeg skal tabe mig :wink: og er jo ikke ved at dø af overvægt så tænker at 1 stykke kage indimellem nok ikke skader det helt store... Tager man min BMI er jeg stadig inde for normalvægtig :wink:

  11. Det er der ingen der kender det definitive svar på, mit svar er, at store muskler primært kommer pga. stor volumen (sæt x reps), så tager du meget på og tager 3 reps i 10 sæt vil det medføre større muskler end 3 reps i 3 sæt f.eks (alt andet lige). Dog er det forkert at sige at tung træning giver store muskler, det kan også fås af f.eks. 12 reps.

    Hvis du vil tabe dig skal du holde dig fra ekstra kalorier, så drik mælken istedet, og skift evt. over til skummetmælk hvis du er helt fedtforskrækket.

    Okay mange tak :smile: Så fortsætter jeg med at løfte som jeg gør... Nu er jeg jo bare en lille "pige" med en højde på 150 cm :laugh: så jeg løfter ikke mere end 8 kg. og så tager jeg 16 med den ene arm 16 med den anden, skifter over til den første arm og løfter 8 gange, tilbage til 2. arm igen løfter 8 gange, skifter hele tiden arm og halverer, så næste løft hedder 4 gange, så 2 og så 1 til sidst, er det helt hen i vejret?

  12. Tørrede frugter er et godt alternativ til slik.. :w00t:

    Sørg for at dit blodsukker er nogenlunde stabilt hele dagen igennem, sådan du ikke får en spontan trang til at fylde dig med slik..

    Det er præcis hvad jeg gør :wink: men det er nu mere når man lige er til te hos mormor eller andre i familien og der lige er kage og franskbrød til teen, hvad så? Og fredag aften, hvor resten af familien spiser masser af slik, men egentlig var det kun svært den første uge ikke at tage noget, jeg har mit mørke chokolade :cool: nu bliver jeg heller ikke fristet når jeg tager i butikker og står foran slikhylderne, jeg har slet ikke lyst :laugh:

    Ofte tager jeg et tyggegummi, bare for at have noget at gumle på

  13. Jeg vil gerne tabe mig lidt, det er ikke det helt vilde 4-5 kg. og jeg vil selvfølgelig helst gøre det på en sund måde, men så har jeg tænkt på, hvad er "lovligt" at spise af slik når man skal tabe sig? Selvfølgelig skal alt spises med måde, det er jeg klar over :wink:

    Det eneste jeg ved er at det er okay at spise helt mørkt chokolade fx det med 70% kakao :smile:

    Mvh. Tinna

    Jeg har ikke spist slik i snart 3 uger :laugh: (joo, har spist 2 stykker kage og 2 stykker is samlet på de 3 uger, og har faktisk også fået fast food 2 dage :blush: ikke så godt, men sådan slik som chokolade, vingummier osv. har jeg ikke rørt)

    Jeg synes ikke rigtig de der tørrede frugter er skide gode, tror faktisk kun jeg har smagt tørrede bananer, er der noget af det der smager bedre? Tror egentlig at jeg hellere foretrækker "alm." frugt frem for det tørrede...

  14. Jeg vil gerne tabe mig lidt, det er ikke det helt vilde 4-5 kg. og jeg vil selvfølgelig helst gøre det på en sund måde, men så har jeg tænkt på, hvad er "lovligt" at spise af slik når man skal tabe sig? Selvfølgelig skal alt spises med måde, det er jeg klar over :wink:

    Det eneste jeg ved er at det er okay at spise helt mørkt chokolade fx det med 70% kakao :smile:

    Mvh. Tinna

  15. Søren W

    Nej der er nok også lidt "åbent" det sidste spørgsmål.

    Jeg vil gerne tabe mig (ikke det helt vilde 4-5 kg) og jeg træner derfor en del i øjeblikket, og løfter vægte. Så skal man jo altid huske på at musklerne kommer til at veje, men hvor hurtigt kan man se det? Skal der går 1 måned før musklerne viser sig på badevægten eller?

    Lige et spørgsmål mere: Hvis man gerne vil have "store" muskler, skal man så have meget vægt på og så kun løfte 3 gange?

    Mvh. Tinna

  16. Hej jeg er helt ny her, og er nok ikke engang halvt så seriøs så mange af jer :wink: men det er nu meget rart lige at have et sted at spørge...

    Først noget jeg lige opdagede her til aften. Kan det virkelig passe at Mathide kakao (classic -den orange) er mere mager end letmælk???

    Mathilde kakao:

    Energi 200kJ (50 kcal), Protein 3,4 g.

    Kulhydrat 7,1 g. heraf sukkerarter 7,1 g.

    Fedt 0,4 g. heraf mættede fedtsyrer 0,3 g.

    Kostfibre 0,3 g. natrium 0,06 g.

    Mineraler:

    Kalcium 120 mg = 15%, Fosfor 98 mg = 10%

    Vitaminer:

    Riboflavin (B2-vitamin) 0,17 mg = 10%

    Letmælken:

    Energi 190 kJ (45 kcal)

    Protein 3,4 g

    kulhydrat 4,7 g. heraf sukkerarter 4,7 g.

    Fedt 1,5 g. heraf mættede fedtsyrer 1,0 g.

    Kostfibre 0 g.

    Natrium 0,04 g.

    Jeg er super dårlig til at læse det her, hvilket er sundest?

    Derudover vil jeg lige høre, hvor lang tid går det før musklerne begynder at veje?

    Mvh. Tinna :smile: