persia

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by persia

  1. Først og fremmest , Et kæmpe skulderklap til alle de cykelister der deltog i dette velgørende arrangement!

    :4thumbup: .

    Men som Sarah1979 siger, bliver forældrene såmænd klædt godt på med div. råd og opskriftspjecer, men problemet ligger i at nutidens forældre måske er for blødsødende og derfor kigger igennem fingre at deres børn langsomt , men gradvist øger mængden af mad og usunde sager , da de simpelthen ikke tør og være hårde og kontante i frygt for at barnet istedet trøstespiser.

    Og dette siger jeg af erfaring som jeg selv oplevede på egen krop, da jeg kom hjem fra et 10 ugers ophold på Fjordmarken i Kollund, og havde jeg ikke været en tur på julemærket vil jeg vove og påstå, at jeg aldrig ville have haft den samme vilje til og tabe de tilbagevendende kg. for udover de tabte kg, de nye bekendtskaber (deriblandt de første kærester, måske ;p) giver opholdet masser af selvtillid og vilje med rygsækken senere i livet.

    . . .

    Og til Sarah1979:

    begynder muligvis snart på et socialpædagogisk seminarium og da jeg inderligt brænder for og gøre en forskel for disse børn som i høj grad har kæmpet med samme problemer som mig selv.

    ville jeg høre ,hvordan og hvorledes man ansøger om arbejde på de forskellige julemærkehjem og om det kræver andre kompetencergivende uddannelser udover det pædagogiske?

    :)