Arne2

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Arne2

  1. Min normale MOl identitet er blevet spæret inde i MZs nye "omvendt support forum" - se "Teknisk og praktisk om dette forum" - så jeg har måtte lave en klon Arne2 - men det er skam den samme Arne som normalt!

    Styrketræning i USG d. 18/11

    Jeg kan mærke at jeg er blevet mere aggressiv og determineret i vægtrummet - jeg går og savner den stemning af fokus på løftet - friheden til at råbe "KOM SÅ" og at andre gør det - som der var på MOL-træffet. På den måde var MOL-træffet et kick - som dem jeg træner med og sikkert også andre i mine omgivelser er ved at være ret trætte af at høre om. Jeg må indrømme at det trækker i mig, at melde mig ind et sted med den stemning - og et sted hvor man kan bruge lang tid til træningen - at gennemføre en af TJs dødløfts cykluser, som jeg har lidt lyst til, vil ikke kunne lade sig gøre hvor jeg træner nu... Vi har det hyggeligt, det er nogle gode gutter og gutinder - men der bliver ikke løftet ret tungt- og ja, der mangler noget...

    Nå, til dagens menu:

    Dødløft:

    10 x 40 kg

    5 x 60 kg

    5 x 90 kg

    4 x 1 x 100 kg

    2 x 1 x 110 kg, de var ikke kønne - ryggen kom de sidste cm til sidst, sammen med skuldrene.

    2 x 1 x 110 kg, miss - kom til lige under mine knæ

    3 x 1 x 100 kg - så var der udsolgt

    Dette tog 40 min - det gik stærkt til og med de 5 x 90 - langsomt med resten

    BB row og incline bænkpres blev kørt på skift, jeg laver normalt ikke incline - men der var for optaget på den normale bænk, jeg satte bænken til den mindste stigning, nok ca 30-35 graders stigning.

    BB row:

    5 x 50

    2 x 5 x 60

    2 x 4 x 65

    1 x 5 x 60 (lidt en kylling her - men det var ikken blevt til BB row med 65 et sæt til)

    Incline bænkpres

    5 x 5 x 40 kg - alt for let - så meget tungere end almindekig bænk, var den ikke!

    Der var lige tid til:

    Træk til bryst:

    1 x 6 x 50 kg

    2 x 5 x 65 kg

    Det er ikke meget jeg får squattet pt. Jeg er kun kommet i USG en dag i ugen - og så er det dødløftet der vinder, pga. min glæde ved den øvelse. Tirsdag har jeg både løb og spinnng - så mandag er en dårlig squatdag - men der skal altså squattes om torsdagen - tag dig sammen Arne! :devil:

    3 x :banana: for den træning

  2. B-skaal<< Ja, en 4-kampville være COOL  Så kunne det være at der var noget hvor man kunne slå  

    Det bliver dog nok lidt svært at regne totalen ud

    Det er taget med i overvejelserne - så skal jeg bare være dommer - og bestemme hvad I skal synge! Og jeg får nogle rigtig gode ideer lige nu. KlausJensen skal synge "Tell Laura I love her" (romantisk-sørgelig-pladerpop fra 60erne, sunget med falset) Eller "Teenager in love"... i duet med TJ...

    (jo jeg er den samme Arne der nu skriver som Arne2 - grundet en lille fejl af MZ kan jeg lige nu kun skrive i det nye lukkede tekforum, som er omtalt i "Teknisk og praktisk om dette forum....")