stovin

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by stovin

  1. Hej, jeg vil anbefale dig at stille spørgsmålet inde www.mtbchat.dk, her vil du finde nogle der - set fra en MTB - kan hjælpe dig med svar.

    Jeg selv er en MTB-rytter, dog kun som jævn motionist. Jeg er stor, vejer mere end 100 kg, men jeg er ret stærk. Min styrke hjælper mig ret meget hen af vejen, men det er med sikkerhed ikke en fordel, når man vil træne mere end en time.....og det vil man som regl på MTB.! Min vægt er ganske enkelt en forhindring for fremdrift, uaset om jeg er stærk og i ok form. Når det for alvor går opad, så må jeg hoppe af cyklen.

    Hvis du ser den typiske gode MTB-rytter, er sådan en en ret "skrævlet" kropstype. (Efter min mening) Der er ikke meget muskemasse på overkroppen, og det kan undres at han overhovede kan løfte cyklen. Men....man må erkende når man bliver overhalet på bakken ude i skoven, så oplever man fordelen i lav vægt og god form/styrke.

    Grunden til at jeg nævner dette, er at der ikke stå noget om hvor meget du vejer? Hvis du gerne vil have mere muskelmasse i benene, skal du da helt sikkert finde dig et område med ret stejle stigninger. Kør nogle intervaller omkring bakken, og giv den gas! Du vil efter en 3 ugers periode med 3-4 træningspas opleve at ud over at du har fået styrke i benene, også hurtig vil mærke at du kommer i god form. Efter noget tid vil du få lyst til at træne teknik, og du herefter opleve det at træne på MTB ikke bare som en god måde at træne sig i form på....men også en sjov måde!

    Ved godt det som sådan ikke svare dine spørgsmål, bortsef fra at du spørger til muskelmasse på overkroppen. Men som sagt - tjek www.mtbchat.dk

    God træning