Jarl Pors Jakobsen

Medlemmer
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jarl Pors Jakobsen

  1. Hej Dværgsilkeabe :)

    Jo jeg har fået en diagnose fra min læge og fys, hvor de begge mener det er en generel overbelasting af det meste af deltoideus og pecturalis minor. Derudover er jeg for stærk i brystet, og har derfor en tendens til at trække skulderen fremad når jeg "arbejder", og derved skabe et uvant belastning på skulderleddet/muskulaturen.

    Jeg har spurgt min læge efter en kortisol behandling, men han mener jeg er så ung, og nok hurtigt skal komme mig (blabla...) Endvidere er jeg lige præcis udenfor bruttogruppen, er på det såkaldte "udviklings landshold" -og derfor desværre lige udenfor tdk støtte. Har virkelig presset på for at få landstræneren til at give mig en behandling hos en tdk fys/læge, men de tilknyttet tdk læger har desværre ikke tid til en ikke tdk støttet roer. Så det er noget rod, det er også derfor jeg måske skal ud og investere de 1000-2000 kr Kim W. koster.

    Men skal jeg spørge min læge efter MR-scanning mm? Kan man evt se noget på det, hvis det alligevel handler om en overbelastning?

    Mvh JArl

  2. Hej

    Jeg har i forbindelse med min sport, kajak på landsholds plan, fået en slem overbelastning i min ene skulder. Jeg har i 4 uger ikke rigtig kunne lave noget aktivt med armen - i starten kunne jeg ikke engang spise med kniv og gaffel...

    Jeg har været på den obligatoriske ibumetin kur - dog uden det store resultat. Får også ugentlig behandling hos en fys, men igen, uden det store resultat. Men så var det jeg hørte om Kim Westergård, der eftersigne skulle have været under Rudi Kåre Føli (tror jeg nok han hedder) s vinger. Han er eftersigne en yderst kompetent herre, og god til behandlinger af skader. Problemet er bare at han også er godt betalt, og jyde som jeg er, ville jeg lige høre om nogle har erfaringer med hans behandlinger. Om de er gode, eller om de ikke gør den store forskel?

    Håber nogle kan hjælpe!

    Mvh Jarl

  3. Hej

    Jeg sad og så nogle reklame hæfter igennem, hvor i jeg så ½ kg kreatin til 99 kr, hvilket er en del mindre end de, jeg giver for det mærke jeg køber.

    Men er der forskel i kvaliteten på kreatinen, som så afspejles i prisen? Eller kan men nemt købe den billige, som der optages/udnyttes ligeså godt som den dyre?

    For at være helt sikker på, at det er uden "affaldsstoffer" skal man vel købe nogle af de store og etablerede mærker?

    Med "affaldstoffer" mener jeg kreatin med rester af anaboler mv. i, har hørt rygter om udøvere, der er blevet fældet, og har efterfølgende kunne bevise at det var igennem kreatinen de blev dopet?...

  4. Hej Clayman

    -Jeg bruger kun promax creatin, idet man er sikker på at det er "clear" -altså uden nogle forbudte stoffer.

    -Har hvertfald fået fortalt, at man kan risikere at der er dope i nogle af de billige mærker...

    Jarl

    Ps. jeg tror at alt creatin er svært opløseligt...

  5. Jeg har, som mange andre hørt ordsproget, at man miste 14 dage af ens form, ved at drikke sig en ordenlig pind i øret. Men er det rigtigt? og hvis ja, hvad er det lige præcis der gør at man mister formen? -Opløser alkoholen nogle af hæmoglobinen, så man ikke kan transportere så meget ilt? Eller er det helt ude i skoven?

    Personligt har jeg også hørt at det eneste det skader, er at hvis man ikke kommer ud og træner dagen efter pga. tømmermænd.

  6. OK, kan godt se i har ret, når i forklare det på den måde...I skal have mange tak for hjælpen (så slap jeg for en dyr fysio. regning :-) )

    Hilsen Jarl Pors Jakobsen

  7. -Jeg fik engang at vide af min træner, at jeg skulle lave stræk øvelser for quadriceps og for hofteskålen, idet de vil, hvis de var "forkorte", trække min hofteskål fremad og derved overstrække i lænden...Er det helt forkert?

  8. Hej Jørgen L. Tak for responsen. Det er hovedsagligt Quadriceps f. , foran på låret, jeg er usmidig i...men der er vel ikke anden udvej, end at klø på med udstrækningen...

  9. Jeg har i et par måneder døjet med "ondt" i lænden når jeg løber over 10 min. og har fundet ud af at det skyldes mine usmidige lårmusker, der bøjer min hofteskål fremad og der for overstræker min lænd. MEn hvordan får jeg hurtigt mere smidige lårmuskler? Er det kun ved udstrækning, eller vil det også hjælpe at træne mine lår eller evt. andre ting?

  10. Hmmm...20-25 gram i loading uge, er det ikke lige rigeligt. Sådan kører jeg: Den første uge: 4 gram før hvert vægtt. pas og 4 gram efter. Altså ialt 8 gram

    De efter følgende uger (4-6uger) Tager jeg 4 gram pr. vægttrænings pas.

    -Det er den dosering landstræneren mente var den optimale. Men at tage lige frem 20 - 25 gram, bliver det meste så ikke bare udskilt igen?

  11. Hej, der er en ting jeg synes du mangler...Et træktårn, eller en maskine til at køre bagside i. For det du har nu er i det store hele kun til forsiden, hvilket også er fint. Meen hvis du kun køre forsiden, bliver der ubalance i kroppen (stærk forside men "slap" bagside) Hvilket kan resultere i skader, og at du på et tidspunkt ikke kan blive stærkere i forsiden, før du bliver stærkere i bagsiden...hvis du forstår hvad jeg mener... B)

  12. Jeg får utrolig ondt i lænden ved løb over 10 min. -Hvor den "syrer" til og gør ondt ved dens tilhæftning på hofteskålen.

    Er der nogle der ved hvad der kan være galt, og hvad man kan gøre for at undgå det...Det skal lige siges at jeg er meget usmidig i benene, hvis det har noget med det hele at gøre...