AllanLy

Medlemmer
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AllanLy

  1. Jeg har længe haft en drøm om at søge ind i politiet og det eneste der rigtig holder mig tilbage fra at prøve er hverken de fysiske eller de skriftlige prøver. Selvom dette er fysisk så ved jeg at der indgår noget svømning til prøven?! Eller tager jeg helt fejl?

    Nå men for at gøre en historie ganske kort så var jeg ude for en mere ubehagelig oplevelse for nogle år siden der har gjort at vand og jeg ikke lige er de bedste venner. Hvad betyder svømning og indgår der noget med svømning til selve prøven eller på skolen?

    på forhånd tak.

    Til den fysiske prøve indgår der ikke længere prøve i svømning.

    Mht. på politiskolen, så har jeg hørt fra nogle stykker, at der vil være noget træning i svømning, men det er vidst ikke så vildt.

  2. Nogle der er igang med PGI eller PGII, som ved hvordan det foregår mht. hvilken station i kredsen man skal være på, på PGII?

    Jeg har netop fået brev om, at jeg på PGII skal gøre tjeneste under Sydsjælland -og Lolland Falsters politikreds. Men vil det sige at man kan blive sendt rundt på de forskellige stationer i kredsen, eller bliver man tilknyttet en bestemt station i de 18 mdr?

    På forhånd tak for svarene.

  3. Så er det den afsluttende samtale imorgen!!! Nogle gode råd på falderebet?

    Synes det er gået overraskende stærkt! Var til de første prøver tirsdag sidste uge, samarbejdsprøven igår og så samtale imorgen :smile:

    Jer som har været møllen igennem, hvor længe gik der fra den afsluttnede samtale, til I fik besked om enten afslag eller helbredserklæring?

    Jeg håber på det bedste selvfølgelig!!

    Fik 12 i diktat

    10 i almen viden

    7 i referat og matematik.

    Fysisk samlet 3, kender ikke karakteren fra delprøverne endnu.

    Holdopgave 4 samlet.

    Burde det ikke være tilstrækkeligt?!

    Ja det er nogle ok karakterer, men den afsluttende samtale tæller om ikke mere, så ihvertfald ligeså meget som de skriftlige.

    Men et 4 tal i holdopgaven er rigtig godt at have.

    Held og Lykke fremover.

  4. Ja jeg troede også prøven (2400) var rundt om Politiskolen, men fik at vide, til et møde, at prøverne bliver afholdt på Artellerivej. Skriftlig prøve om formiddagen (når man så forhåbentlig består denne):4thumbup: går man videre til fysisk om eftermiddagen. Og kan ikke forestille mig man så skal til Brøndby samme dag?!?

    Men tak for linket :bigsmile:

    De skriftlige prøver bliver afholdt på Artillerivej, og består man dem, bliver man kørt til Politiskolen i Brøndby, hvor de fysiske prøver foregår.

    Allan

  5. De 2400m løbes på nogle veje bag politiskolen.

    Hvilke veje det drejer sig om, kan jeg ik huske, men måske nogen kan se det udfra dette kort :

    Politiskolen

    Ruten starter ved en gul gård på Vestre Gade, hvor der er en stor sten foran bygningen. Man løber ned til første lyskryds og drejer til højre ad Park Allé, dernæst op til første lyskryds hvor man drejer til højre ad Højstens Boulevard, dernæst op til første lyskryds hvor man drejer til højre ad Brøndby Østervej, og fortsætter af den til Vestre Gade og i mål!

    Håber jeg har de rigtige gadenavne med, ellers må I lige rette mig.

    God løbetur! :0)

  6. Så er det jo godt jeg har søgt og venter på at komme til optagelsesprøver.

    Det lyder jo faktisk rigtigt godt, må selvfølgelig bare ikke håbe at du optager nogle som egentlig ikke er egnede!

    Glæder mig så meget til at komme igang. Løb lige 2.46 km på 10.50 igår......lækkert at den kan løbes med overskud, selvom der stadig er plads til forbedringer :-)

    Jer der var oppe i marts måned, har I hørt noget?

    Jeg modtog i går mine karakterer for hele forløbet, og skal nu sende mine ønsker om praktik-politikreds ind.

    OG så er det bare at vente, vente og vente! (Vil få svar senest først i juni mdr.) - dagene kan ikke gå hurtigt nok! :0)

    Ja man forstår ikke hvorfor der ikke er flere der søger ind, men det er jo ikke alle som har samme drøm som os!

  7. Hej Allan.

    Jeg tror heller ikke der er helt lukket. De venter på at få jer gutter endelig screenet selvfølgelig!! :-)

    11 mat., 9 ref., 8 diktat, 28/30 almen, 3 fysik, 4 samarb., 3 samtale - forholdsvis middel, men de laver jo også en samlet vurdering af hver enkelt person som individ. Baggrund, alder, kompetancer mv.

    Tro på det. Hvem ved... måske vi ses.

    Ja okay, så burde jeg ihvertfald ikke ligge i den nederste del af bunken!

    Fik 10 i mat, 9 i diktat, 8 i referat, 21/30 almen, 3 i fysisk, 4 i holdopgaven og 4 i samtalen.

    Men nej, man ved aldrig om de lige trækker et par af os ind også! :0) - men ellers er august nu også helt fint med mig..

  8. - Hvor gammel er du?

    - Hvordan ser din træning ud?

    - Hvad kan du løfte?

    :smile:

    Jeg er 24 år.

    Har fået lagt et træningsprogram, ifb. med at jeg skulle træne mig op til politiets optagelsesprøver, men disse er nu overstået. Jeg har som skrevet kun trænet i et halvt års tid, så har ikke 100% styr på hvilke "øvelser" der er bedst.

    Snakker vi bænkpres, så kører jeg 3x10 med 60kg lige i øjeblikket, og frivægte kører jeg med 16-18 kg. (Navne på øvelserne har jeg overhovedet ikke styr på)

  9. Hey alle sammen - så er påsken snart slut, og onsdag er det op til Hr. Læge, og få klaret den sidste del af hele det her prøveforløb. Har ladet mig forstå ved personaleafdelingen (ringede lige derind for at sige at lægebesøget ikke kunne lade sig gøre før efter påske) at når helbredsattesten er godkendt, får vi en bekræftigelse tilsendt, samt VORES KARAKTERER for det hele... Ville da være super at få en oversigt over sine tal, eftersom jeg kun fik den samlede fysiske karakter, samt stadig ikke aner hvad de mente om mig til den afsluttende samtale - så er der nogen herinde der ved om der er hold i den information (kunne jo have misforstået noget), eller kan jeg sætte snuden op efter det?

    Derefter må jeg jo indstille mig på den lange ventetid som jer andre, men taget i betragtning af hvordan det var før i tiden, skal vi vist ikke klage over et par måneders neglebideri, smiler...

    Mighty...

    Til jer der skal til den skriftlige snart - her er lidt hjælp til almen, har vedhæftet de spørgsmål jeg kan huske, ikke at jeg regner med at de bruger dem igen, men så kender man niveauet - vi må jo hjælpe hinanden hvor vi kan :-)

    Hey Mighty,

    Det er også hvad jeg har hørt, mht. at man får sine karakterer efter man har indsendt helbredsattesten. Jeg sendte min helbredsattest i tirsdags, så håber jeg får bekræftelsen i løbet af den kommende uge.

    Mht. ventetid, nej så tror jeg heller ikke vi kan tillade os at klage. Indtil videre synes jeg at personaleafdelingen har været yderst hurtige. Jeg fik bl.a. min helbredsattest to dage efter den afsluttende samtale, så jeg klager ihvertfald ikke.

    Håber snart vi alle får endelig besked!

    / Allan

  10. Hejsa!

    Jeg har i det sidste halve års tid, styrketrænet hver anden dag, så vidt det har været muligt.

    Men mit problem er, at jeg har mega svært ved at tage på, så der skal meget til, før jeg kan se resultater af min træning.Jeg kan oplyse at jeg på nuværende tidspunkt er 187 cm høj og vejer 80 kg.

    Nogle der har et godt råd til, hvad man kan gøre hvis man gerne vil tage på? (Og her taler vi selvfølgelig ikke om at tage fedt på).

    På forhånd tak for hjælpen!

  11. hej allesammen, tak fordi i kikker med.

    Er afhængig af sodavand så det basker.

    Styrketræner meget og spiser tit sundt hva grøntsager og frugt angår, men jeg har et problem, jeg kan ikke lade være med at drikke sodanvand.

    Førhen var det bare en enkelt en gang i mellem, men nu er det gået hen og blevet til hver dag, hva pokker skal jeg gøre? har seriøst brug for hjælp til at stoppe mit forbrug.

    Det er ikke træningen jeg mangler, løber når nu jeg ikke er på arbejde og træner flittigt 1-2 timer om dagen i helse når jeg kan få tid til det.

    Det er mere den træng til en sød sodavand når man kommer hjem og det kan så desværre også udvikle sig til et problem..

    det samme er når nu jeg passer mine studier er det altid beroligende med en sodavand ved bordet..

    er der ikke nogen der kan give et fif?

    Takker på forhånd

    Som en anden skriver længere oppe, så er måden med danskvand god. Skift Cola osv. ud med danskvand, og gå derefter over til alm. vand.

    Jeg har selv haft problemet med, at man føler sig "afhængig" af sodavand (ikke light), og for at droppe det på en forholdsvis nem måde, ja så byttede jeg Cola´en ud med ganske almindelig danskvand med citrus.

    Kan du ikke gå fra danskvand til alm. vand, jamen så er skaden jo ikke så stor.

    Mvh. Allan

  12. Så fik jeg også min helbredsattest :)

    Så håber jeg bare at mine karakterer er gode nok til en plads på skolen :) - tror april/maj bliver nogle laaaaange måneder :)

    see you-.

    Kanon, tillykke med det!

    Håber de er ligeså hurtige med det endelig svar, som de er med helbredsattesten. Men men, du har sikkert ret, vi skal nok gennem april og maj, før vi får noget som helst at vide. med mindre der lige skulle snige sig en plads ind på maj-holdet! :0)

    Krydser fingre for at der kommer svar så hurtigt som muligt!

  13. Jamen tillykke - godt gået! Det ser jo lovende ud :)

    Det er min fornemmelse, at det gik godt godt for os alle (vi var kun 6, bl.a Lasse & Thomas) - Men igen, det er svært selv at bedømme hvad de kigger efter. Jeg kom ud med en god fornemmelse i maven, så nu kan jeg jo bare håbe på at få en helbredsattest ind af døren en af de nærmeste dage.

    Skriv endelig når du får mere at vide.

    Anders

    Tak tak, ja jeg burde da ihvertfald komme med i puljen, og så må vi se hvad der sker efterfølgende.

    Selvfølgelig får du helbredsattesten, du har jo indtil videre ret gode karakterer. Mon ikke du modtager den i morgen. Jeg modtog ihvertfald min to dage efter samtalen.

    Vi skrives ved når der sker noget nyt!

    Allan

  14. hvad mener du med screenet?

    Det er en uge siden de har modtaget den og jeg har endnu ikke fået nogen bekræftelse.

    Kan ikke se at der er noget der skulle give anledning til at jeg skulle blive sorteret fra!

    Jeg fik først brev om at min ansøgning var modtaget, derefter at den var screenet (lagt ind i systemet), og til slut indkaldelse til skriftlig prøve.

    Der kan nok godt gå et par uger, inden du hører noget, hvis de nu har meget travlt.

  15. Hej Allan

    Så er den afsluttende samtale overstået og synes også det gik ret godt, selvom det er svært selv at bedømme :)

    Vi snakkede med Hende Lone fra personaleafdelingen i dag. Hun sagde at hvis man fik helbredsattesten, havde man bestået den afsluttende samtale, men ikke nødvendigvis optaget på skolen.

    /Anders

    Hej Anders,

    Lyder godt med samtalen.

    Jeg talte med en fra personaleafdelingen i går, da jeg skulle have noget info vedr. min helbredsattest, og fik overtalt personen til at give mig min karakter fra den afsluttende samtale. Jeg fik 4, så det er jeg sq rigtig glad for! (Det skal lige siges, at man normalt ikke får sin karakter oplyst, så var vidst bare meget heldig)

    Så jeg sluttede med 3-4-4 + de skriftlige selvfølgelig.

    Ved du hvordan det gik med de andres samtaler?

    Allan