Michaelmilo

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Michaelmilo

  1. Hej kommende ex-ryger

    Glæd dig til at stoppe med at ryge - for rygning (nikotin og kulilte i nederdrægtig samhørighed) hæver dit blodtryk og din puls. Dit hjerte og dine kar belastes derfor på den helbredsnedbrydende, ufede måde. Den fede måde hæver blodtryk og din puls på er selvfølgelige gennem: motion og fysisk aktivitet =:-)

    Dermed også svaret på dit spørgsmål: rygning ændrer dit stofskifes hastighed (forøger energiforbruget).

    Når du er stoppet med at ryge - lander du igen på den vægt du startede på - inden du begyndte at ryge (+ - andre forhold selvfølgelig).

    Venlig hilsen

    Michael Milo Jørgensen [link fjernet, reklame]

  2. Hej ex-rygere

    Kulilten er væk fra blodet efter et rygestop på ca. 24-48 timer (jeg har registreret at kulilteniveau på ca. 6% - faldt til 0,2 % på 24 timer hos en ex-ryger).

    Dermed en forbedring af personens evne til at transportere ilt på kort tid. Hurrah!

    Men ....

    Den mere langsigtede virkning konditionsforbedrende virkning indtræder efter ca. 60 dage - hvor kulilten er væk fra CELLERNE i kroppen.

    Så længe der er kulilte i cellerne - kan man ikke forvente at mærke fraværet af kulilten i blodet.

    ... og så kan "skuffelsen" over ikke at kunne mærke en umiddelbar forbedring vel også hænge sammen med sorgen over at have mistet en god ven? (mental effekt)?

    Dermed: vær tålmodig - glæd jer over at røgen (den farlige dreng i klassen) er væk fra jeres krop - trap ud af nikotin over en periode på ca. 3 måneder (nikotin trækker musklerne i blodkarene sammen - og har dermed også en "pulseffekt"- og MÆRK SÅ forandringen.

    Venlig hilsen

    Michael Milo Jørgensen [link fjernet, reklame]