seisbye

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by seisbye

  1. Liver lige op i en gammel tråd her, for ikke at starte en ny om det samme..

    Der er jo masser af forslag til hvad man kan. og jeg er på samme vej som idla. og jeg håber da jeg opnår samme resultat. har vejet 144, er nu på 120. men vil gerne fortsætte helt ned på de 86-90.. men jeg kan da allerede nu se at huden bliver lidt slap i det. og undrer mig at jeg ikke har set laserbehandling nævnt..

    http://www.aarhusspeciallaegecenter.dk/der...fstraekmaerker/

    som jeg selv havde gået og kigget på. nogle lover de sågar at huden også strammes lidt op af det.. og er den med lever helt taget af markedet for spekulation?? for det har jo altid været kendt som opstrammer vitaminet..?

  2. Jeg syntes at have ledt en del herinde, uden at falde over det præcise jeg søger. dog fandt jeg nogle andre spændende ting i forbindelse med mit vægt tab. Nå men jeg fandt ikke svar så laver en tråd om udstrækning.

    I forbindelse med mit vægttab(ca. halvejs) er jeg startet til kickboxing, som jeg så forbinder med styrketræning her fra den første. Men her strækker vi jo en del ud, af flere årsager. Og det gælder jo om at blive rigtig smidig. og man kan jo med tiden mærke forskellen. Firmaet har dog smidt mig en tur til indien. og hernede er der så kun mulighed for at træne i motionscenter mm. Så jeg er EKSTRA påpasselig med også at strække ud til når jeg kommer hjem igen. Men så kom jeg vist nok til at presse for meget på den ene dag. For det mærkedes lidt underligt(det gjorde egenligt ikke ondt) i det højre ben. det var i en split udstrækning. og nu hvis jeg samler mine fødder foran mig og prøver at lægge knæene ned mod gulvet, så kan jeg mærke det i den muskel.

    Det er ca. en uge siden, men det gjorde mig mere smidig, ikke meget, men er ved at være dernede hvor alt tæller :D. og har kunnet gå lige så langt ned alle de andre dage. og har helst ikke villet stoppe, for at miste den ekstra smidighed igen. det føles ikke som noget vildt overhovedet. så er ikke bange for en reel skade er sket. tror bare jeg overbelastede strækket en smule.

    så spørgsmålet er egenligt hvor meget må man strække/presse ens muskler? og hvor hurtigt. hvis man f.eks. vil kunne gå i split. kan man så bare tvinge sig selv derned på relativ kort tid?(har nu gået i 6 måneder og strukket ud til kickboxing. men det er først her nu der igen er sket noget med smidigheden) eller hvor meget kan man overbelaste for at komme helt ned i gulvet? er det 5% mere om ugen. hvor det i periode måske vil gøre lidt ondt? men når man så kan, kan man jo strække ud, uden at overbelaste. og så kan musklen slappe af der eller hva?

    håber i forstår hvad jeg mener.

    ps. 1 til mindre spørgsmål. til kickboxing var vi også til noget gennembrydnings kursus, hvor jeg flækkede 5 brædder med knoerne. og der er jeg 100% sikker på jeg har fået en skade. mellem lange og ring knoer, hvis man kan hkalde dem det. ramte vel forkert. man skal jo kun ramme med de første 2. nå men er det noget der kan opereres væk? eller hva. gider ikke gå til lægen, hvis det bare er en dumme skade man har for life. hader at gå til lægen det er så hyhpokonder agtigt. medmindre det er noget man kan få gjort noget ved.