nmp

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nmp

  1. Hejsa,

    jeg har noget gammelt glucosamin, MSM & chondroitin (alle i pulver form) stående, dog uden udløbsdato. Jeg har søgt på diverse fora samt googlet, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvor lang tid disse produkter kan holde. Hvis der er nogen der kan hjælpe mig med at finde holdbarheden vil jeg sætte stor pris på det.

    Takker..... :4thumbup:

  2. Hejsa, efter en lang skadesperiode på ca 8 måneder hvor jeg ikke har været i stand til at lave meget fysisk træning med mine ben er det nu tid til at komme ordenligt igang igen. Hvordan kan man bedst bygge en god kondi op på mindst mulig tid? og med hjælp af hvilke programmer? (Jeg har brug for en god kondi i form af løb

    -Tak for hjælpen

  3. Ved full body workouts træner man vel gerne hver anden dag. Hvis man så misser sin træning om f.eks. mandagen og derfor vil indhente den. Sker der så noget ved at lave den om tirsdagen og så stadigvæk træne næste dag (onsdag)? Musklerne får jo ikke den hvile de skal have, men er det noget kroppen kan overkomme hvis det ikke sker på fast basis men bare en gang imellem? Det er jo altid træls at misse en træning

  4. På mit skinneben har der igennem længere tid været en lille bubbel når jeg trænede (her specielt ben). Bubbelen er på størrelse med en 2-krone og gør hverken ondt eller lign. Den er meget blød, det virker næsten som om der en vand inde i den. Jeg har fået en forklaring igang, men den kan jeg selvføelig ikke huske og så tænke jeg at det kan jo være nogle af jer og oplevet det samme eller ved hvad det er?

    Det er bare ikke særlig fedt at have en bule på sit ben uden at vide hvad al verden den laver der! :confused2:

  5. Hvad er bedst at spise før man skal spille en fodbold kamp og hvornår skal man spise det?

    Det får mig også til at tænke på om der er nogle af jer har en eller anden sjov routine med hvad I spiser før en konkurrance eller lign..??? :yeah:

  6. Hejså allesammen,

    nu har jeg fulgt med herinde i nogle måneder efterhånden, og skriver nu endelig mit føste indlæg :o

    Kan man godt blande sine shakes i en stor "flaske" dagen før de skal bruges og så opbevare dem i køleskabet natten over? Så har man sin føste klar om morgen (der er nemlig ikke meget gang i mig klokken 5 om morgen!!!) Det vil være nemmere idet man slipper for at blande flere shakes og vaske sin shaker op flere gange ;)