Nina Lærke

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nina Lærke

  1. Hejsa

    Gør det lidt nemmere for dig selv at tabe dig:

    Forbrænd mere energi, end du indtager. Det er en del mere simpelt end alt det der tryllekunst med lidt groft brød med persille og minus hvidt brød, slik og smør.

    I bund og grund er det et spørgsmål om energiindtag - hvad du putter i munden. Den første filosofiske lærersætning, der kom til mig, var Jokeren, der rappede "her er en slankekur, hold op med at æde!", og selvfølgelig er det rigtigt, hvad han siger. Men det er forfærdeligt usund og der er 100.000 flere fordele ved at komme ud af røret og "løbe igennem". Så god fornøjelse med kampen og hvis du virkelig får løbet igennem (man starter selvfølgelig et sted og forbedrer sig gradvist), så vil du også kunne mærke helt automatisk, hvad det er for en slags mad, din krop har brug for. :smile:

  2. Det er svært at vide, om du skal omlægge din kost, hvis du ikke siger så meget om, hvad du spiser, men at du blot spiser varieret.

    Men jeg kan sige så meget, som at hvis du kommer til at puste og svede af din motion og er øm i kroppen dagen efter træningen - altså får brugt din krop - så vil din krop få et balanceret forhold til mad og virke selvregulerende, altså det bliver meget tydeligere for dig, hvad det er, du har brug for at spise, fordi du får lyst til det, din krop har brug for, f.eks. fedt eller protein.

    En god hovedregel er dog at spise sundt, altså have et fornuftigt forhold mellem de ting kroppen skal have for at fungere - altså flere kulhydrater end fedt f.eks.

    Men det er jo meget simpelt: forbrænd mere energi, end du indtager, og du vil tabe dig.

    Traditionel "styrketræning" er ikke noget, jeg laver, men udførelsen er meget vigtig for effekten, så husk at lave rigtige mavebøjninger og armstræk osv. :smile: