danskebjerge

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by danskebjerge

  1. Godt at høre, at skiftet til anden løbestil har virket!

    Jeg har været igennem præcis det samme. Og har skrevet om det i et par fora for nogle år siden. Måske er det mine indlæg, som din fys har læst? :-)

    Det var før, forfodsløb var noget, man rigtig talte om. Jeg lærte mig selv at lande på forfod/mellemfod, ud fra den lidt hjemmestrikkede teori, at hvis det ikke længere var nødvendigt at vrikke vertikalt i anklen, som man jo gør, når man hællander, så ville jeg ikke opbygge den ømhed ved skinnebenet. Og det viste sig sgu at være rigtigt! Siden har jeg løbet mange tusind kilometer. Andre skader er kommet til, men de fleste er til at komme over - compartment-syndrom er kronisk.

    Sidehistorie: Engang øvede jeg mig i at spille trommer, men det gik skævt, fordi jeg ikke kunne bruge pedalen på stortrommen. Af samme grund som når jeg løb!

    /Jacob, Danskebjerge.dk

  2. Når nu overskriften er "Danske bjerge", kunne man også prøve at kigge forbi webstedet af samme navn: Danskebjerge.dk.

    Her finder man bl.a. en liste over de 21 største bakkeområder i Danmark. Tanken er, at der skal være baggrunds- og nyhedsstof til både motionsnørder og andre, der interesserer sig for danske bjerge.

    Sitet er stadig under opbygning, men hvis nogen rundt omkring i kongeriget har lidt insiderviden om et af de 21 højdedrag, vil jeg tage mod bidrag med kyshånd. :-)

    /[email protected]