emos

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by emos

  1. Hej Derude! :4thumbup:

    Jeg har længe gået og overvejet at købe noget kosttilskud. Men ved ikke rigtigt hvad det skal være, da der er tonsvis af forskellige produkter ude på markedet. Men det helt store spørgsmål er om jeg skal købe kreatin eller protein? Eller skal det være begge dele?? Var forleden dag nede i sportmaster for at spørge om hjælp, hvor ekspedienten sagde at jeg kun skal bruge kreatin, da dette ville give det bedste resultat. Hvad synes i?

    På forhånd tak!

  2. Hej allan! Mht. om du skal bruge proteinpulver og/eller kreatin har jeg ikke så meget at sige til, men synes du skal forøge din kalorie indtagelse så du får mere overskud til din træning.

    Det jeg egentlig har lagt mærke til er din træningsplan og metode, som jeg synes du bør gå mere op i. For du kan ikke blive stor og stærk med kosttilskud uden at træne på den rigtige måde. Når man gerne vil blive stor som en bodybuilder må man jo også følge nogle af deres råd. Jeg har brugt en rigtig god trænings plan fra en bodybuilder ved navn james cipriani, som også fortæller dig grundigt hvad du skal indtage og hvordan du bør planlægge din træning. Jeg har selv prøvet det, og på meget kort tid så jeg resultat! Hans hjemmeside hedder:

    http://www.bodybuilding.com/fun/james1.htm

    Synes du skal læse det grundigt igennem og derefter kan du jo så gøre op med dig selv om du vil investere en masse kroner på nogle usikre produkter.. :4thumbup: