Nana

Medlemmer
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nana

  1. Jeg har hjerne-dødt dårlige erfaringer med frys-selv sodavands-is. Brusen i sodavanden får det til at få en ret underlig struktur når det er forsset ned og det tager meget lang tid, at blive helt dødt, hvis man bare stiller det.

    Jeg har også prøvet med saftevand, men af en eller anden grund "falder" farven/saften/smagen ned i bunden af beholderen, så starten af isen smager stærkt og slutnignen af isen smager af vand...

    Ellers kan man bruge tricket med at hælde ca. ½ liter sodavand i en 1½l. flaske og ryste! (Min lillesøster har altid hadet brus, så vi lavede noget dødt sodavand til hende engang imellem) Man kan lave udmærket cola-is på den måde.

  2. Altså, nu er jeg ikke ekspert, men som jeg ser det, ville det enkleste være at ændre lidt i det du allerede gør. Din mad virker jo sådan nogenlunde fornuftig.

    Tag kun en enkelt portion aftensmad, begynd eventuelt at spise af en mindre tallerken, så tror hjernen stadig at man får en "HEL tallerkenfuld" selvom man reelt spiser mindre. Og spis langsomt.

    Hvis du har mulighed for det, så forsøg at sprede frokosten ud over 2-3 mindre måltider. For eksempel spiser jeg frokost kl 10, 12 og 15.

    Derudover kunne du jo gøre lidt mere ud af styrketræningen, du siger jo selv at det er "let" træning, og det rykker jo ikke så meget. Suppler eventuelt med en gang cardio når du nu træner alligevel, det forbrænder jo altsammen.

    Eller kan du jo downloade dette udmærkede program: http://www.allnatural.dk/visdata.asp?ID=243&M=7

    Der kan du skrive alt hvad du spiser ind, og dermed få en idé om hvor mange kcal du indtager, samt fordelingen i fedt, kulhydrat og protein, så du kan se hvor du eventuelt kan spare lidt.

  3. Mit egentlige formål med at få noget proteinpulver indenbords er at få dækket mit behov for protein, som jeg nok ikke helt får gjort hver dag. Jeg styrketræner 4 gange i ugen og i stedet for nødder eller noget om aftenen, kunne jeg godt tænke mig at substituere med noget som mætter, og indeholder mindre fedt.

    Jeg får heller ikke spist nok protein i løbet af en dag, så jeg supplerer med 1-2 shakes om dagen til mellemmåltiderne, alt efter hvad jeg har planer om til aftensmad.

    Jeg vil anbefale ... [Produktnavn slettet]

  4. Nu prøvede jeg lige at se bort fra alle regnemaskinerne på nettet og tyede til den formel der benyttes af læger. Ifølge den er dit ligevægtsindtag 2700 kcal og mit er 2000 kcal.(formlen bygger kun på køn og vægt, ikke aktivitetsniveau) Du har derfor ret i at jeg jo ikke forbrænder 700 kcal på motion om dagen og du kan derfor spise mere end mig. Mit forslag var jo også 1800, hvor jeg selv spiser 14-1500. MEN at regne med at dit ligevægtindtag er 3500-4000 kcal om dagen er altså urimeligt højt sat. Anyways....2200 er ifølge lægeformlen helt perfekt, da man jo skal stile efter 500 kcal i underskud om dagen. Husk at justere efterhånden som du taber dig. Held og lykke.

    Det er muligt at 3500 er højt sat, men det var altså der jeg spiste i flere måneder, og min vægt blev præcis på 140 (Faktisk startede jeg på 145 i efteråret, tabte 5 kg i starten, og har så været på 140 siden november) :P Ved ikke helt hvorfor, måske har andre faktorer spillet ind. Syntes også det lød vanvittigt højt, men igen skal der jo regnes med min noget massive muskelmasse, som ingen af beregningerne tager højde for. (Jeg kunne løfte min farfar på 93 kg da jeg var 14 og er ikke blevet svagere med alderen. Har altid været abnormt stærk.)

    Mit nye motionstøj kom med posten her til formiddag, og er perfekt, yay! :4thumbup: Havde helt glemt at regne med at vi får omkring 2500 kr af min veninde når hun flytter (hun har boet her i 6 uger) til dækning af hendes ophold, og de penge har ikke været regnet med i budgettet, så de bliver nok brugt på en cykel og et par måneders Fitnessworld. Nu må vi se om jeg kan finde en ordentlig cykel :blink:

  5. Det er det mest vanvittige og nedladende "nyhedsbrev" jeg nogensinde har set.

    Sammenligningen med ofrene i de nazistiske KZ-lejre er uhyggeligt smagløs. Der burde være lov mod at være ignorant og afstumpet! :mad:

    Og at starte adskillige afsnit med "Prøv at forstå at..."

    Jeg er målløs. Hvem er målgruppen? :blink:

    Skræmmende nok ser det ud til at målgruppen er folk der er "dumme" nok til ukritisk at hoppe på limpinden fordi de gerne VIL føres bag lyset... Men ligefrem også at tale til dem som om de er dumme som snot er da godt nok frækt!

    ... på den anden side, så er der jo ikke fordi Concept 10 10 har opbygget et ry som et sobert og lødigt firma, så hvorfor forvente andet :laugh:

    PS: har fulgt "kampen" med stor fornøjelse, hvor er det dog godt at se de tunge drenge gå ind i kampen på den måde, og hvor er 1010's svar dog ynkelige og lave!

  6. Arne herindefra tabte sig også i etaper selvom hans indtag var stabilt! Han var også en stor dreng og det var som om han smed væsken i etaper har han beskrevet. En portion flødekartofler burde sku ikke ku ødelægge en hel uge, jeg tror det er væske :smile:

    Det er også muligt. Så længe jeg har noget at give skylden, så jeg ikke taber motivationen, er jeg skam glad :wink: Er spændt på at se om mit træningstøj ankommer med posten i dag!

  7. jeg ville blot rådgive vedkommende til at sætte energiindtaget ned, da jeg synes 2200 kcal lyder af meget for en inaktiv kvinde...hvis man taster hendes oplysninger ind i madlog (højde, vægt, køn, aktivitetsnivaeu) siger den faktisk at hun kun må spise 1000 kcal hvis hun vil tabe 1 kg om ugen...men det er så også lige lavt nok synes jeg, så et sted midt imellem ville måske være sagen..?!

    Måske, men MotionOnline siger at jeg skal spise 2700, http://www.slankeassistent.dk siger 2200, og nu siger din beregner så 1000, hvilket jeg nægter at tro på. Hvis jeg kun indtog 1000 kcal om dagen, ville jeg dårlig kunne komme ud af sengen. Du foreslår så godt nok et kompromis, men jeg har det fint på 2200, og tabte 1,7 kg den første uge, så tror sagtens jeg kan komme videre den vej :smile:

    Udregningerne er jo heller ikke helt præcise med nogen af tabellerne, men du kan jo selv regne ud at der er noget galt hvis jeg kun skal spise det samme af dig, når jeg vejer dobbelt så meget. SÅ stor forskel gør din motion ikke, og man bruger temmelig meget energi på bare at bevæge sig den mindste smule når man slæber rundt på 140 kg. Desuden er jeg overraskende muskuløs på grund af mit handikap.

    Kan ikke huske om jeg fik det skrevet tidligere, men da jeg regnede ud hvad jeg plejede at spise, dengang jeg lå fast på 140 kg, så var det altså 3500-4000 kcal som derfor må være mit ligevægtsindtag. Så alt mindre end det = vægttab.

    Har siddet og tænkt tilbage, og tror godt at noget så stygt som flødekartofler kan have "ødelagt" uge 2, og vægten i uge 3 kan muligvis undskyldes med ægløsning, som får mig til at binde vand i kroppen. Og i uge 4 ved jeg jo godt hvad gik galt :P Så tror bare jeg fortsætter som hidtil og ser hvad der sker. Under alle omstændigheder tabte jeg jo 1,7 kg den første uge, så det MÅ kunne lade sig gøre på 2200 kcal.

    Det skal også lige siges at jeg vejede mig igen i dag, og jeg vejede 400 g mindre end i går, så måske har vægten stået skævt. De kan være så følsomme, det skidt.

  8. må på det stærkeste fraråde suppekure. Når man skal tabe sig hander det om at finde sin sult igen, holde blodsukkeret stabilt og få nok protein. Det gør suppe meget dårligt....

    Kunne heller aldrig finde på at kaste mig over sådan en suppekur. Ved godt at det er et kontroversielt emne herinde, og jeg er altså på nej-siden. Hellere omlægge min kost med det samme til noget sundt der uden problemer kan vedligeholdes og varieres hele livet. Derudover ville det også være temmelig kedeligt at spise den samme suppe hver dag selv og så lave lækker aftensmad til kæresten... :wink: Desuden afskyr jeg hvidkål. Ja, jeg er besværlig og kræsen.

    Jeg svømmede meget som teenager, i flere år og på ganske højt niveau, men det kan jeg ikke med den vægt jeg har nu, eftersom jeg er pæreformet... jeg prøvede for et par måneder siden, men... Min røv og lår flyder simpelthen ovenpå, hvilket gør det rimelig besværligt at svømme... så det prøver jeg ikke igen, det var ret pinligt :blush:

  9. SÅ SGU!

    Nu har jeg bestilt nogle træningsbukser hos beatX! Kraftedeme!

    Vil også diskutere med kæresten om man eventuelt kunne investere i en billig cykel, har set nogle hos Harald Nyborg til omkring en tudse. Vi må bare tage fra bryllupsopsparingen om nødvendigt, nå! For nu bliver jeg sgu stædig :laugh:

    DeGuleSider har en ruteberegner på deres hjemmeside hvor man kan beregne en rute på cykel, det vidste jeg slet ikke. Og der er kun omkring 6 km til den nærmeste Fitnessworld, så det burde jeg kunne klare at cykle, det er trods alt mindre hårdt end en motionscykel, man kan jo trille noget af vejen :tongue: Jeg troede faktisk der var længere fordi det tager 22 minutter med bus. Dumme busser.

    Så næste punkt på dagsordenen er at overtale kæresten til at bruge lidt af opsparingen på en cykel, det er trods alt en enkeltudgift frem for at skulle have et månedskort. Og hvis jeg kommer i god form inden august, er der kun 8 km til skole, så man kunne jo fortsætte med at cykle...

    Så det går da fremad, stille og roligt. Tak for opbakningen til alle der har skrevet indtil videre :4thumbup:

  10. Det behøver ikke at koste 400-500 kr, for at komme til at træne i et center, jeg betaler 296.- og hos http://www.fitnessworld.dk/ koster det 199.-

    Har faktisk ikke kigget hos Fitnessworld, har godt set reklamen men har vist forvekslet dem med Fitnessdk. Det er sgu da billigt. Jeg havde regnet med 300-400 kr, og så skal der lige bus oveni, eller også skal jeg træne i det eneste center jeg kan gå hen til, og det koster 395 om måneden, og jeg har fået det frarådet da det ikke skulle være et specielt godt sted, og desuden temmelig overfyldt. Men selvom jeg kan træne for 200 kr, skal der stadig lige busbillet oveni, og det er enten 250 kr i klippekort om måneden (hvis jeg max træner 10 gange på en måned) eller 310 kr for et månedskort.

    Desuden burde jeg have noget træningstøj hvis jeg skal træne offentligt, så går det vist ikke i natbukser! :laugh: Men hvis der er nogen der ved hvor jeg kan finde et par STORE træningsbukser, så sig endelig til!

    Men har bookmarket siden, for til efteråret begynder jeg at studere igen, og kan se at der ligger en Fitnessworld på ruten. Og der er jeg jo under alle omstændigheder tvunget til at have et månedskort, så der kunne det jo godt lade sig gøre. Måske endda før da, men tror jeg skal sætte mig ned og vende budgettet med kæresten en ekstra gang. Der MÅ være et par hundrede kroner at finde et eller andet sted. Om ikke andet må vi udsætte brylluppet, men så når han at fylde 30 :laugh: men måske kan vi spare lidt mindre op, så jeg kan få trænet. Det kommer dog i forvejen til at knibe, så jeg ved ikke om vi kan sætte opsparingen ned, medmindre vi først vil giftes om 5 år :blink:

    Har lige cyklet 5 kilometer på 12 minutter på vores motionscykel, med enkelte pauser, og er ikke blevet øm. Så det kan vist godt lade sig gøre så længe jeg ikke sidder på den for længe ad gangen, men så ryger pulsen jo op og ned i stedet for at være konstant høj, og jeg ved ikke hvilken forskel det gør? (Under alle omstændigheder er det dog bedre end ingenting, det ved jeg godt!)

    Prøver at cykle 5 km mere i morgen, og hvis det går fint, så sætter jeg det op til 2x5 km.

  11. MaKuMa:

    Det er skam heller ikke sådan at jeg regner med at det hele bare kan være nemt og behageligt, men de voldsomme blå mærker er en del af min sygdom, og de begrænser rimelig meget hvad jeg kan foretage mig. Jeg bruger vores cykel en gang om ugen eller deromkring, men så længe jeg vejer så meget, bliver jeg simpelthen for ødelagt til at kunne gøre det ofte. Men det burde blive bedre jo mere jeg taber mig. (Hvis jeg havde plads og råd ville jeg anskaffe en crosstrainer så jeg undgik de blå mærker) Men jeg tror jeg vil eksperimentere lidt med det, og se om jeg når at få blå mærker hvis jeg nu cykler intensivt i 5 minutter, og så flere gange om dagen. Det er i hvert fald værd at prøve. Og bedre end ingenting!

    vuptiburger

    Siden 1 jan. i år eller sidste år? Ligemeget hvad er det dog vældigt motiverende :smile:

    showtek

    Tak :blush: Er skam også selv sikker på at det skal lykkes (der er intet alternativ!)

    Kafir

    Der er masser af folk der kan få det til at løbe rundt på SU, men nu kender jeg ikke deres situation, og ved derfor ikke om det kan sammenlignes. Det eneste jeg ved er at vi har et voldsomt stramt budget, som er beskåret så meget som vi overhovedet kan. Og jeg kan ikke lige finde 400-500 kr til et medlemsskab i et motionscenter, i hvert fald ikke sådan som tingene er lige nu.

    Vi har et gel-overtræk, men det passer kun til almindelige cykler, ikke så stort et sæde som der er på vores motionscykel. Det er endnu ikke lykkedes mig at finde et der passer.

    Med hensyn til undskyldninger, hvorfor i alverden skulle jeg så oprette en tråd der egentlig bare sagde "jeg kan ikke tabe mig, det kan slet ikke lade sig gøre, øv"? Det er sgu da ikke konstruktivt. Jeg sætter bare folk ind i mine begrænsninger, i håb om at nogle måske har forslag til hvordan jeg overvinder dem. Det kunne jo være nogen havde en god idé eller havde hørt om et eller andet jeg ikke selv kendte til.

    Jeg skal sgu nok tabe mig på den ene eller anden måde, vil bare gerne have hjælp til at gøre det på den "bedste" måde. Og jeg oprettede tråden fordi jeg var lidt i tvivl om jeg bar mig rigtigt ad, siden jeg ikke så resultater. Jeg er jo kun vant til at sulte mig, og så får man jo i den grad resultater, selvom det er muskler og væske der også ryger. Så jeg ved ikke helt hvad det er "normalt" at tabe sig når man faktisk spiser ordentligt. Jeg ville egentlig bare være sikker på at alting var normalt, inden jeg fortsatte :smile:

    reconstrucdead

    Som sagt, det med at købe pizza er normalt heller ikke noget der sker, men noget som kæresten gjorde fordi jeg var syg og han ikke selv gad finde på/lave noget ordentlig mad. Blame him :dry: Men ja, grøntsagerne er faktisk heller ikke det dyreste, det er sgu værre med kødet! Og der er slet ikke tilbud tit nok, og det er begrænset hvor meget vi kan have i vores lillebitte fryser.

    Kæresten kom dog hjem i aftes med 2.5 kg hakket oksekød (3-6%) og nogle pakker med skinkeschnitzel, samt 6 poser grønt, så nu er fryseren godt nok fyldt! Bad ham lade være med at købe pasta og så videre, nu ser vi hvordan budgettet ser ud hvis vi ændrer indkøbene. Har diskuteret det med ham, og vi tror måske det lige kan løbe rundt hvis vi stort set kun køber kød, grøntsager, havregryn, mælk og rugbrød. Samt selvfølgelig lidt pålæg. Så nu må vi se!

  12. Takker for svarene.

    Christian B:

    "En ting der er helt sikkert er at hvis man vejer 139kg så vil man tabe sig ved et indtag på 2200kcal. Dit stofskifte kan heller ikke gå i stå af et par uger med lavt kcalindtag..."

    TAK, det var blandt andet det jeg ville være sikker på, inden jeg fortsatte :bigsmile:

    DeerInHeadlights:

    Ang. motion: Det er jo så også netop derfor jeg har sat mit indtag så lavt, da jeg jo godt ved at jeg faktisk sidder/står det meste af dagen.

    Og tak for motivationen, jeg ved jo godt at kroppen ikke altid gør som man synes, jeg har bare tabt mig mere konstant de andre gange jeg har været på kur, så jeg blev lidt bekymret. Men jeg må bare prøve at blive ved, det burde jo være fysisk umuligt at holde vægten med det indtag jeg har. Og nu da jeg ved at det ikke er fordi jeg gør noget galt, er det jo bare at blive ved :smile:

    Nillepige25:

    Tak, ja det er sgu ikke meget man får. Og jeg får endda 900 kr ekstra i forhold til andre, på grund af en eller anden regulering de lavede.

    Vi har forskellige billige ting vi køber jævnligt, men det bliver jo så heller ikke nemmere af at jeg for eksempel ikke kan udstå gulerødder :tongue: Fik for mange af dem som barn og har undgået dem siden. Så det bliver de lidt dyrere grøntsager som broccoli, blomkål og grønne bønner, men det går nok alligevel. Kæresten er lige kommet hjem med 6 poser frossen grønt der var på tilbud, yay!

    MaKuMa

    Jeg er så faktisk en af dem der har en motionscykel som jeg sjældent bruger. :innocent: Men det er så mest fordi at når man vejer så meget som jeg gør, og så er hypermobil, så kan man kun sidde i 5 minutter på en hård sadel uden at få blå mærker et vist sted... Så jeg bruger den et par gange om ugen, men kan ikke sidde på den igen allerede dagen efter, så det er nogle gange lidt svært at overtale sig selv til at sidde på torturinstrumentet... Men håber på at bruge den mere efter de første 10-15 kilo er røget, og se om det gør mindre ondt.

    (En af bivirkningerne ved min hypermobilitet er at jeg nemt får blå mærker. Er forresten også platfodet, hvilket giver mig problemer på længere gåture)

    http://en.wikipedia.org/wiki/Hypermobility

    Men tak, tror bare jeg vil klø på og væbne mig med tålmodighed. Det værste var egentlig at jeg ikke var sikker på om det nu ville virke, men det ser sådan ud, så jeg fortsætter! :4thumbup:

  13. mriber:

    Jeg har ikke brug for overskud til at "nyde hverdagen" som du skriver... jeg går hjemme og er arbejdsløs indtil august, så måling af fødevarer er en af de få interessante aktiviteter i min dag ;) Desuden passer det fint med min trang til kontrol, som på den måde kan bruge til noget konstruktivt i modsætning til da jeg havde anoreksi.

    M.h.t. træning er det ikke en mulighed. Som sagt har jeg ikke rigtig råd til flere grøntsager og kød, og SLET ikke et motionscenter. Gåture og anden "hjemmemotion" er temmelig begrænset på grund af mine led, jeg får ondt i løbet af 2 minutter.

    Al kontaktsport er bandlyst af min læge for evigt, og jeg må ikke hoppe, løbe og andre ting der belaster leddene overhovedet (dette er ikke på grund af vægten, det er kun mine led, sådan har det været siden jeg var 13 og normalvægtig)

    Jeg ville gerne i gang med noget styrketræning, men har heller ikke råd til et sæt vægte... Eller plads til dem for den sags skyld.

    Har skam tjekket forskellige bodybuilding-fora ud, og læst mig til en masse gode råd, men har jo desværre ikke mulighed for bare at isolere mig totalt med et ton kylling, tun og grøntsager, samt håndvægte. Så jeg prøver så godt jeg nu kan.

    incognito:

    1) Har ikke råd til en fysioterapeut, og der er ingen hjælp at hente hos læger og kommune, har prøvet forgæves i et års tid nu.

    2) Det er heller ikke noget jeg normalt gør, men var syg, og det var hovedårsagen. Det var egentlig ment lidt i spøg. Jeg har som sagt ingen sultfornemmelse og derfor heller ingen spisetrang. Jeg kunne sådan set holde op med at spise fra i dag af, og indtil jeg døde af sult... Hvilket jeg som sagt har været i gang med før.

    3) Kød er dyrt, hytteost er enormt klamt :tongue: Ej, jeg prøver virkelig, men for det første er mæthedsfornemmelsen ligegyldig og ikke-eksisterende, for det andet er det enormt dyrt at købe sund og varieret mad, kød og grøntsager. Jeg sidder trods alt med 4700 om måneden i kontanthjælp, til ALT. Gudskelov er min husleje lav.

    4) Jeg har skam overhovedet ikke givet op, langt fra. Jeg vil bare være sikker på at jeg ikke gør et eller andet skrupforkert, i stedet for at tyre på i 5 måneder med noget der måske er helt ude i skoven ;) Det undrer mig nemlig at jeg slet ikke tabte mig i de to næste uger, når nu jeg gjorde i første uge.

    lille-B:

    Ædeflip? Hvilket ædeflip? :blink:

    Hvis du hentyder til pizzaen, så var det jo kun fordi jeg var for syg til at lave ordentlig mad, og kæresten orker ikke rigtig når han kommer hjem, så det blev lige pizza til aften. Det er skam ikke noget der sker tit, er kun syg en enkelt gang eller to om året. Og normalt ville vi nok også bare have spist rugbrød i sådan en situation, men har en veninde boende for tiden, så vi prøver at servere noget lidt mere spændende end når vi kun er os selv.

  14. Nå... lidt baggrund: Jeg har lidt at en temmelig voldsomt depression, der når den var allerværst nærmest bandt mig til sengen. På 6 år har jeg taget 60 kg på. Jeg var i forvejen lidt overvægtig, så nu ser det altså grimt ud! :blink:

    Jeg er kvinde, 22 år, 177 cm høj og vejer altså nu omkring 139. Jeg er ekstremt hypermobil og har dårlige led, og da min krop prøver at kompensere for den manglende stabilitet, er jeg overraskende stærk. Aner ikke hvor muskuløs jeg reelt er, da det hele er gemt under fedt, men selv min læge siger at jeg "kun" ligner en på omkring 115 kg, så en del muskler er der sandsynligvis derinde. Det kræver jo også en del muskelkraft at holde 139 kg i bevægelse, især på ustabile led. Jeg dyrker ikke motion, da jeg i forvejen kommer rigeligt til skade bare ved at gå rundt i min stue! Har en forstuvning om måneden i gennemsnit.

    Nu er mit liv efterhånden kommet lidt mere i orden, og jeg er desperat for at tabe mig. Men jeg skal naturligvis passe på at jeg ikke taber ret meget muskelmasse, da mine arme og ben i så fald falder af! :dry:

    Jeg startede med at downloade det så berømte Excel-ark fra Krop og Kost, og var også rigtig glad for det. Den første uge tabte jeg 1,7 kg, anden uge tabte jeg ingenting. 3. uge tabte jeg ingenting.

    4 uge blev jeg sur og åd pizza i ren trods (havde influenza OG halsbetændelse og var ikke skide motiveret til at lave mad) , og alligevel hverken tabte jeg mig eller tog på!? Den uge vejede jeg ikke maden, men spiste havregryn til morgenmad, nudler og hønsekød i tern til frokost, og proteinpulver til mellemmåltiderne. Jaja, nudler er ikke så smart, men det var nemmest at få ned, rugbrød river i halsen. Drak protein da jeg ikke havde nogen appetit, så det var nemmere at få ned end ordentlig mad. Og så 2 famøse pizzaer i løbet af ugen, og en enkelt gang lasagne da kæresten skulle stå for maden.

    Så nu er jeg ærlig talt dybt mystificeret. Mit spørgsmål går på, om mit indtag de første par uger egentlig har været så lavt at mit stofskifte gik i stå, og 4. uge har jeg jo så åbenbart ramt mit ligevægtsindtag med det der pizza? Eller hvordan hulen kan man ellers forklare det?

    Jeg har brugt kalorieberegneren herinde (gået ud fra cirka 7 timers søvn, og stillesiddende hele dagen) men syntes at resultatet (omkring 3500!) blev alt for voldsomt, så jeg skar helt ned til 2200 kcal. Det er måske alt for lidt? Eller er det stadig for meget?

    De første 3 uger var mit indtag således:

    60-70 g havregryn med skummetmælk og lidt sukker til morgenmad.

    En skive rugbrød med kyllingepålæg + et glas skummetmælk kl 10, kl 12 og kl 15.

    Enkelte dage har rugbrødet været skiftet ud med en proteinshake kl 10 eller 15, (20 eller 30 g g Bodylab Whey 80) hvis jeg vidste at der ikke var ret meget kød til aftensmad.

    Aftensmad bestående af kød, grøntsager og enten kartofler eller pasta (ville helst kun spise kød og grøntsager med økonomien er ikke til det, og tror at min kæreste + veninden som bor her for tiden ville blive trætte af det i længden. Ved godt at pasta ikke er optimalt, slet ikke det billige discount-pasta vi køber)

    Mit indtag har altså svinget omkring 1900-2200 kcal (aldrig mere end 2300, bortset fra en enkelt dag i påsken hvor vi spiste hos noget af kærestens familie. Der var KUN lam og flødekartofler at vælge imellem!)

    Min energi-fordeling har ligget mellem 20-35% protein, 10-22% fedt, og resten kulhydrater.

    Jeg har egentlig haft det fint med at spise 2200 kcal, har ikke følt sult da mit madmisbrug over 8 år har totalt smadret min fornemmelse for sult og mæthed. Jeg registrerer kun at være enten overfyldt, eller svimmelhed på grund af energimangel, og ingen af delen sker ved 2200 kcal.

    Og inden I spørger, så ja, jeg har vejet HVER ENESTE lille bitte sølle lakrids eller saltstang og troligt skrevet dem ind i mit skema. Hvis jeg har været nødt til at gætte vægten af noget, har jeg sørget for at skyde lidt for højt, men det er sjældent sket. Har slæbt min trofaste køkkenvægt med på besøg hos min mor og alting. For eksempel vejer mine økologiske finske lakridser 3 gram stykket. Jelly Beans indeholder 4 kcal per styk. Så nej, der er ikke blevet sjusket eller snydt. Jeg er kontrol-freak.

    Jeg vil meget gerne finde ud af hvad jeg gør forkert, da jeg efterhånden er begyndt at få lidt madlede. Jeg led af anoreksi som 14-årig, og er lidt bange for at jeg til sidst opgiver at tabe mig på den sunde måde, og bare holder helt op med at spise igen (Kæresten er alarmeret og holder øje med mig, men jeg ved jo selv hvor snu jeg kan være!) Og så ryger muskelmassen for hurtigt, og så bliver det først rigtig sjovt med mine led, samt alle de andre følgesygdomme.

    Så nu leder jeg efter gode råd, motivation, eller eventuelt en person der har en idé om hvad der foregår?

    Hjælp?