Mel1981

Medlemmer
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mel1981

  1. Hejsa :)

    Jeg leder efter billigt "lowbudget" træningssted hvor de har en benpres maskine. Er ikke så vild med squat da jeg har lidt rygproblemer, men vil gerne ha lidt mere træning til benern(team easy-on :D) end kun løbetræning.

    Det optimale ville være et sted hvor man kan betale pr. gang/købe klippekort, da jeg kun vil komme 1 gang om ugen ca.

    Er heller ikke et krav at det skal være på østerbro.

    Well nogen der kender et sted? :)

    Hej!

    Kender flere steder med benpres, men ikke med klippekort desværre.

    Der ligger flere Fitness World centre på Lyngbyvej (Østerbro og Gentofte), FW åbner på Århusgade til Oktober (Østerbro). Hvor ville du ellers kunne træne henne? I Fitness World kan du træne til 199 kr pr. mdr og der er centre i hele Kbh.

    /Mel1981

  2. Så er det den afsluttende samtale imorgen!!! Nogle gode råd på falderebet?

    Synes det er gået overraskende stærkt! Var til de første prøver tirsdag sidste uge, samarbejdsprøven igår og så samtale imorgen :smile:

    Jer som har været møllen igennem, hvor længe gik der fra den afsluttnede samtale, til I fik besked om enten afslag eller helbredserklæring?

    Jeg håber på det bedste selvfølgelig!!

    Fik 12 i diktat

    10 i almen viden

    7 i referat og matematik.

    Fysisk samlet 3, kender ikke karakteren fra delprøverne endnu.

    Holdopgave 4 samlet.

    Burde det ikke være tilstrækkeligt?!

  3. Ja det lyder da lidt skørt, ellers ringer du bare og hører.

    Skulderen får ro maj måned ud og så begynder jeg stille og roligt genoptræningen. Ingen grund til ikke at give den nok ro, ellers bliver det bare værre i sidste omgang.

    Det bliver spændene hvornår du skal til prøver.....er du fra KBH? Der er vist nemlig ret tit prøver i kbh!

    God idé med skulderen. Arbejder i fitnessbranchen.. Du burde lave lidt stabiliserende øvelser(hvis du ikke allerede gør det), så bænkpres osv. ikke slår skulderen ud igen.

    Fik bekræftelsen i lørdags:)

    Jeg bor i Greve, så ja ikke langt fra Kbh. Vil bare gerne have det gjort nu:)!

  4. Hej Mel1981

    Du må undskylde jeg ikke har svaret dig, har ikke kigget i tråden længe.

    Vi var omkring 45-50 mennesker der startede til de skriftlige prøver. Heraf var vi ialt 20 der gik videre til de fysiske, 11 drenge og 9 pier. Der var vist kun røget omkring 3 piger til de skriftlige og resten var drenge.

    Heraf var der vist ialt 4 der dumpede, hvoraf jeg mener de 2 af dem var piger. Til holdopgaven dumpede der endnu 4, vistnok alle drenge. Og til den personlige samtale ved jeg så ikke om der er nogen der dumpede.

    Jeg synes selv det gik ret dårligt, var i hvert fald den ringeste jobsamtale jeg synes jeg har været til, men fik da 4, så helt skidt kan de ikke syntes de har været.

    Hvornår regner du med at søge? Har hørt der skal ansættes 120 personer til november, så der skulle være god mulighed for at blive optaget hvis du består prøverne.

    Go aften.

    Ettemenna

    ps. der findes også et andet godt forum www.beredskabsforum.dk

    Ansøgningen er skam sendt! Venter utålmodigt på bekræftelsen, sendte for 14 dage siden, og min veninde har fået et brev i tirsdags, og hun sendte sin ansøgning efter min! Sender snart en mail ind og hører ad. Ja 128 mener jeg de ansætter til november, så håber jeg bliver én af dem!!!!

    Det bliver spændende for dig at komme igang hva! Hvad med skulderen?? Får du styr på den?

  5. Lyder super, så er det bare om at hænge godt i med træningen.

    Mht. de skriftlige, så bare rolig, der er masser af tid. Man har vist i alt 3 timer til det hele, men det er rigeligt med tid. Jeg tror ikke der var nogen der brugte tiden fuldt ud da jeg var oppe og de sagde også inden at der var masser af tid, og de havde aldrig nogensinde oplevet at nogen havde været tidspresset.

    Så, go for it :-) Og spørg endelig!

    Tror bare man har det med at gøre tingene sværere end de er. Jeg ser alle rædselsscenarier for mig hele tiden :blink: Men det betyder vel bare, at man er ekstra opsat og motiveret på alle disse prøver. Jeg har snakket om, at ville være betjent i 8 år, så nu er det nu!

    Jeg har styrke osv. på plads, træner meget. Løbet kan jo altid blive bedre, har løbet ruten ved skolen, så kender den til prøvedagen, hvis man da klarer de skriftlige først.

    Lyder som om der er rigtig god tid til prøverne, troede man havde 10 min. eller noget! Dejligt at du lyder så afslappet omkring prøverne og samtalen, det giver en bedre fornemmelse i maven :smile:

    Hvor mange piger var I til dine prøver? Alle drengene siger vi har en fordel jo. Men det gider jeg ikke ligefrem satse på.

  6. Tak skal du have. De spurgte om mange moralske spørgsmål til samtalen. Jeg blev spurgt om hvad jeg synes om at man får rabat på mad når man har uniform på. Så spurgte de mig hvad jeg ville gøre hvis min makker havde en profil på dating.dk hvor han havde sat et profilbillede på af sig selv i nedknappet uniform med hans knippel i hånden og med en profil tekst ala " fræk politimand søger...."..........øøøhhhh! Så spurgte de ind til at jeg havde rejst meget og jeg har været spejderleder i mange år, hvad jeg kan bruge det til i politijobbet. Og til sidst spurgte de mig om jeg synes danmark officielt skulle deltage i OL til sommer (var i forbindelse med jeg har rejst i nogle asiatiske lande).

    En anden var håndværker og blev spurgt om sort arbejde, en anden blev spurgt om doping. Men fælles var at de satte nogle situationer op, som man så skulle tage stilling til.

    Men jeg tror det er meget afhængigt af hvem det er. Har hørt om mange som også er blevet spurgt ind til de forrige prøver ,men det blev vi slet ikke.

    Vi havde max 20 min. Typisk var det 15-20 min.

    Da jeg havde sendt min ansøgning gik der knap 3 uger før jeg blev kaldt ind 1,5 uge efter. Så ca. en måned gik der fra jeg havde sendt min ansøgning til jeg var til de første prøver. Var til skriftlig og fysisk en onsdag, 1 uge efter til holdopgave og i mandags til personlig samtale og i onsdags modtog jeg min helbredsattest. Så et forløb på præcis 2 uger.

    Du spørger bare hvis der er noget :-)

    Takker for svarene!:) Jeg har lige sendt min ansøgning, så nu begynder tankerne for alvor at dreje sig om prøverne!

    Har godt nok læst og øvet en masse underlige ting, men føler hele tiden man kan undersøge flere ting, tænker på almen viden.

    Hvor lang tid har man til matematik og almen viden? Referat pg diktat giver jo sig selv:)

  7. Så kom der 1 stk helbredsattest med posten til mig idag.....jubiiii, så er man endnu et skridt nærmere !

    Var til holdopgave for en uge siden hvor jeg fik 4 :bigsmile:

    Og til personlig samtale i mandags, hvor jeg ikke have nogen ide om hvordan det var gået, og noget nervøs for hvilken kuvert der kom med posten idag.

    Først, tillykke indtil videre :bigsmile:

    Er lidt nysgerrig. Hvad spurgte de om til den afsluttende samtale? Og hvor lang tid varer den?

    Hvor lang tid gik der fra du sendte ansøgningen, til du blev kaldt ind til de fysiske? Kan jo se det er gået ret hurtigt, da du først var igang!

    Mel1981

  8. Hvis jeg husker rigtig er 2400 meter ruten til prøven med start fra Vestregade. Her fra mod syd til Park Alle, hvor der drejes til højre. Park Alle følger man til første lyssignal som er ved Højstens Boulevard. Igen til højre her ind til man igen kommer til Brøndbyøstervej, hvor man igen drejer til højre. Holder til højre ad Vestregade, hvor mål nu er rykket lidt frem ifht startlinien.

    Ganske nem rute, højre i hvert lyskryds, ville bare skære det ud i pap for jyderne :4thumbup:

    Junker

    De skriftlige prøver bliver afholdt på Artillerivej, og består man dem, bliver man kørt til Politiskolen i Brøndby, hvor de fysiske prøver foregår.

    Allan

    1000 tak for rutebeskrivelsen! Så kan den lige løbes igennem inden :bigsmile:

    God weekend!!

  9. Jeg har læst længere tilbage i tråden at en af ruterne går omkring skolen i en firkant. Så hvert hjørne er en god milepæl!

    Efter onsdag kender du turen :smile: Så må du gerne melde tilbage, hvor ruten gik. Held og lykke!!! :4thumbup: Og god bedring med skulderen. Jeg ville også holde den helt i ro indtil onsdag og evt. løbe, spinne lidt.

  10. Ja jeg troede også prøven (2400) var rundt om Politiskolen, men fik at vide, til et møde, at prøverne bliver afholdt på Artellerivej. Skriftlig prøve om formiddagen (når man så forhåbentlig består denne):4thumbup: går man videre til fysisk om eftermiddagen. Og kan ikke forestille mig man så skal til Brøndby samme dag?!?

    Men tak for linket :bigsmile:

  11. Hej Nillepige25.

    Det er ikke fordi jeg ikke vil tage bassinprøven, kan bare snart ikke presse mere ind i mit skema :blink:

    Hvor meget tid bruges der på svømning i skoleperioden? Og i hvilket omfang?

    Kan det sidestilles med ansøgere der ikke har førstehjælp og også først lærer det på skolen?

    God dag :bigsmile:

    /Mel1981

  12. Hej alle.

    Nu har jeg fulgt denne tråd længe, og synes der har været mange interessante input!

    Jeg har et spørgsmål, som jeg håber én af Jer derude kan svare på:)

    Er der nogle af jer, der har bestået alle prøver, er kommet ind på politiskolen, UDEN at have en bassinprøve eller lign.?

    Tidligere kunne man jo svømme til den fysiske prøve, hvis man ikke havde bassinprøven.

    Er bare nysgerrig, om nogle er kommet ind uden?