Caine

Medlemmer
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Caine

  1. Sygdom og lidt træning der ikke er logget.

    10-05-10

    Mangekamp Prøveeksamen - 40min21sek +1min = 41min21sek

    FHB (3min35sek)

    3km løb

    HGR kast (Alle lukket med 2 HGR undtagen det første der gav et strafminut for ikke at blive lukket)

    Styrkedel (Dæktræk-bildæk, armgang, farmerwalk med 2x25kg, 2x5 dækflip-traktordæk)

    3km løb

    Jeg var stadigvæk syg og var ude og røre mig for næsten første gang i længere tid, så var ikke særlig tilfreds med tiden.

    11-05-10

    Barbell Bench Press 3x10x70

    Underhand Chin Up 2x8xW 1x6xW

    12-05-10

    Idrætsdag på HO!

    Jeg deltog i 1050m stafet og jeg løb 400m distancen i en ganske fornuftig tid og så var jeg med til at ro STO2 til en umiddelbart førsteplads i ergometerroning 60min.

    14-05-10

    Barbell Bench Press 3x10x72,5

    Barbell Squat 3x10x82,5

    Sit-Up 3x40xW

    Underhand Chin-Up 3x8xW

    Barbell Military Press 3x10x25

    Barbell Behind Neck Press 3x10x25

    Upright Seated Row 3x10x50

    Hyperextension 3x40xW

  2. 19-04-2010

    Formiddag:

    FHB intervalløb

    4x5 forhindringer i parløb, 90%

    2,5 km løb

    2 x 4 HGR kast

    400m løb

    Styrkedel (dæktræk, armgang, farmer walk, traktordæk flip)

    400m løb

    2 x 4 HGR kast

    400m løb

    Styrkedel igen

    Eftermiddag:

    Barbell Bench Press 3x10x65

    Barbell Squat 3x10x75

    Underhand Chin-Up 2x8xW 1x6xW

    Sit-Up 3x30xW

  3. Ak og ve, endnu et langt stykke tid uden opdatering. Jeg får skam trænet - bare ikke opdateret. Det har dog været sløjt med træning de sidste 5 uger (sidste uge ekslusivt) grundet defensivt modul, HKS 02 på Hærens Kampskole.

    Sum up af Uge 15:

    FHB gennemgang 1-10 (mandag) 11-20 (torsdag)

    5-6 gennemløb + tekniktræning

    HGR kast 10-15 min: mandag, tirsdag, torsdag og fredag

    FHB 1 gennemløb tirsdag

    FHB 1 gennemlæb, 400 m løb, HGR mangekamp disciplin 1-4, 400 m løb onsdag

    Styrketræning fredag:

    Barbell Bench Press 3x10x70

    Barbell Squatt 3x10x80

    Underhand Chin-Up 3x8xW

    Dumbbell Curl 3x12x16

    Sit-Up 1x40, 2x35

    Military Press 3x10x25

    Upright Seated Row 3x10x45

  4. Mandag den 04. Januar 2010

    Styrketræning | Vægte | 90% | 40 minutter

    Barbell Bench Press (Pectoralis Major-Sternal, Triceps Brachii, Pectoralis Major-Clavicular, Deltoid Anterior) 3x10x68,5

    Barbell Military Press (Deltoid Anterior, Deltoid Lateral, Pectoralis Major-Clavicular, Middle+Upper Trapezius, Serratus Anterior, Triceps Brachii) 1x10x20 2x10x25

    Underhand Chin-Up (Latissimus Dorsi, Infraspinatus, Teres Major, Rhomboids, Levator Scupulae, Middle Trapezius, Lower Trapezius, Pectoralis Major-Sternal , Pectoralis Minor, Brachialis, Brachiadoralis, Biceps Brachii, Deltoid Posterior) 3x7xBWSit-Up (Abdominus Rectus) 3x35xBWBarbell Deadlift (Erector Spinae, Gluteus Maximus, Adductur Magnus, Quadriceps, Soleus)Squat (Quadriceps, Gluteus Maximus, Adductor Magnus, Soleus)Mix | Floorball og Volleyball | 95% | ca. 100 minutter

  5. Jeg bliver nødt til at rette dig her. Jeg arbejder pt. som SG i forsvaret, og var til afprøvning i Jonstrup tirsdag/onsdag i sidste uge, hvorfor den prøveform jeg gennemgik må være helt up-to-date. Jeg var til prøve med både millitært ansatte og civile.

    Første dag startede med fysiske prøver som du beskriver - dog med den undtagelse at alle også skulle lave 15 strækkere. Om det er så er nye krav eller en fejl fra prøvelederens side (ikke helt usandsynligt) skal jeg være usagt.

    Efter de fysiske prøver gik vi direkte til en ret grundig lægeundersøgelse, herefter frokost og så igang med de skriftlige prøver som adskiller sig meget fra det du påstår. De prøver du remser op lyder identiske med dem jeg skulle igennem til min SG-afprøvelse, til officer så de dog noget anderledes ud. Da man forudsætter at alle har gym. uddannelse er der ikke almene prøver i matematik, dansk etc. Alle prøverne foregår på computer.

    Der er prøver i følgende:

    logisk tænkning - "Hvilket bogstav passer ind i en given bogstavskombination"

    logisk tænkning - "Fortsæt talrækken"

    Kritisk vurdering- Herunder både udfra en tekst, en graf og noget statistisk materiale.

    Geometriske figure - "Hvilke mindre figure består en størrer figur af"

    Simultankapacitet - "Flere forskellige opgaver på samme tid på skærmen"

    Anden dag:

    Først startes med en gruppeprøve, hvor man i en gruppe skal diskutere etc overvåget af nogle psykologer. Derefter en grunding psykologsamtale enkeltvis der tager udgangspunkt i et udfyldt spøreskema samt noget andet skriftligt materiale man har udfyldt dagen forinden.

    Håber det er svar til jer der har brug for det, og held og lykke med prøverne.

    Såfremt oplysningen er rigtig - og der jo ingen grund til at betvivle dette - så tager jeg selvfølgelig mine ord - en dela f dem i alt fald - i mig igen. Det ligner da også bare FVR m.m. at ændre optagelsesprøveformen midt i forløbet sidste gang til noget nyt for så at ændre det tilbage til noget der ligner det de ændrede det væk fra sidst.

    Hvad var frafaldsprocenten ifm. gruppeprøven? Det var primært derfor den blev afskaffet sidst, så vidt jeg forstår - da man mistede utroligt mange ellers meget egnede aspiranter.

    I den forbindelse siger du altså at det var 15 armstrækkere, 15 mavebøjninger og 15 rygbøjninger? Hvad var kontrollen med armstrækkerne, i det at der selv på HSGS jo ikke stilles noget krav til at kunne udføre 15 armstrækkere korrekt - hvorimod der til førstedagen på HO er et krav om 20 armstrækkere udført korrekt og med "jægerkontrol" på. Det var der 2 der faldt fra på i år, fordi de simpelthen ikke havde fået udført ordentlig kontrol forud for start på HO og derfor sagtens troede de kunne tage 20.

    EDIT: Til det skal tilføjes at ja, det forudsættes at alle har et gym niveau - men forsvaret er dybt ligeglade med karakterer opnået på civile uddannelser og derfor tester de den generelle kunnen, eller rettere gjorde.

  6. Det er ganske forkert at der foretages simultankapacitetsøvelser i Jonstrup i forbindelse med optagelse på Hærens Officersskole. Det blev afskaffet halvt inde i optagelses til Hold STORRUD (09-12) som jeg går på inde på slottet nu. Den såkaldte TRIN II prøve er afskaffet, til dels simpelthen af det hensyn at omkring 1/4 af ellers egnede aspiranter dumpede på dem mens det egentlig ikke anses for særlig nødvændigt.

    Afprøvningen i Jonstrup som det ser ud nu på TRIN I består simpelthen først af fysiske prøver som netop består af 2000 m på HØJST 12 min, der var ikke en til min afprøvning der løb over 10 min og det betyder også noget i den samlede bedømmelse. Derefter 15 rygside og 15 forside, der er så vidt vides ikke engang nogen armstrækkere!*

    Jeg har endnu ikke hørt om en eneste der fejlede den fysiske del, men det hænder sikkert.

    Herefter foretages de skriftlige prøver som består af;

    3 Dansk: Retstavning, ordforståelse og ... en et eller andet.

    3 Engelsk: Retstavning, ordforståelse og oversættelse

    1 Matematikprøve (9. - C niveau)

    1 Almen forståelse: Spørgsmål som hvor mange folketingsmedlemmer der er etc.

    1 Teknisk forståelse: Spørgsmål såsom om vandet løber til højre rundt eller venstre rundt i toilettet henholdsvis over og under ækvator og andre små-fysik lignende spørgsmål.

    Raven IQ test

    Simultankapacitetstest MEN altså ikke den 'rigtige' test som var på TRIN II som ligner den aspiranterne til jægerpiloterne skal bestå, det er bare en test der ligner en IQ test en smule.

    Du rates i forsvarets egen system efter en skala der går fra 1-9. 4-5 er middel og alt under er som sådan uegnet, alt over er bare super.

    Lad mig her aflive myter, jeg går sammen med flere herinde på HO der eksempelvis scorede 1 i matematik eller lignende helt hen i vejret ting (ingen er dem er dog inkompetente) og samtidig oplevede jeg to brødre der gik ind og scorede 8 i flere af prøverne, de blev dog sorteret fra til det vigtigste som er på andendagen.

    Andendagen starter med lægetest og derefter den altafgørende psykologsamtale som kan vare alt mellem 30 min og op i mod 2 timer. Forbered dig på at brilliere eller blive revet rundt, det kommer an på hvilken psykolog det er og hvor ærlig du er (vær ærlig). Du kan selvfølgelig også ryge fra på lægetesten, men de er rimelig large i forsvaret efterhånden. Du kommer også til samtale med en repræsentant for Hærens Sergentskole hvis du søger ind via OFASP og ellers en Senior for FVR eller en repræsentant fra HO.

    Husk:

    Du kan enten søge OFASP (13 mdr i sønderborg og derefter HO) eller hvis du kommer fra forsvaret i forvejen, direkte på HO. Dette kræver som regel missionserfaring.

    *: Vær opmærksom på at CFI (Center For Idræt) i øjeblikket er ved at teste deres nye vision for FFT (Forsvarets Fysiske Test) og der i alt fald blandt konstabelelever blevet testet med denne langt mere krævende testform, på sigt indføres den også på officersoptagelsen.

    EDIT: For ej at forglemme sikkerhedsgodkendelsen. Men fortvivl ej, ren straffeattest og så er den ellers hjemme medmindre du -virkelig- har lig i skabet. Forvent de kan finde på at ringe til din gamle skoleinspektør og tidligere arbejdspladser m.m.

  7. Tirsdag den 1. September

    Kredsløbstræning | Løb | 95% | 12 minutter 25 sekunder

    Adgangsprøve til Hærens Officersskole; 3000 m på under 15 minutter.

    + latterlig styrkeprøve som der alligevel var 3 der blev smidt ud på fordi de ikke kunne tage nok armstrækkere korrekt!

  8. Torsdag den 18. Juni

    Styrketræning | Vægte | 85% | ca. 50 minutter

    Barbell Bench Press (Pectoralis Major-Sternal, Triceps Brachii, Pectoralis Major-Clavicular, Deltoid Anterior) 3x10x62,2

    Incline Leg Press (Quadriceps, Gluteus Maximus, Adductor Magnus, Soleus) 3x10x60

    Dumbbell Curl (Biceps Brachii, Brachialis, Brachiadoralis) 3x10x14

    Barbell Military Press (Deltoid Anterior, Deltoid Lateral, Pectoralis Major-Clavicular, Middle+Upper Trapezius, Serratus Anterior, Triceps Brachii) 3x10x24,6

    Cable Close Grip Underhand Pulldown (Latissimus Dorsi, Infraspinatus, Teres Minor, Rhomboids, Levator Scupulae, Middle Trapezius, Lower Trapezius, Pectoralis Minor, Brachialis, Brachiadoralis, Biceps Brachii, Deltoid Posterior) 1x10x35 2x10x45

    Cable Rope Pulldown (Triceps Brachii) 3x10x35

    Upright Row (Deltoid Lateral, Deltoid Anterior, Supraspinatus, Brachialis, Brachiadoralis, Biceps Brachii, Middle Trapezius, Lower Trapezius, Serratus Anterior, Inferior Digitations, Infraspinatus, Teres Minor) 3x10x20

    Smith Decline Bench Press (Pectoralis Major-Sternal, Pectoralis Major - Clavicular, Anterior Deltoid, Triceps Brachii) 1x10x50 2x10x54,6

    Underhand Chin-Up (Latissimus Dorsi, Infraspinatus, Teres Major, Rhomboids, Levator Scupulae, Middle Trapezius, Lower Trapezius, Pectoralis Major-Sternal , Pectoralis Minor, Brachialis, Brachiadoralis, Biceps Brachii, Deltoid Posterior) 2x5xW 1x7xW

    Mix | Nærkamp | 85% | 60 minutter

    Krav Maga nærkampstræning modul 1

  9. Mandag den 15. Juni

    Styrketræning | Vægte | 85% | ca. 50 minutter

    Barbell Bench Press (Pectoralis Major-Sternal, Triceps Brachii, Pectoralis Major-Clavicular, Deltoid Anterior) 3x10x60

    Incline Leg Press (Quadriceps, Gluteus Maximus, Adductor Magnus, Soleus) 3x10x50

    Dumbbell Curl (Biceps Brachii, Brachialis, Brachiadoralis) 3x10x14

    Sit-Up (Abdominus Rectus) 1x40xW ((Mindre skade))

    Dips (Triceps Brachii, Deltiod Anterior, Pectoralis Major–Sternal, Pectoralis Major-Clavicular, Latissimus Dorsis) 3x10xW

    Hyperextension (Erector Spinae, Gluteus Maximus, Hamstrings, Adductur Magnus) 3x20xW+5

    Barbell Military Press (Deltoid Anterior, Deltoid Lateral, Pectoralis Major-Clavicular, Middle+Upper Trapezius, Serratus Anterior, Triceps Brachii) 3x10x20

    Mix | FHB | 85% | ca. 18 minutter

    2 fulde gennemløb med opvarmning

    Onsdag den 17. Juni

    Kredsløbstræning | March | 90% | 67 minutter

    8 km march med en kampvægt på 127,5 kg (egenvægt ca. 77 kg) over dybbølbakker.

  10. Torsdag den 11. Juni

    Kredsløbstræning | Løb | 85% | ca. 10 minutter

    2768 meter støvleløb i civilt tøj fra Svanemøllen kasserne og hjem. Grundet det enorme regnvejr byggede jeg på at jeg ikke skulle have våde fødder og derfor skulle springe over hver vandpyt på vejen - det endte med at give rimelig godt i benene.

  11. Mandag den 25. Maj - Torsdag den 28. Juni

    FELT-øvelse II

    Ekstra udrustning; Fragmentationsvest med Level NJ 01.01.04 plader

    Tirsdag den 02. Juni

    Kredsløbstræning | Løb | 95% | 12 minutter og 5 sekunder

    TTP Prøve - 3000 meter på 12 minutter og 5 sekunder.

    Mandag den 8. Juni

    Styrketræning | Vægte | 85% | ca. 50 minutter

    Barbell Bench Press (Pectoralis Major-Sternal, Triceps Brachii, Pectoralis Major-Clavicular, Deltoid Anterior) 3x10x60

    Barbell Squat (Quadriceps, Gluteus Maximus, Adductor Magnus, Soleus) 3x10x50

    Dumbbell Curl (Biceps Brachii, Brachialis, Brachiadoralis) 3x10x14

    Cable Rope Pulldown (Triceps Brachii) 3x10x35

    Sit-Up (Abdominus Rectus) 3x4oxW

    Cable Vertical Row (General Back, Trapezius, Rhomboids, Levator Scupulae) 3x10x40

    Hyperextension (Erector Spinae, Gluteus Maximus, Hamstrings, Adductur Magnus) 3x20xW+10

    Cable Close Grip Underhand Pulldown (Latissimus Dorsis, Infraspinatus, Teres Minor, Rhomboids, Levator Scupulae, Middle Trapezius, Lower Trapezius, Pectoralis Minor, Brachialis, Brachiadoralis, Biceps Brachii, Deltoid Posterior) 3x8x45

    Tirsdag den 9. Juni

    Styrketræning | Musk | 90% | 8 minutter

    12 Kropshævninger, 30 armstrækkere, 30 forside, 30 rygside, 30 englehop. Max i alt andet end kropshævninger hvor jeg fik 11.

    Kredsløbstræning | Løb | 90% | 12 minutter 15 sekunder

    3000 meter støvleløb i 50% kuperet terræn/50% brosten.

  12. Mandag den 11. Maj - Onsdag den 13. Maj

    Feltøvelse I Ekstra udrustning; Fragmentationsvest med Level III NJ 01.01.04 plader

    Torsdag den 14. Maj

    SKB-Dag V

    Diverse træning med rekrutterne samt march med ekstra pakket rygsæk

    Mandag den 18. Maj

    Styrketræning | Vægte - 85% - 40 min

    Barbell Bench Press (Pectoralis Major-Sternal, Triceps Brachii, Pectoralis Major-Clavicular, Deltoid Anterior) 3x10x60

    Dumbbell Curl (Biceps Brachii, Brachialis, Brachiadoralis) 3x10x12,5

    Sit-Up (Abdominus Rectus) 3x45xW+5

    Hyperextension (Erector Spinae, Gluteus Maximus, Hamstrings, Adductur Magnus) 3x12xW+10

    Lever Vertical Row (General Back, Trapezius, Rhomboids, Levator Scupulae) 2x10x40 1x10x35

    Lever Vertical Traction (Latissimus Dorsis, Biceps Brachii) 3x10x50

    Barbell Squat (Quadriceps, Gluteus Maximus, Adductor Magnus, Soleus) 3x10x50

    Cable Pulldown (Triceps Brachii) 3x10x17,5

    Incline Leg Press (Quadriceps, Gluteus Maximus, Adductor Magnus, Soleus) 3x10x20

    Lever Oblique Twist (Erector Spinae, Gluteus Maximus, Hamstrings, Adductur Magnus) 3x10x35

    Tirsdag den 19. Maj

    SKYTDAG V - 50% - 12 timer

    Kommandokravl over sø, 1 km løb med rygsæk

    Ekstra udrustning; Fragmentationsvest med Level III NJ 01.01.04 plader

    Onsdag den 20. Maj

    Styrketræning | Vægte - 85% - 50 min

    Barbell Bench Press (Pectoralis Major-Sternal, Triceps Brachii, Pectoralis Major-Clavicular, Deltoid Anterior) 3x10x60

    Dumbbell Curl (Biceps Brachii, Brachialis, Brachiadoralis) 3x10x12,5

    Dips (Triceps Brachii, Deltiod Anterior, Pectoralis Major–Sternal, Pectoralis Major-Clavicular, Latissimus Dorsis) 3x9xW

    Sit-Up (Abdominus Rectus) 3x35xW+5

    Lever Oblique Twist (Erector Spinae, Gluteus Maximus, Hamstrings, Adductur Magnus) 3x10x35

    Incline Leg Press (Quadriceps, Gluteus Maximus, Adductor Magnus, Soleus) 3x10x25

    Leg Extension (Quadriceps) 3x10x55

    Extension Curl (Hamstrings, Gastrocnemius, Sartorius, Gracilis, Popliteus) 3x10x25

  13. Søndag den 10. Maj

    Styrketræning | Vægte - 85% - 25 min

    Barbell Bench Press (Pectoralis Major-Sternal, Triceps Brachii, Pectoralis Major-Clavicular, Deltoid Anterior) 1x12x30 3x10x60

    Dumbbell Curl (Biceps Brachii, Brachialis, Brachiadoralis) 3x10x12,5

    Sit-Up (Abdominus Rectus) 3x30xW+10

    Barbell Squat (Quadriceps, Gluteus Maximus, Adductor Magnus, Soleus) 1x12x30 3x10x60

    Vertical Traction (Latissimus Dorsis, Biceps Brachii) 3x10x55

    Dips (Triceps Brachii, Deltiod Anterior, Pectoralis Major–Sternal, Pectoralis Major-Clavicular, Latissimus Dorsis) 3x9xW

  14. Torsdag den 30. April

    Styrketræning | Vægte - 85% - 50 min

    Barbell Bench Press (Pectoralis Major-Sternal, Triceps Brachii, Pectoralis Major-Clavicular, Deltoid Anterior) 3x15x45

    Dumbbell Curl (Biceps Brachii, Brachialis, Brachiadoralis) 3x15x10

    Dips (Triceps Brachii, Deltiod Anterior, Pectoralis Major–Sternal, Pectoralis Major-Clavicular, Latissimus Dorsis) 3x9xW

    Lever Vertical Row (General Back, Trapezius, Rhomboids, Levator Scupulae) 2x15x30 1x15x35

    Sit-Up (Abdominus Rectus) 3x40xW

    Hyperextension (Erector Spinae, Gluteus Maximus, Hamstrings, Adductur Magnus) 3x20xW

    Lever Vertical Traction (Latissimus Dorsis, Biceps Brachii) 3x15x35

    Barbell Squat (Quadriceps, Gluteus Maximus, Adductor Magnus, Soleus) 3x15x50

    Cable Pulldown (Triceps Brachii) 3x15x15

    Mix | FFB og INFIDR - 75% - 40 min

    Træning med rekrutterne;

    Omskolingstur på Feltforhindringsbane med rekrutterne

    1 solo gennemløb i højt tempo

    Diverse INFIDR - armstrækkere, mavebøjninger, hyperextensions, squats m.m.

    Mandag den 4. Maj

    Styrketræning | Vægte - 85% - 80 min

    Barbell Bench Press (Pectoralis Major-Sternal, Triceps Brachii, Pectoralis Major-Clavicular, Deltoid Anterior) 3x10x60

    Dumbbell Curl (Biceps Brachii, Brachialis, Brachiadoralis) 3x10x12,5

    Dips (Triceps Brachii, Deltiod Anterior, Pectoralis Major–Sternal, Pectoralis Major-Clavicular, Latissimus Dorsis) 3x9xW

    Lever Vertical Row (General Back, Trapezius, Rhomboids, Levator Scupulae) 3x10x40

    Sit-Up (Abdominus Rectus) 3x35xW+5

    Hyperextension (Erector Spinae, Gluteus Maximus, Hamstrings, Adductur Magnus) 3x12xW+10

    Barbell Squat (Quadriceps, Gluteus Maximus, Adductor Magnus, Soleus) 3x15x40

    Lever Oblique Twist (Erector Spinae, Gluteus Maximus, Hamstrings, Adductur Magnus) 3x10x40

    Incline Leg Press (Quadriceps, Gluteus Maximus, Adductor Magnus, Soleus) 3x10x20

    Leg Extension (Quadriceps) 3x10x50

    Leg Curl (Hamstrings, Gastrocnemius, Sartorius, Gracilis, Popliteus) 3x10x15

    Underhand Close Grip Chin-Up (Latissimus Dorsis, Brachialis, Brachioradialis, Teres Major, Deltoid Posterior, Rhomboids, Levator Scapulae, Lower Trapezius, Middle Trapezius, Pectoralis Major-Sternal, Pectoralis Minor) 2x8xW 1x5xW

    Mix | FFB og INFIDR - 85% - 25 min

    2500m løb + FFB (- rebmur og nedspring)

    1 gennemløb FFB

    Tirsdag den 5. Maj

    SKB-Dag III

    Onsdag den 6. Maj

    SKYT-Dag III

    Torsdag den 7. Maj

    Styrketræning | Vægte - 70% - 25 min

    RM1-TEST - Barbell Bench Press

    85kg - FAILURE

    80kg - SUCCESS

    Barbell Bench Press (Pectoralis Major-Sternal, Triceps Brachii, Pectoralis Major-Clavicular, Deltoid Anterior) 3x10x60

    Dumbbell Curl (Biceps Brachii, Brachialis, Brachiadoralis) 3x10x12,5

    Sit-Up (Abdominus Rectus) 3x35xW+5

    Barbell Squat (Quadriceps, Gluteus Maximus, Adductor Magnus, Soleus) 1x10x50 1x5x70

    Mix | FFB - 50% - 10 min

    Fremvisningstur på FFB med Casper - gav den gas på forhindringerne og med undtagelse af rebmuren har jeg efterhånden gennemarbejdet en fornuftig tekning på FFB ligesom med FHB.