lille-jo

Medlemmer
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by lille-jo

  1. tak for gode tips, lige det jeg leder efter!! -Synes egentlig bare også det kan være et mindre helvede for første gang i mit liv at have en MAC computer, eftersom der står pc ved mange pulsure.. Men der er vel ikke så meget andet at gøre end at høre forhandlerne ad, om det er muligt at overføre til en mac..-Ellers må man jo igang med pen og papir, hvis sådan noget findes i huset ;-)

  2. Hej alle MOL-brugere!

    Jeg står og mangler et godt pulsur til en rimelig pris. Pulsuret skal ikke anvendes særlig meget til løb, men hovedsaligt buges til spinning, så jeg kan presse mig selv lidt, plus at jeg nemmere kan disponere over min energi og styrke, når jeg kører mere end bare 1 time..

    Prilejet må ligge på max 900 kr, og uret behøver må gerne være lidt pigevenligt. Det gamle jeg havde som er gået i stykker, var temmelig stort, og synes faktisk det kunne være en smule genrende at have på..

    Nogen der kan hjælpe, komme med gode input?

  3. Som alle jo nok ved har fitnessworld overtaget equinox. Jeg benyttede pr 31.07.09 "kommer du betaler vi". Jeg fik ligesom de andre et brev ind af døren om hvordan det ville forløbe for eftertiden, og fik at vide jeg skulle til at betale et månedligt beløb, men dog lidt mindre end normale medlemmer.

    Jeg har ved at lure lidt på fitnessworlds fanside på facebook, læst mig frem til at det tilsyneladende kan lade sig gøre at fortsætte med "kommer du betaler vi".

    Er der nogen af jer der ved hvordan man skal gøre, hvem man skal kontakte mv?? Jeg ved at der er mange problemer med det, men at det kan lade sig gøre, og det vil da klart være at foretrække, så det ikke er penge ud af vinduet jeg brugte dengang jeg betalte.

    På forhånd tak :-)

  4. Som nogle af de andre har været inde på er en beregning ganske nem at finde ud af. Evt er google din ven, skriv beregning af pulszoner, hvor du ved at indgive din min og max puls kan se beregne hvordan din puls skal ligge, for at ramme din procentzone. Det er den måde jeg bruger mit til spinning på, og man husker hurtigt tallene i hovedet. Hvis du er i tvivl om det er det du vil have, og ikke vil ofre en hel masse, så kører iform med en kampagne hvor du kan få et pulsur til under 100 kr. Så er det da ihvertfald ikke mange penge ud af vinduet hvis du bliver træt af det, og uret er udemærket til en start, og kan også overføre dataerne til et program du kan hente via hjemmesiden.

    Jeg vil give de andre lidt ret, men her var et mere konkret svar på det du spurgte efter :-)

  5. Dysp: Det var alligevel det første længere og lidt mere seriøse indlæg jeg har set fra din side, og respekt for det, godt at komme ind i kampen herinde. Jeg vil til dit indlæg sige at grunden til at jeg har sat et opslag op herinde, er netop for at få hjælp fra andre. Det er det forummet mere eller mindre er til. Jeg søger ikke decideret folks erfaring, men derimod viden! Og det er der pointen ligger.

    -Jeg lader mig ikke blive hysterisk af mediernes size 0 hysteri, men tjekke derimod også kilder når jeg ser noget, eller savner oplysninger om noget. Og det er rent faktisk videnskabligt bevist, tjek evt herinde på mol angående med hurtigt og langsomt optagelig næring efter træning, der er en artikel derom. -Med kilder!

    Men tak for dit indlæg, selvom jeg synes du går meget kritisk til værks med dine indlæg, så er det i den ene eller anden form alligevel brugbart. At man så kun kan skrive negativt ladet, det må jo kun være en bagdel til egen side ;-)

  6. Camillall: Det er sørme et opmuntrende indlæg du er kommet med. Jeg vil sige jeg spiser i nogle meget normale størrelser, og tingene bliver som oftest portionsanrettet, du ved en halv side grønt, en kvart kød, og en kvart fuldkorn.

    -Det er lidt sjovt du siger det med at hvis jeg aldrig har dyrket mortion før, men jeg ha faktisk spillet håndbold på eliteplan, og har dyrket sport hele mit liv, har dog haft en pause på ca et halvt år, men så meget kan det vel ikke tage af musklerne i det tidsrum?

    Turb: Har du et godt alternativ til hvad der så er optimalt at spise/drikke, efter træning hvor der bliver tærret på mange af depoterne?

  7. Jeg er endelig igen kommet godt igang med træningen, det er altså nu at de sidste 9 kg skal væk( vejer pt 70 og er 169 høj)

    Jeg har lagt min kost om, så jeg tænker meget over hvad der blir spist af mad, sørger for regelmæssigt at spise ca 6 gange om dagen, spise varieret, skiftet det lyse brød og pasta ud med fuldkorn osv.

    Ved siden af det er jeg begyndt at dyrke motion 5-6 gange om ugen, meget gerne i form af spinning, eller cardiotræning i centeret. så minimum 1 time pr gang jeg er afsted.

    Jeg synes dog vægten står rimelig stille, jeg er bestemt ikke utålmodig, men dog i tvivl om der er noget jeg har total overset.

    Jeg savner derfor råd til hvad der evt kan ændres i kosten, og hvor effektiviteten måske kan øges. En typisk dag ser for mig således ud:

    morgenmad:

    youghurt 0,1 %

    müsli

    Spinning 1 time, på niveau 2 (ud af 3)

    En kakaomælk eller en banan umiddelbart lige efter træning

    Middag:

    rugbrød eller andet groftbrød med min 7% fiber med magert pålæg, og evt hytteost eller fedtfattig friskost under der erstatter smørret

    Eftermiddag:

    Et knækbrød med magert pålæg, et stykke frugt eller nogle grøntsager(agurk, og/eller gulerodsstave)

    Aften:

    magert kød i form at kylling eller 3-7% oksekød med varierende grøntsager, salat eller andet som tilbehør, og sommetider fuldkornspasta, brune ris eller lign.

    Senere aften:

    En håndfuld mandler, rosiner eller et stykke frugt eller to.

    -Kan nogle af jer se hvor det umiddelbart går galt set i forhold til mad/motion i forbindelse med vægttab?

  8. Ja håndboldsko har ofte stødabsorberende indlæg i skoene, men slet ikke på samme måde som et par løbesko har..-håndboldsko er ofte opbygget forbehold for et fiberunderlag eller trægulv ovenpå den rene beton, og det gør altså at det tar en del af stødet..-spillede man håndbold på ren beton ville skoen skulle bygges helt anderledes(og av av, så ville jeg aldrig spille håndbold igen, med alle de hudafskabninger det ville give!)

    Så jeg vil give bantex ret, brug fodboldbanen til det i stedet, med dine fodboldsko, og læg din kost om..

    -Jeg er selv lige startet med at lægge kosten om, det er hårdt, men man får det skønt af det, og det er rart når man ser fremskridt:-)

    og så håber jeg da snart at du får råd til et par gode løbesko, så du igen kan komme til at løbe, det lyder som om det er noget du godt kan lide..-begynd evt allerede nu og se dig omkring efter nogle sko..især når du ved hvad dit problem det er, så kan du spørge rundt omkring i forskellige butikker om de har nogle modeller der er gode til det:-)

  9. Jeg vil mene at det er super farligt at bruge forkerte/evt slidte sko til at løbe i, og især når du sige at du løber på asfalt..En ting som man måske ikke mærker i starten, er den slid det kan give i kroppen på længere sigt.. eksempelvis er det super hårdt for knæene, da det støder op igennem hele kroppen, når det er du løber..-Jeg kan bestemt ikke anbefale det, jeg sidder selv idag med en ødelag menisk, og må idag ikke løbe på asfalt, da dette forværrer og slider på menisken..

    -hvis du dog mener du tør tage chancen, så synes jeg ihvertfald du skulle finde noget blødt underlag at løbe på.. skov osv..

  10. Ja så er det vidst min tur til at få nogle af jer garvede menneskers mening:-)

    Jeg er for en lille uge siden gået igang med at ville have et vægttab, inden jeg skal være guide en hel sommer fra den 26. juni.

    Startmålet er 67, 2 kg og slutmål skulle gerne ende omkring de 60, hvis ellers alt går vel... Er det for højt at stræbe på 2 måneder?

    Jeg er seriøs omkring kost og motion, alt afhængigt af hvad jeg nu kan få tid til. Jeg er pt igang med projekt på universitetet, og har arbejde ved siden af hvilket tar rigtig meget af min tid..

    Men det er muligt for mig at kunne træne mellem 2-4 dage om ugen, gerne 2 timer af gangen! Når jeg træner, starter jeg ofte med en cykel/step tur på ca 15 min.. derefter 35 min styrke/vægttræning og slutter af med 45 min på en crosstrainer..

    Jeg har droppet alt der hedder pasta, ris og kartofler, og lyst brød(spiser kun rugbrød) for en overgang, snakkede meget med en af mine venner om det, der synes dette var en god ide.. er det også det?

    Udover dette, sørger jeg for at spise ca 6 gange om dagen, holder øje med hvor mange kcal jeg ca indtager hver dag, og vejer mig hver morgen, for derefter at tage gennemsnittet af disse efter hver uge..

    Kom gerne med tips, eller kritik, alt kan bruges, jeg mangler jeres mening, så jeg kan komme afsted med et glad resultat:-)

    -Udover dette vil jeg gerne vide om det er normalt at have små "svedture" et par gange om dagen? -jeg har haft det her de sidste 3 dage, hvor jeg lige får et "blush" ganske kort i 10-15 sek, og så er det væk igen.. kan dette have noget med diæten at gøre??

    GO søndag til jer alle derude:-)