pfit.dk

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pfit.dk

  1. nu er der blevet svaret flere gange og det er staten som står bag ADD, så sandsynligheden for at det er korrupt kan efter alt at dømme ligge på et lille sted.

    Iøvrigt tvinger man jo ikke nogen til at tage imod ADD til tests. Man kan jo bare vælge at lade være med at være med i ordningen og få en dårlig smiley. Jeg tror f.eks. ikke du skal regne med at body shape og city fitness tager sig skidemeget af om deres smiley er glad eller sur, så længe der er folk i butikken.

    Men jeg synes det er interessant at du tror det er korrupt... Hvem var det, der skulle tjene penge på denne smileyordning og test ordningerne?

    Korrupt det er vist dit eget ord brormand, jeg syntes det er for langt ud og tving nogen på den måde med en smiley ordning. Jeg er ikke tilhænger af brug af doping i centre, hvad folk gør derhjemme eller i garagen, står jo for deres egen regning. Men nu har ADD reklameret så længe for hvorfor man skal gøre brug af dem og så tvinger man sku bare resten, ved at lave en latterlig smiley ordning. Men det jo en smart måde at lave forretning på.

    Hvis ADD var så glad for deres smiley ordning, kan de jo give en sur smiley når de kommer til et center som er MEDLEM af deres foretagende, og tager en for doping.

    Men det gør man jo ikke for giver jo ikke glade kunder, som har tilmedlt sig.

  2. Jeg har set et brev i et fitness center, men Anti Doping Danmark vil indføre en smiley ordning til centre. Det vil sige en glad smiley hvis man er medled af ADD og en sur smiley hvis ikke man er og den SKAL hænges op.

    Jeg syntes sådan set ideen er god nok på frivilligt basis, men at tvinge centre fører min tanker tilbage på kommunist tiden.

    Men det er mere fordi jeg egentligt ikke ved hvem der står bag ADD?.

    Det hele virker kurrupt man skal presse centre ind i et medlemsskab, som jo sikkert ikke engang er gratis?.

    Er der nogen som kan fortælle hvem der ejer ADD og hvem der har interesser i selskabet, jeg syntes det er en pinlig måde at presse folk til noget.

  3. Hey M

    Generelt skal du løbe langt væk fra alt der hedder kur og er sat i forbindelse med kost......

    Og ellers følge bananagtigko´s råd............

    Proteinpulver er et kosttilskud, der er ikke noget mirakel i det, det er dyrt men kan være et god suplement. Især med de kød priser nu om stunder hehe....

  4. Hej Aceo1, det første som slår mig er at du skriver morgenvægt og eftermiddagsvægt, smid den vægt ud af vinduet, og brug den så kun Mandag morgen, efter du har tømt morgenfløjten. Det eneste du får ud af at rende og veje dig hele tiden er at blive forvirret, MAKS 1 gang om ugen og samme tid.

    Hæng en seddel op med dato og vægt, som du så kan se på, gerne flere steder, og skriv så det du vejer, f.eks. 75,4 & brug så et spejl.....

    Flere foreslår at sætte intensiteten op på din træning giver dem ret & fint at styrketræne, men her & nu er det hård konditionstræning, som giver dig mest for pengene.......

    Har i spinning i dit center kunne det være godt, holdtræning er motiverende og spinning, kan vi fleste umotoriske mænd, finde ud af... Knokler du godt igennem vil du med en middel/ingen grundkondition, nok forbrænde omkring 500 kcal, på en time. Der har du så ligepludselig 500 kcal, ekstra du kan spise delt ud på et par dage, hvis du f.eks. starter kondition op 2-3 gange om ugen, for ikke at få skader, har du 1000-1500 kcal, at gøre godt med, nok til nogle fornuftige måltid, gå ALDRIG sulten i seng..

    Du har en god efterforbrænding, hvis du træner hårdt, så de ekstra kcal skal nok hjælpe med du taber dig, men brug de 1000-1500 kcal, som du hårdt har fortjent til ekstra mad.

    Som skrevet tidligere Kød og grøntsager batter rigtig godt & pas på du ikke spiser for lidt af det rigtige.

    Og søg evt. en prof omkring kcal. indtag, jeg æder som en gal om vinteren tager let 5-6 kg på, men kører diæt forår, men skifter med kcal. indtag så det stiger 100 kcal, ekstra over 5 dage og ned igen. Jeg bruger tommelfinger reglen 1 kcal. pr kg kropsvægt pr time, til at holde gang i systemet + det ekstra jeg så "tjener" på konditions træningen, når jeg kører diæter. Og så stigning med +100 kcal, pr dag & ned igen.

    Der er ingen magi i det, du skal bare ha fokus på træning og ikke din vægt, har selv smidt 26 kg, efter en skulder skade for et par år siden..

    God tur kan sagtens lykkes