dunder

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dunder

  1. På biosite.dk bruges thein som synonym for koffein.

    Se : beskrivelsen

    Og også på dette link, hvor man kan læse nederst på siden:

    "I kemisk Henseende udmærker Teen sig særlig ved sit Indhold af det samme Stof, der væsentlig betinger Kaffens Værdi, nemlig Koffein (Thein)"

    Jeg mener at kunne huske noget om, at man i gamle dage var klar over at både the og kaffe virkede opkvikkende, hvorfor man tilskrev egenskaberne til stoffer navngivet efter drikkene (thein, koffein hhv.). Senere fandt man ud af at de var identiske.

    /D

  2. F***! :angry: Glem dette, eller bedre, en eller anden slet det <_<

    Det er sgu ikke så nemt når man ikke kan ramme tasterne :D

    Det rigtige indlæg er sendt som et nyt indlæg, sorry.

    Mvh dunder

  3. Hej alle

    Efter at have fulgt diskussionerne herinde , har jeg fundet ud af, at folk bruger begrebet 'at cutte' når de vil smide fedt, ofte i forbindelse med low carb diæter. Hvad er det lige ordet 'cutte' henviser til, hvad er det man 'cutter'? I anden sammenhæng er det også nævnt, at det er usundt at tabe mere end 1 kg/ugen. Hvad er det lige der er det usunde i det, kan man f.eks. påføre sig varige skader?

    Min situation er, at tiden kommet til smide noget fedt, hvilket vil sige 12-15 kg væv. Jeg er 175cm, 85kg og særdeles utrænet, men godt bygget fra naturens hånd. Jeg har pt. tendens til æbleform (har været i god form engang, ak :rolleyes:), de fleste af kiloene er kommet på inden for 3 år. Før vejede jeg 70-72 kg. Kontorarbejde og dårlige kostvaner koster sgu' på vægten :angry: Nå der er jo ikke nogen grund til bare at lade stå til. Jeg går i gang efter jul (at gå på diæt i december, vil gøre min mor ked af det)

    Objektiverne for fremtiden er:

    1) Smide fedt

    2) Komme i form igen

    So far, so good. Min tålmodighed er lidt lav, så jeg har tænkt mig, at gøre tingene i ovennævnte rækkefølge, nemlig at smide fedt hurtigt, og så følge et fornuftigt motionsprogram for at holde vægten og bygge muskler. Jeg er ikke så bange for at tabe muskelvæv under fedttabet, da jeg ikke har så meget.

    Metoden med en low carb diæt ser ud til at være effektiv til fedttab, f.eks. læste jeg med interesse indlægget om

    13 kg fedt på 4 uger

    :blink: Det er lidt for drastisk for mig, men 1-2 kg/ugen ville ikke være dårligt. Jeg ønsker ikke at bruge stacks eller noget andet.

    Mvh Dunder