Allan04

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Allan04

  1. Hej Toby,

    Tak for dit svar. Jeg tror jeg stiller løbeskoene op på sofabordet, så er de i hvertfald umulige at undgå. :)

    Jeg tror også det bedste hvis man vil tabe sig, er at man styrketræner før man løber, og omvendt hvis man vil øge muskelmassen. Det indtryk fik jeg i hvertfald efter at jeg læste denne artikkel som ap1983 vidste mig. Klik her!

  2. Hej alle,

    I det sidste halve års tid har jeg måtte indse, at jeg er blevet nød til at ændre min livsstil. Jeg har taget nogle kilo på, som jeg gerne ville have undgået, og jeg er desuden kommet i mit livs dårligste form. Ja faktisk så har jeg levet et rigtigt usundt liv de sidste 3-4 år. Det har været en blanding af usund kost og manglende motion. Den manglende motion undskyldte jeg med, at jeg havde et aktivt arbejde, hvor jeg var i bevægelse hele dagen. Nu har jeg så skiftet det arbejde ud med et kontor arbejde, så nu bevæger jeg mig stort set ikke længere.

    Jeg har i det sidste halve års tid godt været klar over at den har været gal, og derfor har jeg også forsøgt at hive mig selv op i nakkehårene, men uden succes. Jeg forsøgte med ugentlige løbeture, og brug af håndvægte, men jeg har aldrig haft rygraden til at gøre det til en rutine, og efter 1 uges tid gik det hele som regel i vasken.

    Jeg har tænkt meget på hvorfor alle mine forsøg er gået i vasken, og jeg tror det skyldes at jeg aldrig har haft et fast program at støtte mig til. Når jeg havde været ude og løbe et par gange, så begyndte jeg at udskyde de næste løbeture, og styrketræningen blev mindre og mindre, fordi jeg aldrig vidste hvilke øvelser jeg skulle lave, og ikke mindst hvordan jeg skulle lave dem.

    Jeg vil derfor gerne høre om nogen af jer kunne anbefale mig et fast program som jeg kunne følge, det skal selvfølgelig ikke være noget i stil med jærgerkops style, da det også skal være realistisk for mig. Det skal lige siges, at jeg ikke har mulighed for at tage i motionscenter, men at jeg kan tage en tur i svømmehallen. Jeg har desuden et par håndvægte til rådighed.

    Alle forslag og råd er mere end velkommene.

    Hilsen

    Allan