juliemalou

Medlemmer
 • Posts

  177
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by juliemalou

 1. Måske er 87kg for en person på 199cm ikke meget, men det er heller ikke lidt. Det svarer til et bmi på 22 hvilket jo er midt i det normale spektrum. Så selvom du måske ikke selv synes det er nok, så kan det være at din krop naturligt ligger deromkring, nu især når du siger at du har en høj forbrænding. Hvis du gerne vil være større, så er det naturligvis et spørgsmål om at spise rigtig meget(og træne fornuftigt), men hvis du naturligt har en meget høj forbrænding kan dette blive en udfordring. Om du vil tage den op, er kun op til dig selv.

  Det er svært at komme med specifikke råd til din situation når vi ikke ved mere om din kost og træning, end at du hverken spiser usundt eller sundt og at du træner nogle gange ugentligt, kom evt med detaljer for hvad du spiser på en normal dag, hvordan din træning ser ud, hvad du laver af motion de dage du ikke decideret træner, alt sådan noget gør at vi bedre kan påpege ting, du kunne ændre :)

 2. 10 timer siden, Devious Builder skrev:

  du har ikke 26% fedt på nogen af de billeder.


  Pas derimod på at du ikke bliver undervægtig. De sidste to billeder ser ud til at du næsten er lidt for slank.

  Tak for dit svar, det sætter jeg virkelig pris på og det var også min tanke, det sidste :)

 3. 21 minutter siden, Blackmoore skrev:

  Freelee the bananagirl er for en seriøs debat om kost hvad landminer er for folkesundheden

  Uanset hvad man måtte mene om Freelee, så er HCLF-spisemåden en så gennemvindende og omfangsgribende livsstil for øjeblikket, der i den grad konfronterer "calories in, calories out"-teorien, at den må nævnes i en sådan forbindelse. Nu er det heller ikke Freelee som person, der står bag tesen og har "opfundet" HCLF :)

 4. Jeg har hørt om andre, der har haft lignende problemer pga. medicin. Jeg har heldigvis aldrig selv været i sådan en situation men altid været i tvivl om hvorvidt de omtalte personer havde taget på pga medicinen på trods af uændrede kostvaner/træningsvaner eller endda optimering af disse eller om medicinen blot giver mere appetit.

  Jeg kan da høre at det for dig ikke drejer sig om sidstnævnte da du jo tydeligvis ligger i et stort underskud dagligt. Dertil vil jeg sige at 2 timers cardio + styrketræning HVER dag, kræver mere energi end 1400kcal. Det bliver nedbrydende for kroppen i længden og med SÅ hård træning har du brug fo restitutionsdage. Ikke at det forklarer dit udeblivende vægttab, men det er bare et andet råd :)

  Jeg synes at du skal gå til din læge og spørge om ikke du kan få noget andet medicin eller om han kan undersøge om det overhovedet ER pillernes skyld eller om der er et eller andet problem med dit stofskifte eller andet.

  Han/hun vil måske også kunne hjælpe dig med hvordan du skal gribe situationen an såfremt du ikke kan få medicinen udskiftet.

  Ydermere skal du naturligvis fortsætte dine sunde vaner, men pas på at du ikke bliver FOR skrap ved dig selv, lev hellere efter 80-20 reglen. Det med 80% sundt og 20% udskejelser.. Det kan hurtigt blive surt hvis man er alt for restriktiv. Men hvis du trives med det, så er det self op til dig selv hvad du gør :-)