sodexho

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sodexho

  1. Tusind tak for input, Scorpio..

    Instruerer fyssen dig i at lægge tapen efterfølgende eller tager du forbi ham, når det skal lægges på ny?? Du har det vel på hele tiden?? eller er det kun ifm træning? Hva med badning og tape?

    Hvilken fys benytter du dig af? Min fys havde ingen referencer..!!

  2. Jeg har gennem længere tid ( 1 år ) haft problemer med mine knæ, som tilsyneladende skyldes kraftig platfodethed og deraf overbelastning af knæ.. Smertesymptomerne sidder på indersiden af begge knæ.. Mit sidste tiltag er jeg har fået lavet indlæg af en bandagist.. Det skulle forhåbentlig kunne rette lidt op på mine skævheder.. Effekten af indlæggene vil muligvis først vise sig efter lang tid, så mine tankre kredser nu om brug af sportstape..

    Er der nogen der har erfaringer med den slags?? Hvem kan lægge en ordentlig sportstape?? Tanken med sportstape er vel at kompensere for svage muskler i et område og tilføre lidt ekstra støtte så opnår man ikke bare at musklerne i det område netop ikke udvikler sig således at man gør sig selv en bjørnetjeneste??

  3. Hey

    Umiddelbart lyder det ihvertfald ikk som en tennisalbue.. En typisk tennisalbue sidder på albuens yderside og så vidt jeg forstår dit indlæg, sidder dine gener på indersiden..

    Jeg har stor ømhed, både ved palpering og osse ved træning på indersiden af min venstre albue og symptomer er stærkest nær jeg har trænet triceps.. Det har ledt mig frem til at det må hænge sammen med triceps fæstet på albuen.. Jeg iser flittigt og bruger felden gel på området og det kan holde symptomerne lidt i ave..

    Hvordan reagerer din albue på træning, og speciel tricepstræning? Jeg ser frem til at høre om dit videre forløb.

    /C

  4. Hej Alle

    Lige et kort resumé af min knæhistorie:

    Højre knæ: krampagtige sammentrækninger omkring indersiden af knæleddet v ledfladen og ned omkring den store knæsene som opstår efter forholdsvis kort aktivitet - f.eks 20 mins gang eller 30 mins cykling. Efterfølgende irritation i samme område og en fornemmelse af en fortykket senehæftning. Første gang jeg mærkede symptomet var i ´01 og det stod på i 4 mdr og forsvandt så. Jeg fik aldrig en diagnose men intensiverede vægttræning på ben med squat, benspark og hasetræning. Jeg har været symptomfri fremtil april ´08 og har stadig symptomerne.

    Venstre knæ: artroskopi i ´94, 2x´97 og senest jan 2009. Plica og bruskskader har været det gennemgående tema. Ved sidste operation konstaterede ortopædkirurgen at det var en alvorlig bruskskade ( grad 3-4 ) og at dømme udfra knaseriet i højre knæ, var der sandsynligvis osse noget bruskskade i det knæ.

    Skaden i venstre knæ har gjort det meget svært at vægttræne mig ud af problemet for højre knæ ( som jo tilsyneladende virkede for mig i første omgang jeg havde symptomerne ).

    Jeg træner dagligt med elastikker 15 mins på begge ben med fremadspark, bagudspark og sidespark, cykler 20 mins hver anden dag med forholdsvis høj belastning, laver balanceøvelser og små squatbevægelser på halvmånebold, går en lille tur ( 10 mins ), vægttræner hver 5. dag : inderside, yderside, læg og slædetræning hvor jeg kører 3x3x20 med 30 kg på hvert ben isoleret.

    Alle aktiviteter øger irritation umiddelbart efter men efter et par timer aftager irritation. Jeg bruger isposer efter hver eneste aktivitet.

    Den allerstørste irritation oplever jeg om morgenen og efter lang tid i samme stilling. En køretur på 4 timer til Holstebro er rædselsfuldt for knæet hvor jeg knapt tør bruge det efterfølgende.

    Af ( alternativ ) behandling har jeg prøvet akupunktur, akupunktur med strøm ( tens ) , hypnoterapi, felden og andet inflammationsdæmpende medicin, massage, indlæg i sko ( jeg er platfodet, mest udtalt på højre fod ).

    Intet har gjort noget signifikant for mig.

    Det eneste som giver mig lidt bevægelsesfrihed er når isposerne har dæmpet symptomerne.

    Jeg overvejer nu noget chokbølge behandling og har osse aftalt tid hos bandagist mhp at få noget støtte som kan aflæste knæskallen? Giver det mening i jeres ører?

    Lyder disse symptomer som CP efter jeres erfaringer?

    Det er meget frustrerende at jeg ikk er kommet nærmere en præcis diagnose og føler lidt jeg skyder med spredhagl i mine aktiviteter.

    ps. Jeg er 41

    /den knæfrustrerede