Tomba

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tomba

  1. Hej folks

    Jeg har kroniske lændesmerter, der har forpestet mit liv alt for længe (+2år). Motion går fint, men det går vist særligt ud over min i forvejen dårlige søvn. Nu har jeg fået nok!

    Hvem er guruen i Kbh og omegn, når det kommer til den slags problemer?

    På forhånd tak

    Tomba

  2. Hej Dysp

    Tillad mig at spørge; hvorfor syntes du, at jeg virker bange for fedt? Er det bare en fornemmelse, eller noget konkret jeg skriver? ;)

    Jeg trængte alvorligt til at komme af med en del overskydende fedt, og har givet den gas på vægttab, på en måde jeg har erfaring med virker. Jeg er så også opmærksom på, at jeg risikerer at skulle betale en "regning", nu hvor jeg skal til at spise "normalt". Da min appetitregulering er lidt spacy, er jeg ekstra opmærksom på denne fare!

    Tak for linket. Jeg forstår din sidste sætning som om, at artiklen underbygger, at man ikke nødvendigvis behøver at overspise for at tage muskler på?

    Mvh

    Tomba

  3. Hej Kristoffer

    Tak svaret!

    Jeg tror du har helt ret. Ligefrem at indtage et overskud af kalorier, er nok lidt overkill lige pt. Så meget kan jeg alligevel ikke presse mig selv med vægtene, da jeg lige skal vænne kroppen til det igen.

    Jeg fiskede også bare lidt efter, hvordan jeg egentligt rammer mit ligevægtsindtag nogenlunde. Min appetit er som skrevet lidt ude af balance, så det er svært at ta' den på fornemmeren. Nå, jeg har nu en nogenlunde ide om, hvad jeg bør spise, så må jeg jo se om det holder :)

    Tomba

  4. Hej allesammen

    Jeg er en fyr på 29år, ca180cm, vægt pt. 79kg.

    Jeg har lige tabt 10-12kg over 2 måneder vha. meget lavt kalorieindtag (mange proteiner) og lange daglige gåture (min. 1time). Har taget fiskeolie, vitaminer og calcium ved siden af.

    Der vil sikkert være nogen, der nu flyver i flint over metoden og hastigheden af mit vægttab, men gem det venligst til en anden. Jeg har sat mig temmeligt godt ind i tingene, og vejet for og imod mod hinanden. Jeg er også nødt til at nævne, at jeg har kæmpet med yoyo-vægt pga en hormonsygdom, som jeg kom i behandling for 2måneder siden, medicinen har nogle helt særlige indvirkninger på forbrænding og appetit

    Situationen er nu, at jeg er ved at være sluppet af med dellerne, hvilket jo er rigtigt dejligt. Grundet min yoyo-vægt igennem årene, og hurtige vægttab har min muskelmasse nok desværre set bedre dage (det ser overraskende godt ud umiddelbart), men nu skal der altså bygges lidt på igen. Ingen body builder-drømme, men en god solid stærk krop ville være rart at få igen.

    Jeg er faktisk ved at være lidt bekymret over hastigheden på mit vægttab - jeg kan sagtens smide nogle flere kilo fedt (3-4stykker), men så heller ikke mere, og vil helst ikke brænde flere muskler af. Jeg skal altså igang med at spise lidt mere normalt/ligevægtsindtag, men jeg er temmeligt meget i tvivl om, hvordan jeg griber det bedst an. Da min appetit også er temmeligt påvirket, har jeg en tendens til at glemme at spise, og det er jo ikke så smart. Hvad foreslår I? Skal jeg rende til diætist og bede om hjælp til at sammensætte en god kost, eller skal jeg bare prøve at spise "normalt" og så bare holde i spejlet? Jeg vil jo nødigt, at fedtet begynder at snige sig på igen.

    På forhånd tak

    T

  5. Hej Lusk

    Been there done that ;)

    Det skete ved en bilulykke, hvor jeg også knækkede 6-8 andre knogler, så jeg kan sgu ikke rigtigt huske hvordan skulderbladet føltes. Eller dvs. jeg mærkede ikke særligt meget til det, og har aldrig haft nogle eftervirkninger.. Nu gik der selvfølgelig et godt stykke tid, inden jeg kunne overveje at motionere igen, så jeg kan ikke råde dig så meget ang. genoptræning. Nå ja, så lykkedes det mig også at "lave" en brækket ryg og arm i forbindelse med et cykelstyrt under genoptræningen. Det kan selvfølgelig også have sløret symptomerne fra skulderbladet noget.

    Held og lykke

    Tomba

  6. At the Zone diet har virket for dig har ikke nødvendigvis noget at gøre med at ideen i det holder, for det gør den ikke

    Til trådstarter:

    Glem alle "magiske" diæter. Nogle gange virker almindelig snusfornuft bare bedre... Gør det som man anbefaler alle andre. Lev sundt, få din frugt og grøntsager, samt et forholdsvis højt proteinindtag (2 g/kg/dag, mere hvis du døjer med sult). Du bør tilstræbe ikke at tabe dig mere end godt 500 g/uge, da du i så fald vil tabe for meget muskelmasse. Hvis du træner fornuftigt samtidig med et langsomt vægttab, vil du sikkert kunne bygge lidt muskel på ved siden af

    Klaus

    Tak for info. Jeg springer nok ikke på den diæt. Har ikke så meget fidus til forskellige "spiseregler", når man vil tabe sig. Har god erfaring med bare at skære hårdt ned på kalorierne. Men dit forslag opfylder selvfølgelig mit ønske (hvis den ellers virker)

    Det lyder rigtigt interessant med Crossfit-træningen. Det vil jeg seriøst overveje. Jeg skal lige have bakset mig op på en nogenlunde anstændig form, inden jeg går helt amok med hård træning. Lige nu er det eddersparkme en ynkelig fornøjelse :blush:

    Incognito

    Tak for oplysningen. Jamen så må jeg jo have fat i lommeregneren.

    Har forresten sendt dig en PM

    Mvh

    Tomba

  7. Nå ja, lige for en god ordens skyld: Se endeligt ikke mit indlæg som en reklame for de nævnte præparater. Det er heftige sager, der virker direkte på hjernen, og som kan have nogle rigtigt grimme bivirkninger - specielt i forkert doser og på raske personer.

    Det bliver handlet på nettet som et sex-drug, slankemiddel og alt muligt andet. Ingen tvivl om at jeg kan se frem til nogle af de virkninger, men nu er mit udgangspunkt jo også helt anderledes end en normal rask mands.

    Jeg har læst diverse tråde i body-building fora, og bivirkningerne er altså ikke for børn!! (De er sgu ikke rigtigt kloge de muskelklumper der leger hjemme-kemikere....)

    Tomba

  8. Hej folkens

    Jeg håber nogen af Jer "fedt-specialister" kan hjælpe mig lidt på vej. Det ville jeg blive meget glad for :bigsmile:

    Min situation er lidt usædvanlig, så jeg er parat til at tage usædvanlige metoder i brug:

    Jeg er en fyr sidst i 20'erne (182cm høj og 86kg). Det lyder jo ikke så galt, men det er det desværre alligevel. Jeg er rimeligt tæt bygget, men har desværre også en hel del overflødigt fedt omkring mave, bag og ben.

    Jeg har siden tidlig pubertet bakset meget med yoyo-vægt - jeg har heldigvis aldrig været meget overvægtig, da jeg altid har nået at slå bremserne i med træning/diæt, når kiloene begyndte at sætte sig. Har også i lange perioder rigtigt meget motion, og har på den måde klaret skærene.

    For et år siden var jeg toptrimmet - jeg havde efter længere tids streng diæt og meget fysisk træning fået kæmpet mig ned på 77-78kg og var endelig sluppet af med dellerne. Desværre røg der så 10kg på sidebenene efterfølgende :4mewantfood:

    Nå, der er måske nogle ting i ovenstående der undrer lidt, men her kommer forklaringen: Jeg er lige blevet diagnosticeret med en temmeligt sjælden sygdom. Jeg vil ikke gå alt for meget i detaljer, men det drejer sig om en godartet svulst på hypofysen (prolaktinom) der sidder og laver en voldsom overproduktion af prolaktin. Det har en masse grimme virkninger på kroppen og psyken. Bla. resulterer det i kraftigt nedsat produktion af kønshormoner og alt hvad der følger med det. Jeg kunne fortælle side op og side ned, men det er vist ikke nødvendigt for mit spørgsmål. Jeg ved nu, at jeg har haft den tvivlsomme fornøjelse at være bærer af den, siden jeg en 13-14år. Arrgg PIS!!!!

    Jeg har altså fundet forklaringen på mine vægtproblemer (belønningscenteret er i ubalance, så jeg har overspist helt vildt i perioder) + fundet ud af hvorfor jeg bliver tyk om mave, hofter, baller (feminin fedtfordeling). Heldigvis er jeg nu i behandling med cabergolin (dostinex, cabaser) der har afløst bromocriptin, som nogen måske kender fra andre sammenhænge. De fleste mænd reagerer utroligt godt på behandlingen; taber sig, kønshormoner normaliseres, bedre humør osv osv. Indtil videre har det da også været et "wunderdrug" for mig, da jeg har det bedre end jeg overhovedet kan huske at have haft det før.

    Jeg er derfor 220% motiveret for at "gen-erobre" min krop og komme af med de ulækre deller, og det kan KUN gå for langsomt! Jeg er parat til hvad som helst. Leve af pulver hvis det er det, der skal til. Jeg har desuden tænkt mig at begynde at træne røven ud af bukserne - gerne flere træningspas om dagen.

    Jeg er klar over, at en benhård diæt kan gå ud over testosteronproduktion og muskelmasse, men måske kan jeg begrænse skaden somehow? Om ikke andet er det min første prioritet at smide lidt af blæveret (vil gerne ned omkring 80kg) inden jeg vil tænke på opbygning af muskelmasse osv.

    Er der nogen der tør give mig deres mening, om hvordan jeg bedst griber et turbo-vægttab an? Som skrevet kan det ikke blive for hårdt. Jeg er med på den værste :devil:

    På forhånd tak

    Tomba