Marianne L

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Marianne L

  1. Hvis du ikke vil højere op i pris, kunne du måske overveje et velholdt brugt garmin pulsur? Har selv lige købt brugt (godtnok af min egen bror - men han ville faktisk have lagt det på dba. Der er flere derinde). Jeg er super glad for at der er gps i, det er også interessant at studere sin træning hjemme på computeren bagefter.

    Mit er et garmin forerunner 405. Det har fået en del skæld ud pga den krans man betjener det med, men når man har indset at man skal indstille det som man vil have det hjemmefra og så kun start/stoppe og kigge på skærmen når man er ude (og have kransen låst) så er det rigtig godt.

    Der er mange garmin modeller. Man skal nok gøre sig klart hvad det er man ønsker sig af uret, hvad det skal bruges til, og så igang med at læse anmeldelser osv. :)

    Kan du slippe lidt flere penge kunne du kigge lidt på nogle anmeldelser af 210'eren og købe nyt. Den synes jeg at jeg har læst pænt om.

    Ja. Så det er mit forslag, medmindre du slet ikke VIL have gps. Jeg synes det er godt at have. :D

  2. Hvad sker der for alle de pandaer :4boxing: :nonono: De er alt for nuttede til denne blod-log

    Hehehe.. Nåja, det kan jeg egentlig godt se.. Beklager :blush: Men det er vores nye lille ilder der er et billede af - og vi synes han er pænere end os :w00t:

    Rettelse: Nu med anden avatar. Men stadig pænere end os.

  3. Fed træning - og mon ikke jeg skal med til næste Openmat?

    Se.. Da nu vor kære moder ikke har en profil herinde, bliver jeg nødt til at tage hendes plads og "lyde" som hende!! (Du ved hvad der kommer..) :blahblah:

    Hvis du insisterer på at deltage SÅ PAS LIGE PÅ DIG SELV! Nok ser det spændende ud, men også lettere brutalt. Ikke noget med at komme galt afsted!! :nono: Vi kan jo ikke undvære dig! Hvem skulle ellers drille os og smide rundt med os? Verden ville føles tom uden dig!!!

    :heartpump::heartpump::heartpump::heartpump::heartpump::heartpump:

  4. Jeg gad godt se nogle målinger på om disse "kvinder" er hetro seksuelle, eller hvor stor en procent del som egentlig er homoseksuelle. Forstået på den måde at de jo i høj grad minder om transvestitter.

    Ehm.. Hov hov! :)

    Jeg ville meget gerne have hvis vi kunne adskille "homoseksuelle" fra "transvestitter"!!!

    De to ting har i mine øjne absolut INTET med hinanden at gøre!

    Ikke at jeg ser ned på transvestitter, slet ikke, men jeg vil altså ikke være/ligne en mand!

    Heck!! Hvorfor skulle jeg selv ønske at have en diller(eller ligne en der har), når den jeg *biip* med heller ikke skal have en? :w00t:

    Bortset fra det, så ville jeg nu ikke ønske at se ud som de kvinder selv, ej heller at have en af dem med i soveværelset!!!

    :tongue:

  5. ;) yeps!

    Hav en god tur :retard: , bliver træningen bedre af at det regner? :blink: *kigger ud* Her i O'ense skinner solen lige nu.. Så må jeg hellere blive inde og slappe af!

    :w00t: Or not....

  6. Jørgen L: der hjælper en fis på det rette tidspunkt med til at afmystificere det lidt

    Er du sikker på at du ikke blot siger det for at dække over at du lider af flatolens incontinens? :w00t:

    :devil: