eucalyptus

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by eucalyptus

  1. Da jeg desværre ikke vader i penge, så bliver det næppe en tur for mig i fitness centeret. Istedet må jeg gøre brug af andre alternativer, hvilket siges hjemmetræning.

    Jeg kunne personlig godt tænke mig at komme i bedre form og tabe mig små 5-6 kg og har hidtil ikke fundet et træningsprogram der lige passer mig. Med hensyn til styrketræningen så har jeg kun et par 5 kg håndvægte som jeg agter at bruge en del mere, hvis nogen skulle kende til et program til dem så ville det være perfekt at supplerer med oveni træningen/tabet af kilo.

    Det skal lige siges at jeg ikke har en pind forstand på kosten, jeg spiser ikke usundt men har gået væsentlig op i vægt siden jeg gik ud af min uddannelse (alt for meget doven:-))

    Men er der nogen der har et program til begynder med styrketræning og lidt madprogrammer, så vil jeg blive utrolig glad!

    Skyd løs!

  2. Det kræves ikke af dig, at du skal kunne svømme i en grad, så du kan redde liv. Det er der andre der kan, fx. FALCK. Det kræves blot, at du ikke "går i box" hvis du en dag lander i vandet i Nyhavn, fordi en svensk storbarmet fitness-dronning kaster sig om din hals, fordi hun synes du er lækker.

    De evner der især kræves, er evnen til at formulere sig på skrift og at rumme en bred vifte af paratviden indenfor relevante områder, herunder især lovgivning.

    Hos en del ansøgere, især herinde, er der meget fokus på de fysiske kompetencer, hvilket er skudt lidt ved siden af målet i mine øjne(nu skal alle MOL-ere bare angribe denne bemærkning :cool:)Almindeligt udadvendt politiarbejdet, altså at køre i bilerne med reklame på siderne, går ud på at kunne tage bestik af en situation på kort tid, og herefter af egen drift, udføre en passende løsning.

    Politier skal selvfølgelig fange forbrydere- store fisk og små fisk, men det sker ofte gennem efterforskning. Det kan være efterforskning gennem aflytninger mv. og det kan være efterforskning ved at køre ned til den lokale "døgner" og høre gutterne, der alle drikker bajere i dagslys og tidligere havde en lovende fremtid foran sig, hvem der "lånte" Fru Hansens cykel.

    Jeg synes det er synd, at nogle mulige-ansøgere lader vente på sig fordi de tvivler på deres fysiske evner, og at de skubber deres personlige kompetencer i baggrunden. At være strisser er jo ikke en videnskab, men et håndværk.

    Til dig og alle interesserede... udfyld nu den ansøgning og spring ud i det. Du bliver sjældent 100% klar alligevel.

    /CountySheriff

    Det var absolut til en stor hjælp! Ikke at de andre venlige sjæle der har besvaret mit indlæg ikke skal få anerkendt deres svar til mine spørgsmål men jeg er ret positivt indstillet og elsker simpelthen en positiv tankegang til tingene. Derfor har jeg selv tænkt meget over at der må være andre kvalifikationer som ikke mindst betyder ligeså meget som det fysiske som foreksempel det psykiske som efter min mening kan betyde forskellen på hvorledes en situation udvikler sig. Naturligvis er bilen i havnen et helt andet eksempel hvor jeg blot er glad for at kunne konstaterer at man ikke behøver at være verdens største bade and!

    Jeg mener selv (og det kan i selvfølgelig ikke vide) at jeg har en del af de ting der skal til for at kunne udføre et succesfuldt ophold på et muligt kommende politiskole ophold. Til de fysiske prøver skræmmer det mig vitterligt ikke, jeg ser blot frem til den dag hvor jeg har muligheden for at søge ind og ser frem til udfordringen i det hele. Desværre må jeg vente et lille årstid endnu med at indsende min ansøgning, men det er altid rart at være på forkant så det var nærmere derfor jeg spurgte ind til min svaghed:)

    Er der nogle som går på skolen nu der kan fortælle lidt om forløbet og hvordan kravene stilles til en?

    Jeg er meget spændt på at høre mere om det, og ved udemærket godt at der findes hele "71" andre sider om det- og er bestemt i gang med at læse det nu;) Men skyd endelig med alt fra himmel og jord:)

    Jeg takker!

  3. Min veninde som kom ind d. 1 maj.. fortalte at de inden for de første 14 dage skulle løbe 5 km ud til Brønby strand, derefter ud og svømme i havet og løbe hjem igen..

    Plus har også hørt at de har svømning en gang i mellem på skolen..

    Kan du ikke få afklaret din vandskræk inden du søger ind? få lidt hjælp til det måske, det ville være synd hvis det afholdt dig fra at søge ind hvis det er det du ønsker.

    Jeg takker for svaret- kunne godt tænke mig hvor ofte de havde svømning, nu har jeg personligt selv svært ved at håndtere vand og tror næppe at det bliver meget bedre med tiden. Jeg kan selvfølgelig godt svømme lidt men er ikke helt vild med det alligevel. Hvor meget betyder det efter jeres mening at kunne dette og hvor vigtigt er det i forhold til resten af skole opholdet, hvis man kan sige det sådan;)?

  4. Jeg har længe haft en drøm om at søge ind i politiet og det eneste der rigtig holder mig tilbage fra at prøve er hverken de fysiske eller de skriftlige prøver. Selvom dette er fysisk så ved jeg at der indgår noget svømning til prøven?! Eller tager jeg helt fejl?

    Nå men for at gøre en historie ganske kort så var jeg ude for en mere ubehagelig oplevelse for nogle år siden der har gjort at vand og jeg ikke lige er de bedste venner. Hvad betyder svømning og indgår der noget med svømning til selve prøven eller på skolen?

    på forhånd tak.