Jay Jay

Medlemmer
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jay Jay

  1. Jeg holder med tre fodboldhold: AGF, Barca og Newcastle.

    Barcelona har jeg holdt med ligeså længe jeg kan huske. Jeg er født i '85 og kan huske, at jeg og min bedste kammerat i starten af 90'erne sad og så spansk fodbold fredag (eller var det lørdag?) aften, og vi kunne næsten ikke holde os vågne fordi kampene først startede klokken 22.00. Jeg husker bare deres spil SÅ tydeligt, og jeg var totalt betaget af, at de altid prøvede at lave noget lækkert - et mål var ikke bare et mål. Efterfølgende er jeg blevet mere og mere betaget af spillestilen og stjernene, men også talentudviklingen, klubbens historie og fansene.

    Mit helt store fodboldidol, Alan Shearer, (verdens bedste angriber ever, ever, ever!) spillede for Newcastle da de var rigtig gode i midten af 90'erne. Nu er de snarere en klub jeg hader at jeg elsker, men tror og håber på at de nok skal komme igen.

    Jeg er dog ikke mere fan af hverken Newcastle eller Barcelona end at jeg kan blive total imponeret over bl.a. Real Madrids hold i starten af 00'erne med Zidane i spidsen. Hold kæft hvor var det også bare et kongehold.

    Herhjemme holder jeg med AGF på den der helt usaglige århusianske måde. Jeg håber det går rigtig dårligt for alle andre hold i ligaen og mener at dommere, DBU, modstanderne, vejret, bolden og gud er imod AGF. Jeg mener selv at jeg er en veluddannet og saglig ung mand, men AGF påvirker mig åndssvagt meget. Også mere end jeg nok vil indrømme, fordi jeg jo godt ved at "det bare er fodbold". Jeg bliver virkelig berørt af et nederlag og ved gud, hvor har der være mange af dem. Jeg har holdt med dem så længe jeg husker, og det er den klassiske historie med, at det var min far der tog sønnike med på stadion. Jeg står ikke sammen med fansene, ej heller synger jeg slagsange, men for fanden hvor håber jeg bare de bliver mestre en dag. Jeg har altid boet i århus og er stort set på stadion hver gang de spiller hjemme.

  2. Jeg har stort set samme skadesforløb som dig med reetablering af forreste korsbånd, ødelagt menisk og brusksakder.

    Jeg har brugt tapen for at modvirke hævelserne i knæet i den tidlige fase af genoptræningen. Og det virker! I løbet af nogle få dage var hævelserne stort set væk.

    Jeg har set nogle før-og-efter billeder af bl.a. forstuvede fodled, hvor en hævelse på størrelse med en tennisbold er forsvundet på 48 timer.

    Uden at jeg er ekspert (ikke engang tæt på!) så mener jeg, at tapen aflaster den skadede muskel og tvinger andre muskler til at tage over. Eksempelvis påsatte min fys tapen således, at mine store lårmuskler ville aflaste de mindre muskler helt nede omkring knæet.

    Dog tror jeg du skal være opmærksom på, at tapen kun er symptombehandlende og altså ikke afhjælper den egentlige skade. Du skal vel stadig have styr på hvorfor du får ondt i knæet?

  3. Hvor er din fys fra? Min forsikring betaler nemlig skidtet så kan lige så fodt finde en som har speciale i det.

    Min læge sagde at bruskskaderne tit kom ved akut operation, og at det er én af grundene til jeg skal i genoptræning nogle måneder inden jeg skal opereres.

    Det lyder som rigtig gode resultater du har allerede. Jeg har på de første 3 uger her allerede fået meget mere bevægelighed i knæet og regner med at starte på deltid snart igen.

    Jeg var heldigvis også omfattet af en sundhedsforsikring på arbejdet, så jeg får også det hele betalt. Jeg går ved Århus Elite fysioterapi ved Århus Stadion.

    Jeg tror du skal forstå det med genoptræningen således, at du skal træne muskulaturen hvis du kan. Jeg havde eksempelvis så store smerter/aflåsninger grundet menisk og bruskskaderne, at det ikke var muligt at træne muskulaturen. Men selve skaderne kommer fra vridet i knæet og ikke operationen, hvis det er det du mener.

  4. Trist at høre, GB!

    Jeg blev opereret for overrevet forreste korsbånd, ødelagt menisk samt to relativt store bruskskader lige før jul, og har altså lige rundet 6 måneder af min genoptræning.

    Jeg kan også klart anbefale operation, hvis man brænder bare en lille smule for idræt.

    Jeg tænkte ligesom dig, at genoptræningsforløbet ville blive et helvede, men det har faktisk overrasket mig meget positivt. Det vigtigste i et genoptræningsforløb er efter min mening, at finde en god fys. Jeg har været så heldig, at finde en som har "speciale" i fodbold-/håndboldspillere (jeg spiller selv fodbold). Igennem forløbet har der derfor hele tiden været fokus på, at det endelige mål er at komme til at spille fodbold igen, og der har fra dag 1 indgået fodboldmæssige aspekter i træningen. Noget der har givet min motivation et kæmpe boost, for guderne skal vide, at det ikke er særlig morsomt, at lave de samme øvelser dag ud og dag ind! Udover det rent professionelle er det også vigtigt, at finde en du har det godt sammen med, for man bruger virkelig mange timer sammen.

    Min status efter 6 måneder er, at mit korsbånd er rigtig stærkt og at menisken er vokset fint sammen. Jeg har nogle problemer med bruskskaden der betyder, at jeg får meget ondt når jeg løber monotomt mere end 2-3 km., men håber det bliver bedre. På korte distancer kan jeg lave vendinger, hop, driblinger osv. uden problemer. Mit mål er, at starte op med de andre i min fodboldklub til sæsonstarten efter jul. Hellere tålmodighed end en ny operation - så sjovt er genoptræning trods alt heller ikke :tongue:

    Jeg mangler stadig noget muskelmasse i venstre ben i forhold til højre, men der kommer mere og mere på løbende. Til gengæld har jeg fået en balance, som jeg aldrig har haft før og desuden lærer man sin krop rigtig godt at kende i sådan et forløb. Jeg er ikke i tvivl om, at hvis knæet bliver godt igen, så kommer jeg også til at blive en meget bedre fodboldspiller!

    Husk i øvrigt at melde det til din ulykkesforsikring, der kan være mange penge at hente :cool:

    Men held og lykke, GB! Hvis du hænger i med genoptræningen skal det nok gå.

  5. Hmmm, ja det lyder jo fantastisk! Men er personligt meget skeptisk overfor sådan noget - man har ligesom hørt mange skrækhistorier, ik'?

    Har selv tabt 10 kg på et par måneder og holder fint mine delmål hen imod 25 kg. Mit "problem! er hvor meget muskelmasse man taber under cut, og det er jo netop det præparatet modvirker.

    Men er her nogle eksperter, der kan fortælle menigmand om et sådant produkt? Virker det? Er det farligt, eller er det i bedste fald bare spild af penge?

    Desuden nævnes der, at præparatet har en anabol-lignende effekt: Er det på dopinglisten?