Minni_Mouse

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Minni_Mouse

  1. Først vil jeg sige til alle andre med jeres meget negative vendinger..........føj hvor skulle I skamme jer. Man behøver ikke at komme med ukvemsord for at kunne svare pænt, og der er rigtigt mange der ikke har svaret pænt!!

    Dét der bliver spurgt om er hvilke ERFARINGER man har med "lynkure" ikke om muchacha skal påbegynde nogle.

    Der bliver nævnt en suppekur og straks går man da fuldstændig i flint og fy skamme sig osv.........læs dog for pokker hvad der står inden I svarer!!!!

    Til dig muchacha vil jeg sige, at suppekur skal du nok holde dig langt væk fra, har selv forsøgt, og var nærmest ved at brække mig bare ved lugten af suppen tilsidst, så det vil jeg ikke anbefale dig. Det er rigtigt at man i de første dage kun taber væske, og det tager man lige så hurtigt på igen, så det vil jeg ikke kunne kalde for en kickstart.

    Er selv igang med en grundig omlægning af min kost, så også jeg kan tabe mig, og det er noget der tager enormt lang tid, for det gør man jo ikke bare lige på én dag. :)

    Jeg har selv prøvet at have diabetes, dog ikke type 1, men type 2, og den forsvandt da heldigvis, men jeg er disponibel for diabetes og skal resten af mit liv passe på at jeg ikke bliver alt for overvægtig.

    Dét jeg har gjort er at gå til min læge for at få gode råd og vejledning selvfølgelig også, og dernæst notere ved hvert enkelt måltid og hvornår jeg har spist. Det er lidt tidskrævende, men man får øjnene op for hvad det egentlig er man spiser og hvor meget, og gradvist begynder man at ændre på sine dårlige vaner, for dem har ALLE, det er der ingen der kan sige sig fri for.

    Samtidigt skal man også huske at ændring af ens kostvaner ikke kun hjælper alene, man må også lave noget motion.

    For mit eget vedkommende kan jeg sige, at jeg får det bedre når jeg også har været fysisk aktiv.

    Det er nok den eneste kur der virkelig kan hjælpe. Den er sej at komme igennem, hvis man ikke har sine omgivelser med, men er man stædig nok, ja så skal det nok lykkedes.

    Jeg håber at du kan bruge mit svar, og held og lykke med vægttab:)

    MVH: Minnie_Mouse