Benjamin*

Medlemmer
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Benjamin*

  1. Hej !

    Det handler ikke kun omkring dine kostvaner, men mere om motion !

    Lav noget du godt kan lide: enten løb, cykling, whatever.

    kombinér vægttræningen og motion for at bibeholde den muskelmasse du har, og samtidig øge din forbrænding.

    Så kan ikke sige andet end, kom ud og løb, det er et herligt vejr, du kan kun tabe det fedt der nu sidder hvis du simpelt:

    LAVER MERE END DU SPISER :)

    Held og lykke med dit vægttab

    -Benjamin

  2. jeg har også noget lignende og har haft det altid, jeg er igang med at ændre livstil og har tabt mig omkring 8 kg, fra 89 - 81 kg. og er 188 cm høj.

    Jeg har tabt mig meget på lårene , ribenen, men ikke på maven og " man boobs" , jeg undrer mig om jeg skal blive ved med at cutte eller om der er en måde på at få at vide om der skal operation til eller om jeg skal bare op på løbebåndet ?

    sry for steal af tråd :)

  3. Hej !

    Efter jeg er startet med at køre 3x spinning om ugen, så har jeg ondt i lænden ( primært når man står op ) , kan det være fordi jeg ikke kan finde ud af indstille en dum cykel :S ? , eller er det normalt og noget man skal træne sig fra ?

    mvh Benjamin

  4. Personlig information:

    20 år , vejer 86 kg og er 188 cm høj , overvejer desuden at købe en fedt tang for at bedre kunne følge med, nogle som har en god idé til en som ikke koster det vilde ud af øjnene ?

  5. Hejsa !

    Jeg er igang med et % fedt tab og træner nuværende ca. 5 gange om ugen, med 2x styrketræning og 3x 1 timers cardio.

    Det jeg ville høre / bektræfte mig i at hvis jeg flyttede min cardio fra træningscenteret til løb om morgenen, så kan jeg forbrænde ca 3x gange så meget ? - da Kroppen har været i en faste stadie fra søvn ?

    Derudover så vil jeg høre om en kost :

    Morgen:

    1 portion havregryn ca 60 gram med minimælk og nogle få rosiner ( istedet for sukker :P )

    1 mellemmad: 1 styk rugbrød med kødpålæg

    2 mellemmad: 1 styk rugbrød med kødpålæg med en gullrod

    3 Mellemmad: 2 styk rugbrød med en dåse tun eller makrel ( er normalt før træning)

    Aftensmad: normalt en portion af hvad der nu bliver serveret der hjemme, normalt er det en sammensætning af grønt / kylling / kød / pasta.

    Aftenssnak : 1 styk rugbrød med et glas juice

    Alt andet drikkelse forsøger jeg at holde til vand, dog sniges der noget llight cola ind hist og her.

    Jeg har styrketræning i et par år og prøver at have så højt protein indhold i maden så mulig da jeg vil beholde så meget som muligt af den muskelmasse jeg har.

    Kommentarer modtages :)

    mvh Benjamin

    Mvh Benjamin

  6. Hej

    Jeg er 20 år, er 189 cm høj, vejer 85 kg . Mit problem består i at jeg har en al for høj fedt procent.

    Jeg har styrketrænet regelmæssigt igennem 2 år nu, og har for 16 dage lavet en omvæltning i mit liv.

    Jeg kører med et 7/7 dages program. som består i at jeg har kardio træning 4 gange om ugen og styrketræning 3 gange om ugen.

    Jeg undgå at overtræne de samme muskler hele tiden. Jeg vil høre om dette kan skade min krop ? - Jeg mener at det kan udsætte kroppen for stort stress at påbegynde sådan noget, men indtil videre har jeg kun små ondt i nedre del af ryggen(lænden).

    Jeg overvejde at bytte 2 træningspas af ca. 1 times aktiv træning på løbebånd til noget spinning som jeg engang gik til for at cutte endnu mere, hvad har i af foreslag?

    Derudover en typisk dagskost plan:

    morgenmad: havegryn ca. 75g gram + mælk

    Frokost: 2 styk rugbrød med tun eller makrel

    Aftensmad: kødsovs, en portion ( 150 gram :S ? ) + 1 styk brød af 100 gram

    Derimellem spiser jeg en banan en gang i mellem og måske et glas mælk detil

    Håber der er nogle gode råd.

    Umiddelbart er planen er at Cutte og bibeholde mine muskler. indtil videre på 2½ uge har jeg ikke bevæget mig i vægt nedaf , så jeg håber og synes at jeg kan se nogle få ændringer på min krop, er dertil også begyndt at måle

    Mvh Benjamin

  7. Hej

    Umiddelbart ser din kostplan fin ud , dog et par råd :

    * Du siger du mindst drikker 2 glad mælk om dagen, mælk er godt nok , men 2 glas eller mere om dagen er for meget. , hold dig til 1 glas mælk og substituer med vand istedet.

    * Til spørgsmålet om at du evt kunne suplere med 2 gange løb. så :

    Lyt til din egen krop, den kan fortælle dig så utrolig meget. Du kan starte ud med at indtage måske 1 gange løb om ugen udover den anden træning. Du kan hurtig mærke om du føler dig alt for træt i hverdagen eller en speciel muskel gruppe er overbelastet . Ellers ser det jo fint ud , just got for it :4thumbup:

    håber det hjalp lidt :)

    mvh Benjamin

  8. :D - er på 2 uge med diæt :/ kun 1 gang er jeg faldet i fælden med en pose slik :( - men indtil videre ser det godt ud med et vægtab på 0,75 kg, Jeg skal ha cuttet helt ned også skal i se nogle gode før og efter billeder xD

  9. Hej tak for de mange gode svar ! :)

    Jeg tror jeg vil starte med multi og 3x fiske piller ( selvom jeg synes at jeg spiser meget fisk :) ).

    Jeg har for 3-4 år siden lidt af jernmangel. Men viser intet tegn på det nu , har været regelmæssig til tjek for det da det plagede mig dengang.

    Men tror bare jeg lige skal vænne mig til kcal underskud ( er vant til dig at bare propppe mig med mad og kompensere med at løbe, og jeg kunne selvfølgelig ikke forstå hvorfor jeg ikke tabte vægt/fedt :S stupid fool ! xD ), så det er nok bare lige kroppen der skal vænne sig til at den ikke får sig overskud af kcal men et underskud :)

    takker *benjamin

  10. Hej alle sammen

    Jeg ville høre at når jeg ligger i kcal underskud, så kan man føle sig lidt træt. Hvilke kosttilskud kan hjælpe mig med træthed ? :)

    Hvilke vitaminer - og omega 3 ? vil hjælpe mig ? :)

    På forhånd tak

  11. Hvorfor 500 kcal? Hvor får du det tal fra? Er det et tal du tager ud fra den blå luft eller noget du gætter dig til? :smile:

    Til trådstarteren: Hvilken form for motion kan du lide at dyrke?

    Manglede lige at svare på dit spørgsmål. Jeg kan godt lide at løbe :) - derudover spinning er også fint nok, men synes det er hårdt for ryggen ( selvom en træner viste mig hvordan min stilling skulle være ) , hvad er det mest optimale ? hvilken % af intensitet skal man ligge på for mest muligt fedt forbrænding ?

    Mvh Benjamin

  12. tak for alle de mange svar :)

    Så starter jeg med motion + kost omlægning ( ca 500 kcal less i avarage ) Burde jeg have mere kcal underskud for optimal fedt tab ? Sammensætning af mad bilver : 40 % prot , 45 % kcal og 15 % fedt går jeg efter. andre foreslag til mig ? med kost sammensætning og kcal underskud ?

  13. Hej alle kloge hoveder, nu vil jeg lige gøre nytte af jeres viden endnu engang :)

    Jeg ville høre om hvordan jeg skal sammensætte min kost og motion hvis jeg gerne vil beholde den muskelmasse jeg nu engang har også også tabe fedt.

    Data omkring mig hvis i vil bruge det :

    19 år

    88 kg

    skyder omkring 20 % fedt - aaaalt for meget :P

    Motion ( iform af løb i 30 min på et niveau : 80 % (ydelse) ) styrketræning er jeg stoppet med i 2 måneder nu og kan mærke at min muskler er blevet svækket og vil gerne lave dette om samtidig med at jeg skal smide nogle overflødige kilo.

    Jeg ville høre om kan lave det i form af :: første 4 dage om ugen så er man 500 kcal under normalt og de næste ligger man 500 kcal over ? også tar motion ved 500 kcal under og styrketræning ved mere kcal indtag.

    Vil meget gerne høre jeres foreslag :)

    Mvh Benjamin

  14. Alfa omega til benjamins spørgsmål er vel at han rolig kan drikke cola light uden at skulle bekymre sig om eventuelle "bivirkninger".... Eller hva'?! :dry:

    Ville bare høre om der var nogle downsides ved light produkt cola ? - alle siger jo " jamen det giver dig jo kræft i det lange løb, eller det er også dårligt for dig etc. " , ville høre om dette passer eller er det virkelig bar en drik med nogle smagstoffer og lidt vand :P ?

  15. hej alle sammen ville høre på dit bud på hvad jeg har af forbrænding per dag, her er lidt info :

    Mand 19 /20 år

    højde: 188

    Kilo: 88

    Jeg forsøger at løbe 30 min hver dag ligenu eller dyrke noget styrketræning.

    Jeg spiser ligenu efter 2000 KJ for at Tabe[\B] mig selvfølgelig :) - er dette for lavt ? evt for højt ?

    Mvh Benjamin