Topper1

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Topper1

  1. Hej

    Jeg er en 30-årig fodboldspiller, som har døjet en del med skader de senere år. Fiberskaderne har jeg så småt styr på, men noget jeg overhovedet ikke kan styre er mine problemer med højre lægmuskel, hvor jeg har døjet med compartment syndromet.

    Tre gange indenfor det seneste halvandet år har jeg oplevet problemer hermed, og det er nogenlunde det samme mønster hver gang: Jeg er langt om længe kommet i rigtig god form og efter nogle dages hvile (pga. ferie eller restitution) får jeg pludselig et ordentligt riv i lægmusklen (mærkes som en fiber), og jeg må holde 3-4 ugers pause, hvilket er uholdbart midt i sæsonen.

    Jeg har forsøgt at læse mig frem til, hvordan jeg bedst forebygger, at det sker igen, men har lidt svært ved at konkludere noget. Nogen mener, at man skal holde musklen i gang så blodgennemstrøningen fortsættes, mens andre mener at man ikke skal træne for meget, så musklen vokser sig så stor, at der ikke er plads til den. Hvad er rigtigt?

    Noget kunne tyde på i mit tilfælde, at jeg skal holde den i gang, selv når jeg holder 4-5 dages pause fra fodbolden.

    Jeg vil meget gerne undgå endnu et tilfælde heraf, så kan jeg gøre noget for at forebygge skaden?

    Jeg får massage hver anden uge, jeg strækker en del ud på lægmusklen og tager sportspiller fra Biosport hver dag. Kan jeg gøre et eller andet for at gøre mere plads til musklen eller øge blodgennemstrømningen?

    Håber meget på svar.