Miasen

Medlemmer
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Miasen

  1. Nogle gange kan det hjælpe at smøre med stearin eller silicone i skruehullerne. Andre gange kan det hjælpe at lægge en lille skive (gummi eller tyndt metal) mellem klampen og skosålen.

    Er du sikker på at det er dine sko, der knirker og ikke pedalerne på spinningcyklen?

    Hej

    Tak for din respons. Jeg er ret sikker på, at det er skoene, som knirker, da jeg har prøvet flere forskellige cykler med samme lyd.

  2. Hej

    Jeg er en tøz først i 20'erne, der har trænet ca. 2 år. Jeg har haft kørt 3-split gennem en lang periode, men vil nu have lavet et fullbody-program pga. tiden kniber lidt. Mit mål er at få styrken lidt i vejret samtidig med, jeg gerne vil dyrke cardio. Er der nogen, der ligger inde med et vanvittigt godt forslag? Hvad anbefales der af rep. og sæt i denne forbindelse? Jeg vil kunne træne 3 gange om ugen.

    På forhånd tak :cooldance:

    Miasen

  3. Sagde heller ikke at alt a-vitamin giver farve......betakarotin og lycopen giver farve bla. i planter....men måske jeg ikke udtrykte mig klart nok...sorry :4oops:

    Om man ligefrem bliver gullig af betakaroten ved jeg ikke, nogen påstår at man gør, ligesom ved gulerødder, mens andre mener man bliver mere modtaglig via ændring i hudens pigment

  4. Kan se at de omtalte piller (solbrun/silica) indeholder betakaroten og lycopen som begge er karotenoider fra A-vitamin. Disse to er med til at kunne give farve til planter. Udover dette står der bare vitaminer og mineraler - det kan jo være et vidt begreb :blink:

    Så hvis de skulle hjælpe kunne man vel ligesågodt købe a-vitamin og alm. vitaminpiller og måske få samme resultat.

    Om betakaroten ville kunne give en hjælpende hånd til kuløren skal jeg umiddelbart ikke lige gøre mig klog på - men hvis nogen forsøger sig med dem, må de da gerne give en vurdering af dem :4thumbup:

  5. Vil også lige tilslutte mig udsagnet om en pause. Det er lige lidt for vildt at starte ud med at belaste benene så meget. Du skulle nok tage at holde en pause, og når du så starter op igen, må du ikke belaste dine ben så meget, da du ellers vil få problemer konstant og af en meget værre grad - du bliver nødt til at tilvende dine ben stille og roligt til sådan en belastning og ikke bare knokle på.

    Mht. støttebind kan det hjælpe i starten, men det er kun hvis det er pga. en lille forvridning i knæet/benet. Det vil du sandsynligvis ikke kunne fastslå uden at udelukke at smerten kommer af belastning :8a:

  6. Eftersom at nogen åbenbart ikke er tilfedse med de indlæg man kommer med uden at man virkelig dokumentere dem, vil jeg forslå at man går på et bib og låner bøger om styrketræning for kvinder........det er enmlig skrevet indtil flere steder at hård træning for gravide kvinder ikke er nogen specielt god ide. Og som jeg skrev i mit indlæg snakker vi IKKE om fitnesstræning men om styrketræning(bodybuilding).

    Jeg siger ikke, at man ikke kan styrketræne under en graviditet, men bare at man skal passe meget på.

    Hvis jeg skal komme med en henvisning som mange har brugt kunne det være bogen "fitness for kvinder" af Berit Bai og Birgitte Nymann, hvor der er et lille indlæg om træning for gravide.

    Jeg beklager, hvis der har givet den opfattelse at gravide ikke kan styrketræne, min hensigt var at fortælle at man ikke skal træne hårdt og at styrketræning ikke er en ret god træningsform at begynde med efter begyndt graviditet

  7. Man kan godt styrketræne mens man er gravid. Det er dog kun, hvis man har været vant til at styrketræne dvs. det frarådes på det kraftigste at begynde styrketræning efter graviditetens begyndelse.

    Man skal selvfølgelig ikke træne på samme måde, hvis man vælger at fortsætte sin styrketræning efter graviditetens begyndelse. Man vil også helt naturligt opdage, at på et tidspunkt bliver det for besværligt og det er heller ikke sundt for kroppen at blive ved med styrketræningen langt hen i graviditeten.

    men her snakker jeg altså om styrketræning og ikke fitnesstræning.

    Hvis man mener man vil styrketræne i sin graviditet skalman være meget bevidst om sin krop.

    Så egentlig vil jeg fraråde det, medmindre man har virkelig go kendskab til sin træning og at man har trænet et pænt stykke tid

  8. Hejsa :rolleyes:

    Må hellere lige prøve at søge lidt rundt efter fullbody så......

    Formålet med min træning er fitt/spænsdighed + styrke......

    Der er ellers mange, der mener, at fullbody ikke giver udbytte nok...men det er da værd at prøve.....

    Vil det også kunne bruges, hvis man ønskede styrke + størrelse?

    Miasen B)

  9. Må indrømme at jeg ik lige er så stærk i navnene på øvelserne :huh: men kan lige prøve at forklare lidt.....

    Mandag: skulder: skulderpres, sideløft(enten m håndv. el. i flyer), fremadløft m. håndv., bagskulder m. håndvægt + i kabeltårn

    Tirsdag: bryst: bænkpres, skrå, pull over, butterfly, og kabeltårn

    Onsdag: biceps: curls m .håndv., m. vægtstang * 2 i forskellige varationer

    Torsdag: ryg: træk bag ryg + for(både m. stang + trekant), horisontal roning( maskine el. håndvægt), træk m. håndtag

    Fredag: triceps: wire( 3 stk), håndvægt fx liggende pandepres

    jeg plejer at kører 3 sæt af 12.

    hvad kunne alternativet være, hvis der er for langt imellem træningen af de enkelte muskelgrupper?

    Tak for hjælpen

    Miasen :rolleyes:

  10. Hello B)

    Jeg er en tøs som har trænet i ca. 2/3 år og de sidste par måneder 5 gange om ugen. Jeg leder ikke efter at blive voldsomt stor, da det vist ikke lige er noget for mig :D

    Førhen trænede jeg to muskelgrupper pr. dag + konditionstræning. Jeg er nu gået over til at træne en muskelgruppe pr. dag og dette ser sådan ud:

    Mandag: skulder

    Tirsdag: bryst

    Onsdag: biceps + ben

    Torsdag: ryg

    Fredag: triceps

    Derudover mave 3 gange om ugen

    Lyder dette ok eller helt hen i skoven :blink:

    Miasen :)

  11. Hejsa :rolleyes:

    Jeg har holdt en pause med min løbetræning og nu vil jeg egentlig gerne igang igen. Mit store problem var bare, at jeg fik væskesamling i mine knæ efter træning, og dette resulterede i mange smerter :blink:

    Jeg begyndet at bruge støttebind, når jeg løb, og det tog også det meste :rolleyes:

    Nu er jeg bange for om jeg på længre sigt vil skade mine knæ, hvis jeg begynder igen. I pause har jeg cyklet i stedet, og har ikke de samme problemer her, men når jeg træner ben kan jeg opleve samme smerter ved fx squat.

    Håber nogle kan hjælp B)

    Miasen :unsure: