Nikolaj Wølck

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nikolaj Wølck

  1. Hejsa

    Jeg har nu erkendt at jeg nok er blevet for stor. Og det kan jeg jo have nok så mange undskyldninger for. Humlen er at jeg gerne vil gøre noget ved det.

    Kost er i forbedring, og jeg kan snart begynde og cykle på arbejde.

    Det eneste sted jeg faktisk er utilfreds er min mave og bryst. Arme og ben er helt normale :-) Hvis man kan sige det.

    Jeg har en chaiselong, liggeunderlig og 2 håndvægte til rådighed.

    Er der nogle der kan komme med nogle gode øvelser jeg som jeg kan lave ?

    Jeg er klar over der ikke findes nogen mirakel kur, så jeg ville blive glad hvis jeg kunne lave nogle øvelser 10 - 20 min hver dag, som ville hjælpe. Udover den cyklen osv.

    Håber på lidt gode råd.

    Mvh

    Nikolaj

  2. Hej Nikolaj

    Et pulsur er til mange cardio sportgrene en fed ting da man i høj grad kan lægge sin træning tilrette efter hvordan man ligger rent belastnings mæssigt.

    Er det til landevejs cykling er det simpelthen et fantastisk redskab dels i forbindelse med forsåg på PB på en given strækning men også til brug ved intervaltræning ol.

    På MTB kan det bare være svært at bruge da man ikke i så høj grad selv styrer intensiteten af ens træning. Den er derimod i højgrad præget af det terræn du kører i. Er det meget teknisk svært så ryger du altså ikke helt op i det røde område uanset hvor meget du prøver. Ligeledes kan det være forbandet svært at holde pulsen nede i mellem intervallerne når nu rutens fedeste opkørsel kommer.

    Hvis pulsuret er typen hvor du kan gemme data kan det være en god pejle snor om hvordan formen udvikler sig over tid men som umiddelbar rettesnor man ligger intensiteten efter kommer man altså lidt til kort hvis ruten er bare lidt teknisk da det her mere er ruten end en selv der bestemmer intensiteten.

    Kører du derimod på skov- eller grusveje er der intet til hinder for at lægge træningen efter hvad pulsuret siger og få lidt mere system på træningen.

    mvh

    Lars

    Hejsa alle sammen, og tak for svar.

    Det er lidt det du skriver som jeg oplever. Jeg havde det på i dag, og jeg gav den gas... Men det med at ligge med en puls på omkring 80% kunne jeg slet ikke forliges med, enten skulle jeg cykle langsomt eller åndsvagt hurtigt på andre strækninger. Så for mit vedkommende, må det blive som en motivations faktor at det skal på.

  3. Nu kører jeg ikke selv på MTB men du kan jo f.eks. bruge det hvis du gerne vil lave noget intervaltræning.. så er det meget godt at du kan styre din puls.. Men kommer lidt an på hvad du vil med træningen??? Hvis det bare er for at have det sjovt og køre på MTB så cykel du bare videre uden..

    Jamen, jeg træner selvfølgelig for at have det sjovt, men også for at blive bedre.

    Altså intervaller, med stor ydelse, og så lidt afslapning, eller hvordan ?

  4. Hejsa Motionister

    Jeg er begyndt og cykle lidt MTB, primært for at komme i bedre form, og måske endda smide lidt overflødig vægt.

    Min mor har løbet det sidste års tid, og har derfor købt sig et pulsur, og hun har været glad for det, men vidst mest på grund af det var sejt og se på og kunne blinke :tongue:

    Hun ville selvfølgelig gerne låne mig det, men jeg ved ikke rigtig om jeg kan "bruge" det til noget ?

    Kan jeg få mere information om mig selv og min kondition, og bruge denne information til noget ? Så jeg optimere et eller andet ? Eller er et pulsur slet ikke noget for mig ?

    Mvh

    Nikolaj