homermark

Medlemmer
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by homermark

  1. Jeg har netop smidt di2 på min, ultegra, fordi jeg nu en gang er studerende ;-) Det skifter så smooth - nu forstår jeg de folk, der siger, at de aldrig skal tilbage til mekanisk. Og Zipp's firecrest hjul er en drøm udover det sædvanlige.

    Hmmmm, jeg er ikke helt enig. Jeg synes meget det kommer an på hvad cyklen skal bruges til. Jeg har fx. tidligere kørt Dura Ace DI2 på raceren, men her var jeg ikke ubetinget begejstret. Pt. kører jeg SRAM Red på raceren, hvilket styrer for hårdt.

    På TT´eren har DI2 dog den fordel at du kan skifte på bremsegrebene, og det er udelukkende derfor jeg har valgt gruppen. Jeg skal jo som bekendt køre IM Mallorca, hvilket er et bjergrigt løb, og jeg kommer derfor formodentligt til at stå en del op i pedalerne. Jeg ser det derfor som en fordel med skiftere på bremserne;-)

    Synes dog klart at SRAM laver pænere grupper sammenlignet med Shimano - hvad end vi så snakker mekanisk eller DI2.

  2. Jeg skal køre 1/2 IM Aalborg og IM CPH den kommende sæson. Det går som det skal her i vintersæsonen - der bliver opgraderet på grej-fronten og trænet fornuftigt, omend ikke så meget somjeg gerne ville grundet diverse ting, men det er ok.

    Hvilken TT-fartdjævel skal du have dig?

    Det lyder godt og er meget i tråd med det sted hvor jeg pt. befinder mig:-)

    Jeg har bestilt en Colnago K-Zero med Di2 Dura Ace 11 speed og Zipp Firecrest 808 hjul. Jeg håber at den er klar i starten af januar:-)

    kzero1_zpsef431ddc.jpg

  3. Søndag d. 1/12-13

    I en stiv kuling der nær havde blæst min spinkle krop af vejen, fik jeg løbet en fin tur idag.

    Jeg er ikke så vild med at løbe i modvind. Dels er det hårdt, og derudover har jeg svært ved at holde sammen på min løbeteknik, når vinden tvinger min overkrop fremover. Det blev derfor en lidt blandet omgang. Lidt trægt på udturen og flyvende på hjemturen;-)

    Løb - 11,68 km inkl. 2 x 20 min intervaller @ 5:05-5:10 min/km

  4. Lørdag d. 30/11-13

    I et herligt efterårsvejr fandt jeg raceren frem til en fin tur med masser af intensitet. Det er ikke meget jeg har fået kørt udenfor på det seneste, for jeg må indrømme, at jeg er kommet ind i en stime hvor det bare føles mere komfortabelt og let at vælge hometraineren - især i hverdagene hvor alternativet er mørke veje. Når muligheden byder sig i weekenderne, så er jeg dog ikke sen til at gribe den, så selvom det både var gråt og koldt da jeg vågnede, fik jeg iført mig det varme tøj og kom afsted.

    Når der går lidt tid mellem de udendørs træninger, så er det ofte en lidt urolig fornemmelse at komme ud og køre. Cyklen føles livlig og uhåndterbar, så de første kilometer går altid med at finde rytmen. Igår fandt jeg den dog relativt hurtigt, også satte således gang i følgende menu:

    10 km opvarmning

    5 x 30 sek spurt

    FTP intervaller @ 9+8+7+6+5+4+3+2+1 min varighed.
    Ml. de første 4 intervaller kørte jeg 90 rul, hvorefter pausen blev reduceret til 60 sek og sidenhen 30 sek. En sej omgang, men uden tvivl en genial gang træning;-)

    Cykling - 72 km @ 28,7 km/t

    Jeg var lidt småkold, da jeg kom retur fra cykelturen, så det blev til et laaaaangt bad i brandvarmt vand før jeg satte kursen mod Aarhus til lidt svømmetræning. Min overkrop var pænt smadret efter fredagens distance pyramide, så jeg var lidt skeptisk omkring endnu en tur i vandet, men når der nu er mulighed for svømmeundervisning, så er det bare med at gribe den;-)

    Mit fokus i svømningen ligger pt. på rotationen i skuldrene samt den afsluttende del af mit tag under vandet. Det meste af tiden gik derfor med en blanding af teknikøvelser samt sammensat crawl for at prøve at finde fornemmelsen af de nye tiltag.

    Svømning - 2800 m

    Idag er min højre skulder noget kvæstet, så der går nok lige et par dagen inden jeg hopper i vandet igen. Der er ligesom ikke nogen grund til at tricke en skade på dette tidspunkt af sæsonen.

  5. Ja, næste sæson bliver min "comeback season", som de kalder det i triklubben.

    Mht. cykelkøb, tilbød en af mine kammerater at bygge en cykel for mig - så får jeg lidt mere for pengene.

    Rammen er vi sikre på, det ender ud med en Argon

    Cool! Både at du er tilbage i gamet og at du har bestilt cykel. Den skal nok blive både lækker og hurtig :wink::wink:

    Ringer lige på søndag. Tror vi kan lave en deal.

    Cool :thumb:

    Fredag d. 29/11-13 - aften

    Jeg hoppede i vandet omkring spisetid til en omgang distance svømning. Jeg svømmede i Tørring, hvor vandet viste sig at være mere uroligt end Kattegat i stiv kuling. Herligt!

    Det kombineret med en lettere udbrændt krop gjorde det til en hård omgang at komme igennem, og bedre blev det da heller ikke af at jeg fik krampe i hele højre underben efter 2000 m svømning.

    Alligevel fik jeg gennemført flg. program:

    300 m opvarmning

    8x50 m teknik

    Pyramide - 100+200+400+450+300+250+200+100 (fra 450 og ned med fingerspids padler)

    Udsvøm

    = 3050 m og ømme køller :sleepy:

  6. Torsdag d. 28/11-13

    Rolig luntetur med søster med masser af snik snak undervejs, og mindst ligeså meget overskud.

    Efterfølgende en god portion styrke iform af div. ben/stabilitets øvelser med kropsvægt à la etbens squat, step ups på box og lign. Derudover også lidt core, lidt øvelse i at stå på hænder og andet gøjl. Nu sushi og mere hygge - good times :4thumbup:

    Løb - 8,6 km @ 5:24 min/km

  7. Ha ha, det er da også super nedern :unhappy:

    Til din trøst kan jeg berette om et lignende fænomen i mit klædeskab.

    Vægten er uændret, men alligevel strammer bukserne om røv og lår :devil:

    Nu er jeg heldigvis stadigvæk mil væk fra en XL´er, men det var nu alligevel ikke min plan at blive større, helst kun stærkere....

    Derfor overvejer jeg, ligesom dig, også at ændre på antal reps. Jeg luer med og så ser hvad folk smider af guldkorn i din tråd..... :bigsmile:

  8. D. 24/25 januar 2009 afholder Ørum Daugård Multicenter (10 km fra Vejle) 24 timers spinning event.

    Vi stiller hele 40 Bodybike cykler til rådighed og krydrer arrangementet med en lang række top-klasse instruktører.

    Prisen for en cykel inkl. 4 deltager er blot 1000 kr. I prisen er inkluderet forplejning hele døgnet rundt, samt en Craft sved t-shirt.

    Se nærmere info på http://www.daugaard8721.dk/p620.asp

    Tilmelding kan ske på: [email protected]

    Vi glæder os meget til at se jer d. 24/25 jan. 2009

    Mange hilsner fra

    Spinning-teamet i Ørum Daugård Multicenter

  9. Vejret var jo herligt igår og løbeturen ligeledes.

    Det blev til:

    13,5 km - 5,35 min. pr. km.

    Benene var endnu engang gode og jeg havde mig en herlig tur. Jeg løb fra Daugård til Grejs, hvilket er en meget bakket tur.

    I den kommende weekend skal der trænes lidt intervaller og derudover skal jeg vist også have mig en lang og langsom tur.....

  10. Jeg tilføjer lige lidt info på mine seneste ture.....

    Lørdag: 15 km - tempo 5,45 pr. km

    Jeg havde rigtig dårlige ben og tempoet blev selvfølgelig derefter.

    Mandag: 9 km - tempo 5,32 pr. km

    Benene var gode og friske. Alt i alt en dejlig tur :bigsmile:

    Tirsdag: 8,5 km. på bane

    Jeg startede med 3,5 km. opvarming og løb derefter 25 min. for fuld skrald.

    Det blev til 4,98 km på de 25 min, og det er rent faktisk min bedste tid på 5 km.

    Hård træning, men med et forfriskende resultat.....

  11. Så er det min tur til at hoppe med på blog-bølgen. Jeg har over en periode fornøjet mig med at læse andre blogs herinde, så hvorfor ikke selv bidrage lidt....

    Jeg er i skrivende stund 27 år gammel, og lige siden jeg lærte at gå, har motion været en fast bestand del af mit liv.

    Først fangede badminton min interesse, derefter golf og spinning, mens løb nu er min helt store passion.

    Jeg har altid været fascineret af de udholdende løbere, der løber flere håndfulde marathons hvert år. End ikke i min vildeste fantasi havde jeg dog troet, at jeg selv skulle kunne tilføje et sådan løb til mit CV. Heldigvis tog jeg fejl.

    Jeg gennemførte mit første marathon i CPH 2007 - ikke i nogen fantomtid og tilmeld med masser af kriser undervejs. Men det bekræfter jo blot at der er masser af plads til forbedringer :tongue: .

    Siden maj 2007 har jeg løbet en masse kortere træningsture, samt en håndfuld halvmarathons. Alt sammen mest for at holde formen nogenlunde vedlige. De seneste par måneder er min træning dog blevet noget mere målrettet, da jeg har tilmeldt mig Berlin Marathon 2008. Formen skal være bedre end nogensiden før, og min tid fra 2007 (4 timer og 29 min) skal forbedres med min. 20 min.

    Redskabet til dette er hård træning efter et fast program. Programmet er probbet med intervaller og tempoløb, men der er selvfølgelig også plads til de lange og rolige ture.

    Min krop har indtil videre reageret positivt på træningen, og jeg mærker ingen tegn på lurende skader eller overbelastningsskader.

    Formen er også opadgående og tempoet stiger støt og roligt efterhånden som ugerne går.

    Jeg vil løbende opdatere min blog med distancer, tider og div. andre kommentarer. Mest af alt for min egen skyld, men også for at bidrage med lidt godt læsestof til I andre på MOL.

    Jeg håber at I vil læse med og dele mine oplevelser med mig :bigsmile: .

    God fornøjelse

    Jannie Mark