Lars J

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lars J

  1. Hej

    Jeg kigger lidt på et Polar T60 eller T80. Men jeg er kommet i tvivl om selve softwaredelen.

    På polarpersonaltrainer.com kan man oploade data osv. Men er det den eneste mulighed for at følge træning på PC ??

    Er der ikke noget software med som man kan bruge på sin egen PC, altså uden at oploade til nettet ??

    Jeg spørger fordi jeg har fået to forskellige svar fra to forhandlere :-O. Det ene sted har jeg fået af vide at der er en softwaredel til egen PC,

    det andet sted har jeg fået af vide at alle data oploades til ens profil på polarpersonaltrainer og at man så kun kan kigge der.

    Begge butikker virker seriøse, så jeg er lidt i tvivl :-/ Og så tænkte jeg at spørgsmålet måske blev besvaret hurtigere her end hos Polar :-)

    mvh

    Lars

  2. Hej

    Jeg er lidt i tvivl om hvordan kroppen restituerer. Jeg vil gerne træne 6 gange om ugen, men forskellige slags træning. Jeg kan veksle mellem kajak, styrke og cykling.

    Men jeg er lidt i tvivl om hvorvidt det er kroppen som helhed der restituerer, eller om det primært er de muskelgrupper der er blevet brugt til den pågældende slags træning ?? Er der nogen som kan hjælpe med lidt viden om det ?

    Jeg tænker mest på at cykling og kajak fortrinsvis belaster ben hhv overkrop. ( grænsen er ikke helt skarp, men jeg er ikke supertekniskdygtig og udnytter ikke hele kroppen til eksvis roning )

    Formålet med træningen er fortrinsvis vægttab.

    mvh

    Lars

  3. Hej

    Jeg er ny her på forummet, og der er rigtig mange spændende oplysninger og tips at hente. Det er kanongodt.

    Mange siger/skriver at det er hårdt at tabe sig. Jeg vil nu hellere lægge den synsvinkel at det er sjovt og giver god samvittighed, samt en masse små sejre.

    Da jeg startede var vægten på mange af træningsmaskinerne 15 kg. Hvergang jeg lagde ekstra kilo på var det en lillebitte sejr. :-) Og når man nåede en fordobling eller en tredobling af vægten ( i mskinerne altså :-) ) var det helt kanon. :-) :-)

    Mht kosten, så giver den sunde mad god samvittighed, mens den usunde mad giver dårlig samvittighed. Og man kan roligt blive lidt sur på den usunde mad... Det er jo dens skyld :-( så f... det usunde mad. En god ting er at være konsekvent og rydde skabene for det hele. Og det må gerne gå til spilde... Det er med til at ødelægge en, og ens samvittighed. Den gode samvittighed alene er guld værd. Og derfra handler det om hvad der bliver lagt ned i indkøbsvognen......det bestemmer man jo selv.

    Jeg har købt en ny cykel. Pludselig får jeg set en masse af området hvor jeg bor. Det er et superflot bakket landskab og en gang i mellem får jeg virkelig luftet lungerne igennem. Det er godt med noget frisk landluft :-) Og jeg ved at hver gang pulsen er over normal og vejrtrækningen anstrengt, så giver det lidt god samvittighed og lidt ekstra sejr.

    Jeg vejer mig egentlig ikke ret meget. Men det er lækkert at kunne købe tøj et nummer mindre, samt at kunne tage trapperne uden at være helt ødelagt.

    For mig ligger fokuseringen ikke på alle de ting jeg må undvære. Sådan lidt fanatisk sammenlignet så er slik og usunde sager gift for kroppen, men de dækker alligevel et mæthedsbehov.

    Og spørgsmålet kan være enkelt : Hvad vil du helst drikke ? et glas vand eller et glas plantegift fortyndet med vand. ( begge dele opfylder behovet for at slukke tørsten )

    mvh

    Lars